Me, Myself and I.



När jag ändå är i full gång kan jag lika gärna bjuda på mig själv. Next up = varm oboy & mackor. Jag har ont i magen, fuck.

FACEWARP



Jag kan inte fatta att jag visar dessa bilder för er. Vissa är verkligen helt otroligt fula. Det finns mycket värre bilder som jag har tagit under åren med min mobil med en facewarp-funktion. Dom får ni verkligen inte se, för då skulle jag bli söndermobbad! HAHA jag garvar verkligen åt vissa bilder....

Gästinlägg /FRIDA

Hej på Malins fina läsare!
hon ville att jag skulle gästblogga och det är jag ju sååå bra på, so why not?:D haha. nä, faktiskt inte den blekaste lilla aning om hur man gör men men.
snackade nyss med Malin i telefon i cirka en och en halvtimme, mycket att prata om efter att hon missat första "riktiga" skoldagen. ungen har ju gått och blivit sjuk, usch. det är inte bra alls, förhoppningsvis får jag träffa henne imorgon i alla fall!

tycker detta blev ett väldigt kul och fint inlägg av mig, eller hur? så avslutar såhär:
KRYA PÅ DIG VÄRLDENS BÄSTA MALIN, VI SAKNAR DIG I SKOLAN BRE:( i♥u



min sångfågel♥

/ kram från FRIDA

Ringar.



Från bland annat H&M, Cocoo, Itemblogg & Bikbok. Helt in love med dessa underbaraste! Så sjukt fina ringar.

Sjukling.

Kul att missa första riktiga skoldagen i 9an? Nej. Men det finns inget att göra åt det, jag hostar vidare och hoppas vara frisk tills imorgon.

Vaknade som sagt utav inatt runt 3/4 av att jag hostade något så fruktansvärt. Fan va jobbigt det var. Gick på toa, drack vatten och tog en halstablett + satte mig upp i sängen och slog på tvn. Kollade på animalplanet. Bestämnde mig för att inte gå till skolan och somnade någon timme senare och sov till 11. Nice det med iförsig.. Hostar inte riktigt lika mycket idag men en hel del även idag tyvärr..

Iallafall! Jag dör nog inte iallafall och det är ju bra. Vet inte vad jag ska hitta på idag faktiskt. Får la se! Uppdaterar nog något mer idag iallafall!

i hate love.

Frida har gjort mig beroende utav denna. Myslåten.


Remember me.

Har hyrt en film. Ska avsluta denna bästa helgen med filmmys. Hört att denna ska vara bra så slog till på denna.
 

Next up = kebab.


Helgerna går för fort.

Somnade sent igår, och vaknade 9!?!?!?! Alltså seriöst? Jag kan inte sova längre och det stör mig, för nu är jag sådär mysigt småtrött hela dagarna istället för att vara toppenpigg!

Iallafall så åkte jag ner & tittade på lite fotboll. Henrik spelade och jag tror han gjorde 10 mål eller nåt..
Åkte hem och käkade & sen åkte jag ner på marknaden med älsklingstjejerna. (B & E) (Bella & Emma)
Det var mest skit där borta men mysigt hade vi, och efter att vi hade tryckt i oss en sån där fet flottig våffla, så blev vi sugna på donken och gick dit. HAHA not! Vi fick bara lust att gå bort från rocklunda och gick istället mot virsan. Gick lite vilse och sådär, men en dryg timme senare var vi på donken på stenby. Satte och där, jag beställde ett glas vatten. Köpte med oss varsin junior burgare och gick hemmåt. (Haha feta..)
När vi kom till hökåsen ringde vi mamma och hon fick komma och hämta oss, helt slut i fötterna. Asfalt & converse i några timmar och fötterna blir till betongklumpar..
Hade iallafall en jättemysig dag med mina tjejor. Hanns med att snacka om allt & ingenting. LOVEU


Zodiac.

Sista inlägget för idag. Nu ska jag som sagt kolla på Zodiac, någon skräckis eller vad det nu var, med mamma.


Mysfaktor = hög.

Såhär såg det ut igårkväll. Det var väldigt mysigt vill jag lova.






Here we go!

Dagens humör: Typ glad.
Dagens mående: Lite seg, trött & hostig. Kan sammanfatta det med sådär!
Dagens frisyr: Inbakad, som nu är utsläppt. Jag är flottig, blä.
Dagens smink: Foundation & mascara
Dagens klädsel: Strumpor bh trosor jeans linne och champion-myströja
Dagens planer: Tv & datorn. Mys med familjen och zodiac.
Dagens materiella vill ha: Converseväskan!!
Dagens fundering: Funderar på allt & ingenting hela tiden.
Dagens beroende: Godis
Dagens tråkigaste: Hostan!
Dagens längtan: Handbollsstarten.
Dagens superlängtan: Tills jag blir helt frisk!
Dagens tidning: Alla bloggar =P

Två är bättre än En.



Har suttit och jammat denna låt med pappsen ikväll. Pappa hade sin 12strängade gitarr med stålsträngar & jag hade min älsklingsgitarr med nylonsträngar. Tillsammans blev det en riktigt bra kombination. Kärlek till det!

Take me to where you are.

Jag & Bella skulle ha träffat emmsii igår. Men eftersom att hennes pappa fyllde år så kunde inte hon tyvärr. Frida kom till Bella typ vid 7 och då mös vi typ. Åt melon, grönsaker & dipp och sådär. Jätteträvligt! Åkte hem från Bella ca halv1, love!

Somnade ca 2 igår, men vaknade ändå för 10 idag?!?!? Wtf.. Har en jävla hosta som inte ger sig, jag hostar hela tiden och det är jävligt irreterande! Svårt att sova + att man sover dåligt. Inge nice. MENMEN =P

Åkte och kollade på romfadagen. Kikade lite på Jesper & lite på Henrik. Måste ju bara säga att Romfa United är världens sötaste lag. Ett fotbollslag där det bara spelar människor med något slags handikapp. Henriks lag mötte dom, och när han gjorde mål så gjorde en kille i United high-five med henrik, trots att det inte var United som gjorde mål. SÅ gulligt. Dom är faktiskt riktigt bra, United alltså!

Ner på stan en sväng med mamma efteråt. Har tjatat till mig converseväskan nu. Men när jag äntligen skulle få köpa den är den slut och kommer inte hem förän i okt!!! ;(;(;( fattar ni mitt sadface? Fick iallafall med mig en skjorta från jc som jag har dreglat efter sen jag såg den första gången. Tack mamä<3



HELG.

SÅÅÅ nice. Riktigt härligt med sovmorgon 2 dagar nu. Man skulle ha uppskattat lovet mer alltså.. Jag räknade ut att vi hade 72 sovmornar. Nu hurrar man för 2..

Iallafall! Hade klasstävling i skolan idag. B är grymt bra alltså. Måste ha vunnit även denna kan jag lova. Nu sitter jag hos bella och vi får se vad kvällen har att bjuda!

Idag på tävlingen skulle man skriva en rolig dikt, så jag gjorde det med lite hjälp av några tjejer.

Nu är vi 9;or tillbaka och härjar,
och kallar alla små 7;or för dvärgar.
Nu är vi störst och vi är så coola,
och nu är vi dom som regerar på skolan.
Vi vet att alla lärare kommer sakna oss,
men gråt inte för mycket, vi tänker på er förstås.
Alla 9;or är så bra,
men B är bäst, det är B det ska va!

My place.

Storstädade mitt rum idag & eftersom det nu är så snyggt så tänkte jag visa hur det ser ut.




"spotlights ovanför sminkspeglarna!"


Det här var det jag köpte i eskilstuna som jag skulle visa er. Supersnyggt enligt mig.


Snyggt självporträtt som någon gubbe på en marknad i hudiksvall målade för ett par år sedan.




Lite söta kort♥



Världens skönaste säng.




& så självklart min lilla plutt. Som sover förtillfället men ändå.
Så det var det!


This day.

Muntliga redovisningen gick galant. Håkan var nöjd med mina svar iallafall, även fast han blandade ihop mig med emma HELA tiden. Jag är supernöjd med allt jag svarade på. Man kan ju inte mer än försöka & det gör väl fan inget om man svarar fel hehe.

Film resten av dagen. Livet är undebart. Seg i början men bra i slutet. Så himla hemskt det var för judarna.. Alltså hur fan kan man vara nazist? Shit jag förstår verkligen inte. Hur fan kan man gasa ihjäl miljoners med människor? Usch..



Gick hem och var med Michelle efter skolan. Tittade på Wallander och mös. Skitpysigt. Nu ska jag chatta lite med folk på m-s-n och sen duscha. Börjar 9 imorgon. Nice.

Drar till schkulan nu.

& detta har jag på mig.


Tröja från h&m
Jeans från vila
Ska slänga på mig några ringar och lite smink & sen åker jag till skolan!
Blä för muntliga redovisningar alltså.. Det pirrar i min mage hiihihi.

Lite random things.

Alltså nu har jag det rätt bra. Har glömt mitt papper om mellankrigstiden i skolan så världens snällaste Andreas förhör mig nu på msn! Har ju redovisning om det imorgon och det skulle vara kul att kunna något. Men hittils har jag kunnat allt. Tack snälla adde, du e bäst!

Annars då? Sitter här i min säng och lökar. Måste duscha ikväll. Orkar verkligen verkligen inte men det är ett måste om jag ska kunna kliva utanför dörren imorgon och det är jag tyvärr så illa tvungen till. Får se om jag gör det i någon paus eller något i fångarna på fortet.

Ska fixa en header snart tror jag. Tack snälla läsare för att ni läser min blogg trots att den är ful!

Gun (min förra engelska lärare) kom till mig idag och sa att det var ok med Maria (min nuvarande engelska lärare), att jag bytte grupp till den lite lättare igen. Har gått i svåra eng-gruppen hela 8an, men har nu insett att jag inte platsar. Hänger inte med och sänkte mitt betyg. Den enda skillnaden är egentligen att Marias grupp jobbar snabbare och lär sig lite mer på sidan om, men jag känner att jag vill lära mig grunderna ordentligt. Så thumbs up!


Här får ni en lite smått groggy bild på mig. Jag vet att den är så otroligt ful. Men det skiter jag i!

Sommarlovets sista kväll.








Det här får mig att tänka på tanterna på båten till grönan som verkligen studerade våra fötter när vi kom med converse. Dom tittade på en efter en och småpratade med varandra om våra skor haha! Så söta var dom.


WE ARE ALL STARS





SNYGG MIN




Denna får avsluta.
Fan vad jag älskar er brudar. Ni är mitt allt & lite till. SÅ glad att jag har er hela tiden.


Tredje dagen i skolan är avklarad.

Började 8.20. So till 11.20-.- Vi jobbar om mellankrigstiden eftersom det är det vi jobbar om nu när vi har temavecka. Lite segt kan jag tycka, menmen.. Lunch & sen svenska 1h. Typ bara filmtittning om hitler osv.. Satt mest och garvade med Frida & Emma åt våra sjukt fula grimascher medans hitler hailade på filmen.
Alltså Hitler.. Vilken jävla stjärt-gubbe? Han var ju helt stört, och feg. AJA.

Slutade 13 och då gick jag och Bella hem till mig och gräddade våfflor. FAN va sega säger jag bara. Brända också men några blev bra iallafall =P Sen spelade jag gitarr och nu sitter vi här litegranna. Hon ska nog hem vid 18 ungefär. Då ska jag väl plugga lite inför imorgon. Har muntlig redovisning i grupp imorgon om de vi har lärt oss på.. 2 dagar? Nice..!

Fångarna på fortet & time out ikväll också. Precis som i måndags och tisdags.


love you<3

Dålig bloggning.

Ni ska inlägg & bilder när jag kommer hem. Så vi hörs så lixxx!

Passar på med ett sånt här outfit-inlägg.



Skjorta: Monki
T-shirt: Jc
Shorts: Jc
Skärp: Gina
Ringar (som man typ inte ser): Ur&penn, gina & konfirmationspresent!

Back to school again.

Jag har börjat i 9an nu, thihi. Stor tjej ju? Nejdå. Men lever gör jag iallafall. Är helt välbehållen också. Nöjd med chemat och sånt. Kul att se alla igen efter 10 veckor ifrån varandra.
Åkte ner på stan med några tjejor när vi slutade klockan 11. Skulle kika på väska men det finns fan inga snygga? Haha.. Vill ha en converse-västa men dom är för dyra enligt mammsen. Så vi får la se hur jag gör. Kan ju alltid köpa en resväska..?


Bild från google. Så snygg!

Nu ska jag chilla. Såå grymt trött efter första dagen på flera veckor att gå upp såhär tidigt. Inte nice.


Dagens outfit.




Knyter svarta conversen och sticker och hämtar upp tjejerna. Ska bara förbi mormor & morfar och ta posten!

It's gonna be a bumpy ride.

Vaknade vid 11 idag. Skulle egentligen gå upp lite tidigare för att kunna somna ikväll. Men spelaroll.
Ska iallafall in till bellevue med lite brudar & bowla lite senare. NÄSTAN säker på att jag kommer att komma sist men det gör ingenting! Jag suger i bowling. Var skitbra i det förut (skryt), men nu skjuter jag i rännan hela tiden haha! Efter bowlingen är det bestämt att det blir pizza-ätning i mitt lusthus & jag lovar att den sista dagen på detta sommarlov kommer bli enormt mysig.

Här har ni en låt ni kan shejka rumpan till!


I wanna boom bang bang with your body yo
Were gonna rough it up before we take it slow
Girl let me rock you rock you like a rodeo
Its gonna be a bumpy ride


Björn Gustavsson vs. WoW-Jocke


Alltså det här klippet skrattade vi åt igår. Och då menar jag verkligen skrattade. Min granne spelar wow & vi mobbade honom lite haha!
" Men för i hälvätte Lars-olof! "

13.37

ELIIIT.

Tokiga gatan.

Grannarna gick nyss. Hade en helmysig kväll med massor av skratt & många kräftor♥♥
Imorn är den stora ångest-dagen kommen. Jag kommer ha en fullkomlig panik. Vad ska man ha på sig? Hur ska man se ut i håret & blablabla. Har läst på andra bloggare som är 95;or att det var en hård-start med läxor på en gång, skakis..

Men 8B 9B, här kommer jag! Jag har saknat er allihopa, ska bli så himla kul att träffas igen. Såhär länge har vi inte varit borta från skolan sen vi började i 1an. Eftersom att vi fick en vecka längre sommarlov detta år. Hihi.

Äsch nu ska jag plumsa i sängen och drömma mardrömmar om skolan. Puss.

Min plats just nu. På golvet. I vardagsrummet. Oskönt.
Blev en liten outfit bild också. Tröja & shorts från Jc, skärp från gina + en ful fläta som mamma gjorde.

Lotta på bråkmakargatan.


Slog på tv:n och såg att det var mitt favoritprogram. Nu är jag fast här.

'bout today

Vaknade klockan 10 typ. Har tittat på film & myst hela morgonen. Ska in i duschen snart & äta något ska jag också göra. Ladda batterierna inför ikväll när grannarna kommer över och käkar kräftor. HÖRS.

Gröna lund.

Grönan igår var helt underbar. Stod först i kön in och sprang till kvasten (där det annars är 1h kö) och åkte, väntade ca 10 sekunder innan vi fick sätta oss. Åkte nästan allt, eller ja, mycket iallafall. Kan skriva såhär om det istället!

Dagens roligaste: Köar till vilda musen. Frågar Frida: "Frida vill du sitta längst fram?" Vilda musen har 4 platser i en vagn, 2 bak och 2 fram. Frida svarar: "Ja, men inte längst fram." Vi blev tysta och sen började vi asgarva. Söt-Frida!!
Dagens tråkigaste: Hmm.. Finns nog inget, skulle väl isåfall vara att det regnade i ynka 5 minuter, inget att klaga på alltså eftersom att kvällen bjöd på solsken & rätt så varmt var det också.
Dagens jobbigaste: Skitont i magen hade jag när vi kom fram till sthlm, men efter 2 cheeseburgare och en alvedon så var det problemet löst.
Dagens suraste: Tanten på tåget som trodde hon var king över alla. Hon var konduktör eller vad det nu heter, och när tåget var proppfullt så smög vi oss in till första klass och satte oss där. Visst, vi fattade vi också att vi inte skulle få sitta där, men eftersom vi inte orkade stå i en timme så satte vi oss där för det var nästan inga där. Sen kommer hon och ba: Ni får gå bort härifrån!! Bort mot andra klass!! Vi gick snällt till andra klass och letade, men somsagt var det smockfullt så vi ställde oss i en trappa mellan 2 vagnar. Det fick duga. Sen kommer hon ju såklart igen, och ger oss värsta bitchblicken, innan hon sliter upp dörren och smockar den i ryggen på mig och går därifrån. (Detta var efter att 2 andra konduktörer hade gått förbi oss och pratat med oss och varit skittrevliga.) BYT JOBB.
Dagens läskigaste: Var 1 cm på att krocka med en fiskmås i kvasten. I kvasten sitter man under själva karusellen i stället för i. (Och ja jag vet att typ alla har varit där men skriver ändå för er som inte har varit där.) När vi åker i nerförsbacken så skriker både jag & Bella eftersom att vi satt längst fram och shit va nära det var!!
Dagens modigaste: Skulle kunna säga alla utom jag. Frida för att hon åkte alla berg&dahlbanor för att jag drog med henne överallt, och Malva&Elin för att dom åkte Insane.
Roligaste karusellen: Hm. Kanske Jetline? Härlig känsla. Sen är den såå mysig att åka när det är mörkt och tivolit lyser upp hela stället.
Tråkigaste karusellen: Kanske hästarna? Nej men den var rätt så rolig iförsig.. Men det får nog bli den iallafall!
Dagens dragigaste: Amanda Jensen hade konsert, så det var ett jädra drag senare mot kvällen. Hur mycket folk som helst också.
Dagens bästa(!!): I princip inga köer till karusellerna. Vi stod i kö som max en kvart, på dom karusellerna man kan köa till i en timme annars. Så det var asnice! På samma tid som jag kunde åka en karusell sist jag var där för några veckor sen, kunde vi allstå åka typ fyra karuseller nu.

Malvas pappa kom straxt efter 22, och vi åkte hem i mörkret. Satt och snackade hela vägen hem och gamla minnen, så en hel del skratt blev det allt. Tack för dagen tjejer, den var superrolig!! Något vi verkligen ska göra om någon mer gång =)

Ni får bilder senare.

Gormorgon alla finaste.

Det blir grönalund idag. Fridas mamma kommer snart och hämtar mig och då åker vi. Skitaskoj. Blir antagligen ingen mer uppdatering idag för jag kommer nog hem rätt sent. PUSS!


11:55

Sov såå gott inatt. Kanske för att jag somnade utan att ha 1000 saker i huvudet. Vet inte varför men ibland när jag tänker för mycket så mår jag dåligt utav det, medans ibland kan jag skaka av mig skiten och tänka positivt och bara njuta av dom sista dagarna på sommarlovet. Igår var en sån kväll då allt kändes väldigt bra faktiskt, ingen aning varför.

Annars då? Jag har setat hela morgonen och lyssnat på Seconhand Serenade - Fall for you. Emma har smittat mig, för den är verkligen underbar haha! Vet faktiskt inte vad jag ska hitta på idag. Hade ju tänkt läsa tredje delen av tillsammans, men det gjorde jag ju igår haha.. Så vi får se vad dagen bjuder på. Nu hoppas jag iallafall att den bjuder på frukost, jag är hungrig.

Ska ut och springa ikväll också. Vet inte med vem, ringer nog Saga eller så drar jag med mig morsan!!
Hörs senare, puss på er.


Here it is. Dåligt ljud dock, från youtube.

Tillsammans.



Det är dom första böckerna som jag gråter när jag läser. Dom absolut bästa jag har läst.
Jag började på trean igår, helt inne i boken läste jag ut den samma kväll. Jag är helt kär.
Triologin handlar om tre kompisar, lika gamla som mig, Jakob, Theresa & Alexander.
Jakobs familj har det lite jobbigt med pengar & är överbeskyddande. 
Theresas mamma har dött i cancer & Alexander blir slagen utav sin pappa.

Hoppas dessa böcker kommer på filmer någon dag. Jag kommer vara först på plats!

Har ni inte läst dom? Gör det!

I MISS THIS.









Datumet var den 18;de maj och vi mös i gropen på emmas b-day. Ruskigt mysig kväll som jag gärna skulle återuppleva!!!!

@ Fridas home.

Damsög huset imorse. Åkte till mormor och morfar och plockade upp alla äpplen på hela deras tomt. PUH! Det var en hel del kan jag säga. Det blev ca 5 hinkar. Träffade Clara & Amanda på vägen också så jag snackade lite med dom. Frida kom till mormor & morfar efter en stund och hjälpte mig med den sista hinken. Och som jag visste så kom herskapet hem precis när vi var klara! Tänkte hela tiden att: nu kommer dom nog snart så det är bäst att det blir klart. Och precis när det är klart så kommer dom haha. Ironiskt.


Nu sitter jag hos Frida och vi ska snart käka, efter att hon har kikat på sin blogg och sånt. Vet icke vad vi ska hitta på senare förutom att sitta och hålla våra vänstertummar för att elin blir frisk tills fredag. HOPEHOPEHOPE.

11:52

Vaknade för ettag sen, ställde klockan på 10, men ställde om den eller nåt för jag vaknade närmare 11. Hoppade in i duschen och nu ska jag äta frukost hade jag tänkt. Ska träffa Frida senare som det är bestämt nu. Vet inte vad vi ska hitta på men mys iallafall. Vi hörs.

Bulle mitt på huvet & no makeup jao. Hörs senare!

www.malinjuhlin.blogspot.com

Läser gamla inlägg. Sitter och ler åt allt. Skolan var rolig, handbollen var rolig, fotbollen var rolig, tjejgruppen existerade, allt. Varför går inte tiden att spola tillbaka? Ge mig tillbaka mitt självförtroende som jag hade då, allt var så mycket lättare då. Herregudars. Nu vill jag bara börja skolan och ge gärnet, låta handbollen dra igång och komma på hur jävla roligt det är att spela. Samtidigt vill jag krypa ner under täcket, blunda och vakna igen när allt blir lite lättare här i livet, när gymnasiet redan är valt och när allt är orndnat så man slipper tänka så mycket hela tiden. Skulle va rätt nice. Äsch, jag får väl le & leva livet istället.


Jädrar. Även jag har haft min fjortisperiod precis som tusentals andra f12;or.
Snygg man var lix. Fast jag hade ärligt talat asfint hår på den här bilden.

En liten fråga.

Alltså vissa säger till mig:
"Stackars dig som är så lång, då kan ju inte du använda höga klackar.."

Medans vissa andra säger att det är snyggt att bära klackskor fast man är lång. Jag är ca 175 cm lång.
Är det för långt för att använda klackar enligt er?

About things.

Okej, jag har lite att berätta. Kan börja med fotbollen.
Jag har slutat, på heltid. Inte bara en paus. Jag tycker inte att det är lika roligt längre, och därför känner jag ingen lust att träna och då är det ingen vits med det. Jag älskar mitt lag på alla sätt, men just att spela.. Kanske att jag ändrar mig nästa år, kanske inte. Men jag har slutat på heltid även denna säsong. Men tack för tiden som har varit tjejer. Ni är helt underbara och jag önskar er fett med lycka till i framtiden!


så gammal bild!

Gröna lund. Vi skulle ha åkt idag, men Bella är sjuk. Tur i oturen eftersom att vädret hade svikit oss något så fruktansvärt. Eftersom att grönalund öppnar klockan 15:00 hela denna vecka så blir det rätt sent. Och eftersom att ingen utav oss hittar superbra och så, så kan vi inte åka eftersom att det stänger klockan 22:00, och då blir det svårt att ta sig till tåget i mörkret osv.. Vi suckade och tänkte att jaja, det blir en annan gång. Synd bara att sommarlovet är slut om några dagar. Men, Malvas superdupersnälla pappa löser detta. Han kommer och hämtar oss med sin stooora bil på fredagkväll när grönan stänger. Så jädra schysst! Självklart betalar vi bensinpengar och så, men ändå! Så snällt så det finns inte. Bella måste såklart vara frisk, annars blir det i september istället!


Förra året med Bella.
- "Malin, nu ska vi åka Jetline okej?"
- "Nej."
- "Varför?"
- "För att det ser ut som en jävla spagettitallrik."

Jag åkte iallafall allt i hela spagettitallriken sen ... =P

About money.
På 2 dagar har jag tjänat 400 kronor på att hjälpa till. Tar in posten och plockar äpplen hos mormor och morfar, fick 200:-, samt hjälpte farmors granne, 200:-. Riktigt nice, behövs verkligen då jag kommer vara pank efter grönalund..

Det var lite jag skulle berätta nu. Kommer säkert på mer senare.

Ber verkligen verkligen om ursäkt!

Har verkligen bloggat urdåligt. Har inte haft tid, lust, ork eller nåt. Men jag drar ihop dom närmsta dagarna nu lite snabbt iallafall!

Fredag den 13onde: Jag var med Michelle, och sedan sms:ade Malva och hörde om vi ville komma och bada i hennes swimmingpool. Det hade vi inget emot och åkte till hökåsen och slängde oss i typ. Det var dö-hett och det var verkligen behövligt med ett bad! Lite senare kom Vanessa & Sara till Malva och snackade lite med oss och efter det åkte jag, Michelle och Vanessa hem.
På kvällen kom Michelle och Malva hem till mig och vi drog till Michelle och tittade på skräckis. Skitmys. Ut en sväng vid 00 och träffade Michelles kompis, och när Malva senare åkte hem så gick Michelle in och jag gick till J&J.
(Och btw så hände det ingenting läskigt eller något fast det var den 13onde)

Lördag den 14onde: Shit jag kommer inte ihåg vad jag gjorde? Åkte hem till Bella på kvällen iallafall och tittade på speedway hahaha. Nej men först tittade vi på film, the last song. Sjukt bra film alltså. Bölade floder men det gör inget! Och juste, jag och mamma hyrde case 39 på dagen också. Läbbig men riktigt bra!

Söndag den 15onde: Hoppade in i duschen på morgonen och åkte sedan hem till Alice som har fyllt 10 år. Grattade henne en sväng och åkte sedan till Henriks fotbollsmatch. Dom vann med 5-2 och han gjorde 2 mål. Så duktig! Träffade Emma och Frida på kvällen, NICE. Dom var saknade, vi har varit utan varandra 2 veckor så att.. Vi mös med popcorn och filmmys. Det blev the last song igen, men det gjorde ingenting, den var lika bra för det! Hade dock skrattattacker i slutet och det blev lite flamsigt så jag grät inte den här gången iallafall! Men shit så vi skrattade. Somnade klockan 5. Ja, 5. Det var äckligt varmt och jag kunde bara inte somna. Icke nice.

Måndag den 16onde: Vaknade hos frida och åt frulle och packade ihop innan jag tog bussen till stan för att åka till farmor. Träffade Filip på bussen, en gammal klasskompis till mig som bytte i skola i 7:an pga något handikapp. Han satte sig bredvid mig, bjöd på ett tuggummi, berättade om vilka han var kär i osv.. Han sa även att han tyckte jag och Joel passade bra som Eva och Adam, och att jag passade med Olsson & KP. Alltså jag garvade hela vägen till stan, jag hade verkligen saknat fille!
Väl hos farmor så åt jag mat och sen hjälpte jag farmors granne på 85 bast med diverse saker i hennes lägenhet. Hon är gammal, liten och har väldigt ont i benen. Så jag dammade, plockade ner saker från hyllor och så vidare. Tjänade 200 kronor på det, hihi! Riktigt snäll är hon tanten och jag hjälper henne gärna fler gånger, heheh. Nej då, men klart man hjälper till liksom, en dag sitter jag där själv. Mamma kom och hämtade mig vid 16 och vi  tog en tripp ner till stan och kikade på skor. Hittade ett par skitsnygga boots från skopunkten som jag antagligen ska haffa! Hem och tog in posten hos mormor och morfar, och sen hem och umgicks med Henrik & Saga.

TODAY: När jag vaknade kom Saga över och pysslade med mig. Gjorde ett fint krya-på-dig-kort till Bella som har blivit sjuk igen stackarn! Ni kan kika på det här! Sen åkte jag och hämtade Vilmapilma på fritids och sen åkte vi hem och käkade glass.
Nu på kvällen har himlen öppnat sig och regnet har vräkt ner, men när det hade slutat så tog jag med mig Saga till spåret och sprang ett varv. Skönt! Gick utan problem och det var asnice väder att springa i också!
Nu ska jag snart duscha och sen sova. Imorgon ska jag damsuga och plocka äpplen hos mormor och morfar. Suck. HIHI.

Så! Ber om ursäkt för yberlångt inlägg.

Inte tid att blogga just nu.

Bloggar senare ikväll och checkar läget. Nu ska jag vara med michelle.

Elin Andersson blev räddaren i nöden.

Höll ju som sagt på att dö av tråk-het igår. Och eftersom att jag visste att bella inte var hemma heller så fick jag försöka ändå. Det slutade iallafall med att hon och hennes mamma kom och hämtade mig klockan 23 typ. NICE. Kom hem till dom och satt och snackade med bellas mamma & hennes sambo, eller särbo eller vad säger man? Satt iallafall och snackade om skolan och gymnasium och massor. Åt mackor och sen borstade jag och elin varandras hår, hihihi. Det är nice. Vi somnade väl vid 3, bellas säng är nog tamifan den skönaste jag vet!


gammal bild. tror den är från i vintras någongång.

Vaknade innan 10 idag utav att ett flughelvette satt på min läpp. Den surrade runt i säkert en halvtimme och jag trodde jag skulle tuppa. ÅH va arg jag var, jag hade liksom inte sovit klart klockan 10?!?!?!?!?!?! Iallafall så somnade jag om när flugan blev tyst och sov till halv11/11. Gick upp och käkade och kikade på tv, och det är så dagen har sett ut.


Något ni inte visste om mig..

Kära läsare. Jag har upptäckt att jag har en dolt talang, nämligen att bygga korthus!


HAHA. Men lite coolt va? Tålamod är nog det som är viktigast iallafall.

Sen har jag upptäckt något mer jag har lärt mig:

Lärt mig att göra inbakad på mig själv. Nu tänker väl några att "WOOOOW, grattis att du lärde dig det nu"
Men jag ska tala om att med mitt hår är det inte det lättaste. Misslyckade bilder men man ser ju iallafall!

Thihi.

Tomorrow today is yesterday.

Har i princip inte gjort något alls idag. Har duschat, städat mitt rum, bytit i hamstrarnas burar osv.. Vet faktiskt inte heller vad kvällen har att bjuda. Vill göra något med mammsi, men hon jobbar för tillfället. Äsch någonting tänker jag iallafall hitta på, innan jag dör av tråk-het. HÖRS.

I love the way you lie



Just gonna stand there and watch me burn?
But that's alright because I like the way it hurts
Just gonne stand here and hear me cry?
But thats alright because I love the way you lie.

Sweet dreams

Allstå jag har legat i alla möjliga ställningar och börjar få en riktig nackspärr. Tror jag tar och stänger av datorn nu för lite sömn. Alltså, alla pratar hela tiden om att skolan snart börjar. Chill out! Det är nästan 2 veckor kvar och passa på och njut istället för att deppa redan nu. Visst, det ska bli jobbigt, men på två veckor hinner man nog börja längta en aning iallafall - hoppas jag.

Nä men sov gott hörrni. Vi får la höras.

Det handlar om att bjussa på sig själv.

Alltså kommande bilder.. Hmm.. Pinsamma men skit i det, kul hade vi!
Jag skulle väl se ut som en typ, rappare.. HAHA. Och Michelle, ja fråga inte hahaha.
Detta var några dagar sedan.



Vadå inte likt?!?!?!?!














Hur fan posar en rappare? HAHA.



Alltså jag och michelle.. Vi är lite speciella på vårat sätt.
Men man får väl vara lite barnslig fast man är 14 host 15? Bra, då är vi det.

Direkt när vi kom innanför dörren igen fick jag ett sms utav mina kompisars pappa:
"Ska du hem och laga byxorna nu eller?"
Och Michelle fick ett:
"Vad hade du för byxor på dig?"
HAHA. Shit, jag som trodde ingen såg..


Sing about hey up.




I'm talking about a rising girl.

Promenix.

Mamma och jag åkte med när brodern och pappa åkte på träning i hökåsen och gick en promenad sålänge. Gick runt lite där jag faktiskt aldrig har varit förut (!!!), konstigt med tanke på hur mycket jag hängde där i 6:an. Då man trodde man ägde skolan för att man var äldst på låg&mellan, men aja!..

Gick förbi Ylva en snabbis och sen hem till byn igen. Kände mig som en riktig rugguggla med flottigt hår och håriga ben, JAJA det går att göra någonting åt det iallafall! Promenaden var väldigt mysig iallafall för det var grymt fint väder. Helt perfekt att vandra i heheh.


Nu så! Nu funkar bilden från Jetline även på grönalunds hemsida! Så här har ni den i repris men i ett lite tydligare format=P

Och på tal och grönalund - nästa vecka åker jag dit med mina tjejor! Fasen så roligt vi kommer ha! Vi blir 4-5 stycken som åker och vi kommer ha det så himla roligt!


Liten uppdatering.

Har egentligen ingenting att skriva. Ska nog ut på en promenad med mamma ikväll i hökåsen medan henrik tränar. Uppdaterar nog senare ikväll kanske. HIHI.


Memories.


detta är det enda som får mig att längta lite till skolan. världens underbaraste b.


och såklart dessa underbara tjejer.


fridas "kalas" 09




hos bella i början av sommarlovet. ge mig den dagen tillbaka tack.


grönalund förra året med bella. fasen så mysigt med sommarkrysset och allt!


högtrycks tjejgruppsläger 09. datumet på bilden stämmer inte.


övernattning med fotbollen förra året. det var under någon cup, vi hade sjukt kul.


körslaget. det är en dag jag aldrig glömmer, när vi traskade runt på stockholms gator som stolta västeråsare.


finnåker med konfan. har aldrig i hela mitt liv varit så trött som när jag somnade på morgonmässan dagen efter.


15 årsdagen


rättvik med konfan i år


alla tjejgruppstider. alltså vi hade sååå kul!


Den här får avsluta.
Dom här sakerna fick mig att sitta och le oavbrutet. Om man bara kunde få spola tillbaka tiden lite. Skulle göra stor nytta.

Älskar disney låtarna, så himla fina.


Människa se himlen nu
Öppna hjärtat känn dig fri
Se vad livet lät dig bli
En dag är du glad att du.

Nytt i garderoben


Randiga från h&m, 49:-
Orangea från bikbok, 30:-
Ordinarie pris 99:-


Två bandeaus från bikbok. Två för 99:- Ordinarie pris 99:-/st.
OM jag har letat efter såna här? ALLTID slut när jag ska köpa, men nu fanns det, och jag fick en i varje färg! Happy.


Myströja från Vila, 150:- Ordinarie pris 300:-.
Den gör sig inte på bild, men jag kan garantera att den dyker upp i en dagens outfit snart. ÄLSKAR den.


Ring från ginat, 69:-
Har velat ha denna länge, men den finns aldrig i min storlek. Men nu så! 17mm blev min.

Så det var allt. Supernöjd med allt, jag älskar rean och jag älskar eskilstuna!

MY DAYS.

Alltså har varit jättedålig på att skriva vad jag har haft för mig om dagarna förutom att jag har nämt det lite sådär.
Drar ihop det lite noggrannare nu!

- Var hos Michelle i förrgår. Tittade på gamla bilder och skrattade.
- Var hemma och åt en sväng.
- Gick tillbaka till Michelle och tittade på skräckis. MYS.
- Hem vid typ halv 22.
- Träffade Max, Erik, Robin & Johannes. Snackade lite med dom.
- Fick provsitta på max moppe. Provrullade lite på den, haha fegis som man är!
- Var där tills typ 22.
- När jag kom hem smsade max, dom ville låna film av mig.
- La filmen i brevlådan, och smög på dom när dom hämtade den.

- Har träffat Bella mycket.
- Åkte till eskilstuna igår. Tåget skulle gå 09:35.
- När tåget var trasigt så fick vi istället åka buss. Det tog ca en timme-.-
- Väl framme i eskilstuna så gick vi runt och kikade på saker och shoppade lite.
- Jag hittade lite grejer som jag ska visa bilder på snart!
- Vi skulle äta sallad på någon pizzeria, det var as-sliskigt, blä. Men det dög.
- Shoppade lite mera efter maten innan vi begav oss hemåt med 14:52 tåget.
- I love you.

- Har sjungit och spelat mycket gitarr. Jätteskoj.
- Pappa hjälpte mig att fixa en grej i mitt rum, ni får snart se bilder när allt är klart, lovar.
- Gick inte på fotbollsträningen, mer info om det får ni senare.
- Åkte hem till Bella och tittade på grease 2. Mys.
- Jonas kom till Bella vid 23 ungefär och han&jag åkte ut och cyklade lite och snackade.
- Vid 00.00 så åkte jag hem till mig och satte mig vid denna makapär.

- Nu ska jag sjunga lite, sen fixa bilderna.
PUSS

SÄGER GODNATT.

Shit. Jag blir tidig ikväll. Men mina ögonlock väger 2 respektive 3 ton, inte mycket mer man kan göra än att släppa ner dom och sova. FAN va skönt med lite sömn, behöver det verkligen - sov asdåligt inatt och har drömt mardrömmar typ 100 nätter i rad nu. STOPIT.

Lägger in bilderna på vad jag köpte idag imorgon istället. Hittar inte kamerasladdsfan så jag skiter i det. Imorgon får ni nog eventuellt se vad jag köpte i eskilstuna i onsdags med mamma också, som jag skulle visa när det var på sin plats =P


Men den här tröjan är också ny i min garderob. Mamma köpte den som överaskningspresent till mig för att jag var ensam typ 2 dygn. Blev jätteglad eftersom att jag inte ens hade sagt att jag ville ha den. VET att jättejättemånga har denna, men jag har nog inte sett någon annan med den här färgen och dessutom skiter jag i det den är väl snygg ändå right? TACK MÄMI<3

Alltså jag är yr i bollen och ser inte vad jag skriver för att jag ser suddigt. Jag är verkligen trött alltså.
HÖRS IMORGON TJEJER!

ps. imorgon ska jag skriva lite tydligare om vad jag har haft för mig dom här dagarna också.

ETT BILDCOLLAGE MED LITE TEXT I OM DAGEN.


Mera shopps

Varit i eskilstuna med Bella idag, shoppade lite och sånt. Berättar mer sen och lägger upp bilder och grejer. Det åskar så jag vågar inte ha på datan, inte för att vara chicken men allstå hehehe..
HÖRS SNART

M&M

Igår var jag hos Bella och sjöng singstar och tittade på film. NICE<3

Var med mamma på maxi imorse, inhandlade lite grejer för veckan som kommer, massa snabbmat eftersom mamma och pappa börjar jobba imorgon hihi. Sitter hos Michelle för tillfället. Hon har hittat massa gamla bilder, bland annat på oss två. Så himla skoj, vi va väl typ 10 och 11 eller något. Vi ska hitta på något skoj!


HAHA så söt bild ju! Mich till vänster och jag i dom grymt heta kläderna. LOVEU

PUSSSS

Jossan & Jennifer sov hos mig inatt. Vi hade det supermysigt med filmer, godis & massa annat gott. Fick dock ingen skönhetssömn.. Somnade halv5, för jag hade 2 tvillingar bredvid mig som snarkade i kör. Tillslut fick jag ryck och puttade till båda skithårt, då slutade båda och jag somnade som en stock!

När vi vaknade idag tittade vi på dunderklumpen & åt frulle. Mamma och pappa sov i Örebro inatt eftersom att min lillebror har cup där, så vi var ensamma, supermysigt.

Lätt roligaste var ju när Jossan satt och studera hennes & Jejjes fötter, och så säger hon: "Alltså Jejje dina fötter är så söta, för vi har lika dana." HAHA fan va vi garva åt det. Grejen är att eftersom dom är tvillingar så har dom exakt lika dana fötter och händer, det är coolt men det var så gulligt sagt. AJA.

Umgås med Bellsing ikväll eftersom mina päron inte kommer förän 21-22. Tråk att va lonely. Kul ibland, man kan ju sjunga för kung och fosterland hehe.


Här har ni en låt som jag brukar fixa mig till, man blir så glad av den hihi.

Sitter här med tårar i ögonen

Som alltid när jag sitter vid morfars dator så tittar jag på gamla kort & videos. Han har verkligen allt på bild digitalt och det är så roligt att titta! Hittade en video på min lillebror & min farfar nyss. Jag hade nästan glömt hans röst och han både pratade och skrattade och busade med Henrik, och mina ögon blev helt tårögda. Jag saknar min farfar såå mycket! Helt sjukt att det har gått mer än 4 år sedan han blev en ängel, jag minns honom verkligen!

Här har ni iallafall en tjusig bild på mini-mallan:

Karlsson på taket med chadang-kören. 9 år och hade proppat in kuddar under magen så att jag skulle bli lite fet. Var smal som en pinne på den tiden hihih. Snygg va?


Godmorgon.

Vaknade för ettag sen och ska ner till mormor och morfar och käka nu. Antar att det kommer bli mums för jag har aldrig ätit någonting äckligt hos mormor hihi!

Min 20 kronors tröja matcher superbra med mina jeansshorts. Har lite bråttom och då var detta enkelt.
På mitt finger har jag även en ring från ur & penn!
Hörs kanske senare idag :-)

This is the last thing i do.


 
Är ju egentligen på tok för trött för att sitta uppe. Frågan är ju varför jag gör det? Aja.
Går och borstar gaddarna nu innan jag slänger mig i min sköna säng.
Inte alls lika ont i magen längre, dä ä najs.
Puss på er!

Funderingar.

Sitter här med ett glas juice och tänker lite. Jag har nog aldrig tänkt så mycket som jag har gjort det här lovet. Jag tänker på någonting exakt hela tiden. Okej, det går väl inte att inte tänka på någonting alls, men jag tänker på konstiga speciella saker. Det jag har tänkt mest på är väl antagligen skolan, det lär alla tänka mycket på. Har inte varit så rädd för att börja skolan förut. Hur har alla förändrats? Kommer det bli svårare och 100 gånger seriösare nu? Och sen så klart - vad fan ska jag gå för gymnasium?

Minns fortfarande när jag gick i 5:an. Man tänkte att det var en evighet kvar tills man började i 9an. Då man skulle få ha luciatåget, vara äldst & helt enkelt regera på skolan. Nu är vi där. Jag fattar inte vart tiden är? Jag minns allt som om det vore igår och skulle göra vad som helst för att få uppleva vissa saker en gång till. Men tiden går inte att få tillbaka så därför försöker jag ta vara på stunden och verkligen passa på att ha roligt när man väl kan.

Tänker mycket på vad jag vill göra med min framtid. Om ca ett halvår ska jag välja gymnasium. Jag har inte en aning om vad jag vill jobba med. Det har sväng från polis till journalist, men helst av allt vill jag nog jobba med barn. Förra sommarlovet behövde man inte tänka så mycket. Det var ett vanligt sommarlov och jag minns inte att jag tänkte på någonting speciellt. Det ända var att man skulle börja få betyg, woow..

Jag tänker mycket på att vi kanske inte längre kommer att vara det underbara tjejgäng vi alltid har varit om ett år. Vi kommer att gå olika vägar och risken finns att vi inte kommer träffas längre. Hemska tanke, jag vill aldrig glida ifrån mina älskade tjejer, och det tänker jag inte göra heller. Men gemenskapen vi har, kommer antagligen försvinna när vi inte går i skolan tillsammans längre. Det gör ont att tänka på hur nära vi är att splittras.

Och ändå så längtar jag så mycket till gymnasiet. Jag behöver verkligen en ny start. Nya tag och ny ork. Det känns som att jag är färdig med tillbergaskolan, samtidigt som jag inte vill sluta där. Jag går in på mitt 10onde år (om man räknar med förskolan), och jag kan inte fatta att jag har gått där så länge.

Jag hoppas verkligen att jag ska lära mig att respektera mitt riktiga jag i 9an. Jag orkar helt ärligt inte bry mig om vad alla andra tycker och tänker. Men det är svårt att låta bli att ta åt sig somsagt, men någongång måste man sluta bry sig. Är så tacksam för alla fina ord från mina vänner så det är inte klokt. Ni anar inte hur otrolgit mycket det stärker.

Jag vet inte ens varför jag skrev dethär. Jag ville bara få ur mig lite tankar faktiskt. Puss till alla som läste!

Kvällsupdate.

Spåret gick ovanligt bra idag. Orkade ta mig runt hela utan att behöva gå någonting, och med min kassa kondis så var det sjukt bra heheh. Helt slut efteråt, snacka om att det var varmt i skogen. Nästan sol överallt.


Såhär otroligt snygga var vi i spåret idag. Enligt mina kunskaper inom paint alltså!

När vi hade kommit runt ett varv så satte vi oss på stigen och njöt av skuggan och vinden. Vi njöt ända tills vi reste oss upp och Bella hade en stor fet säkert en decimeters-larv på linnet. Och jag svär, den var röd & skitstor och äcklig och bella stackarn skrek och jag fick panik och vifta bort den och sen gick hjärtat i 120 igen.. Aja, vi överlevde! Kommer nog ett till inlägg innan jag somnar kanske. Hörshej

Våran härliga dag i bilder.


Kortspelande.




Jagvet, jag är 5 gånger vitare än henne. Skyller på att hon har varit i Turkiet.. Förra året


Klätterapan!! / Bella.
Ps. Bjuder på att mina shorts ser ut som tarzantrosor/tantblöja.


Bellsi på taket.



Så jävla söt elin.



Nu sticker vi till spåret och drar en runda. Ska försöka komma runt på under 10 min. NOT. Ska försöka komma runt utan att dö innan hälften, eller ah att dö alls överhuvudtaget.

GODMORGON.

Vaknade typ 10 för att pappa frågade om jag ville med och bada. Men eftersom jag har en m-verk utan dess like så stannar jag hemma. Bella kommer nog hit och solar med mig om ettag. Springa spåret ska vi också göra, hört att det ska vara bra att träna när man har ont i magen på det sättet som jag har hehehe.
HÖRS.

GODKVÄLL FOLKS.


Haha. Gammal bild, men det blir roligare om det är någon bild i inlägget lixom..

Kom nyss hem från Bella. Eller Bellas syster rättare sagt. Alltså allvarligt nu, jag har aldrig i hela mitt liv sett en så söt tjej som Vendela, Fias dotter. Fick titta på henne och sedan låg hon i min famn och sov i nästan en timme. Hon var verkligen otroligt söt, 3 dagar gammal = liten. Lik sin moster var hon också! Gosh, kär är väl ordet!

Jag & bella var ute ettag innan och snackade massa. Typ om att det skulle vara roligt om jag kröp ner i Bellas resväska när hon åker till London i september och sånt. En helmysig dag blev detta helt enkelt!

I'm Back

Är hemkommen från en supermysig dag i Eskilstuna. Hittade en hel del som jag tänkte visa.


Från monki, 60:- respektive 20(!!!):- Ordinarie pris 150:- respektive 100:-


Jeans / jeansleggings från Vila - 100:- Ordinarie pris 400:-


Skärp från Ginatricot, 129:- Dålig bild.


Ring från ur&penn, 20:- Ordinarie pris 59:-. Vet att du har en sån här Frida, men den är så söt!


Från monki, 300:- respektive 100:-


Torrshampoo från Kicks. 94:- Ordinarie pris 120:- Skönt att slippa tvätta håret exakt varje dag!


Någon slags spetströja från Vila, 100:- Ordinarie pris 200:-


Fodral till min gitarr, så jag kan ha med mig den om jag ska någonstans hihi.
Tror affären hette Hobbex, och den kostade 199:-


Mascara från Cubus, 123:-

Det var allt, nästan. Köpte en till grej men den tänkte jag visa lite senare när allt är på sin plats om man säger så! Är iallafall riktigt nöjd med allt! Och fatta hur mycket pengar jag mamma sparade på att det var så grym rea! Rea är nice. Ätit på spicy har vi också hunnit med. Nu ska jag testa mitt torrshampoo & sen höra om någon vill göra nåt! PYSS


SHOPPINGDAX


HAHA. Vet inte vad det är för jävla bild men jag har lite bråttom lixom så hinner inte ta värsta fina. Finns på mobilen hole day long.
Nu ska jag ha mysigt med min älskade mamma <3

Bilder från myspysgos-kväll @ Bellas house!




Allt detta käkade vi upp på 4 pers. Det är brå gjort!!



MYYYYYYS. Vill göra om nu på dirren, det är alldeles för sällan! :(

MOSTER NUMERO 1 & MALLSING

FRAJDALEE & MOSTER NUMERO 2

Bilderna lånade från Frida. Blidde inte så många, men vi tog nästan inga då vi var för upptagna med att prata & ha grymt kul!

Svenska hollywoodfruar


Alltså jag älskar verkligen parodier. Speciellt på svenska hollywoodfruar. Finns ju några stycken och vissa är verkligen sjukt lika. Typ denna.

Donald duck - Quack attack



Alltså detta spel är mitt favoritspel inom tvspel. Jag kan verkligen kötta utan att tröttna. Nästan. Lånade det utav Jennifer + ett till, lego racing. Det är sjukt kul med tvspel alltså!! HÖRS

Glad för min bästaväns skull

Fick ett sms igår utav Bella, där det stod att hon hade blivit moster till en liten flicka. Underbart. Jag är glad för din skull Bellsi. Hoppas allt går bra med lillskruttan och hoppas hon blir lik sin moster, då blir hon skitgullig :) Lite avis är jag allt, men vem blir inte? KUL med småkottar ju! Hoppas hon får ett fint namn också. Har bidragit med att dom kan döpa henne till Malin, fast nä.

Spåret gick väl bra, märker hur otroligt mycket kondis jag har tappat, inte brååå. Menmen.. Fotbollen börjar på måndag och jag tänker kämpa även fast det lär bli rätt jobbigt :)


Spåret väntar på mig

Jag har lärt mig konsten att leva i naturen. Var i Leksand hela dagen igår med några kompisar till familjen. Var typ i deras fäbod (?). Fiskade bäcköring och vanlig fisk, åt och fikade och sprang för alla jävla kryp. Typ så såg min gårdag ut. Kom hem någon gång vid halv9. Åt alldeles för mycket pizza och kollade sedan på solstorm med moor.

Ska ut och springa nu, och det är sant den här gången faktiskt. HEHE. Blir väl spåret antar jag. Vet faktiskt inte vad dagen har att bjuda senare. Får väl se! Imorgon ska iallafall jag och mamma till eskilstuna och shoppsa. LIKE.

Fett taggadddd. Btw det är asvarmt ute, how will I survive?

1 augusti

Blä för rubriken, varför går tiden så foort? Iallafall!
Hade som sagt en helmysig kväll med min elin igårkväll. Snackade och spelade kort halva natten och somnade någon gång efter 3.
När vi vaknade imorse vid halv12 gick vi upp och åt frulle och när vi hade varit en stund så gick jag hem. Eller hem var väl fel ord. Råkade hitta in till Jossan & Jennifer och tittade på film med dom, hehe.

I stort sett har jag inte gjort något viktigt idag, så därför ska jag inte skriva värsta feta heller.
Nu ska jag hjälpa mamma med maten, imorgon åker jag till Leksand. Blir bara borta över dagen men är inte säker på att det blir någon uppdate imorn. PUS

RSS 2.0