hämstör-picks

     
Blevbara bilder på frank,menmen :)
(klicka för större bilder)

+ världens fetaste grattis till rebecka frosteman som fyller 15 år idag,
tycker ni kan kommentera med ett litet grattis faktiskt!
iloveu

plugg,plugg&plugg

Såhär skönt med sovmorgon, det är verkligen det bästa som finns.
Har pluggat hela dan, gjort mina kemi-labrorationsrapporter, hah ah ni hör ju hur det låter. Men nu är dom klara och det är grymt skönt. Bara massa matte kvar nurååå. Ligger lite efter i matten,thihi.. Svårt som satan! Hade tänkt plugga svenska också, men nån måtta får det väl ändå vara.

Btw, jag ska på bio ikväll, avatar. Ska kolla med mamma&morfar, hihi. Mamma bjuder, och jag är grymt sugen på biopopcorn!


Spotify är självfallet på, tack emma, du har gett mig en ny favvolåt!

owl city - fireflies

Har varit i sporthallen typ,stor del av dagen hah! Va där först&kollade på fotbollsträningen,va inte med. Fortfarande liiite förkyld. Sen hade 93orna match, som jag&michelle drog och kollade på. Ska snart äta kebab&sen äre robinson. Skulle egentligen ha pluggat idag,men orkar inte plugga en lördag,usch! Pluggar väl ihjäl mig imorn istället..

Fick reda på idag också att det inte är någon match imorn. Suck på de, men de är jättemånga sjuka så de hade nog inte gått så bra iallafall, och jag behöver ju plugga så. Heisvei

Fredags mys

Nu=tvn


dagens;

 Min fot mår mycket bättre,jag kan till&med stå på den. Till skillnad från igår& i måndags.

 Det har börjat snöa igen;o Fan säger jag bara, snö ska de va på jul&nyår och i fjällen, inte här
SOMMAR TTTTACK!


bild från danmark 2009.

.

Vafasen då, nu säger alla att min blogg är sne. Inte haft en aning om att det är så
eftersom den inte är så på min dator. Vet inte hur man får den "rak" igen? Haha..

Vaknade inatt vid 4 typ, kände mig rätt febrig och så. Täppt så jag inte kunde andas, så jag tog nässpray och gick upp på toa ochså. Fick typ panik och trodde jag skulle ramla ihop, blev verkligen skit yr! Höll i mig i allt jag fick tag på, sen gick jag och la mig igen. Mådde skitilla, eftersom jag var yr då.. Sen somnade jag och vaknade igen vid kvart i 6. Ropade på mamma&sa att jag inte kunde gå till skolan, somnade om igen och vaknade halv10.
Nu känns det att jag har feber.. + att mitt ena öga är jätterött, alla frågar om det. Och min lärare som sa att jag såg sjuk ut igår, men då mådde jag toppen. "det är nog nåt på gång" , sa hon. Och hon hade så rätt så. Usch för att vara sjuk!

Hitta inge fint tyg på stan igår, så de får bli syslöjdstyg ändå.. Fikade på gränden med bella&emma.
Jättemysigt,älskar er brudar.

Är min blogg sne?

Det är några stycken som har sagt att min blogg är sne,
är det någon mer som har det är så för? Kommentera isf ;)

Iaf, jag drar till stan med Bella&Emma för vi ska köpa tyg till våra sommarklänningar
som vi ska göra i syslöjden. Ikväll blire bara pluggplugg.. Hejs!

jag♥handboll

Skolan idag som vanligt, shit jag behöver ett till lov. Jag orkar ingenting:o
Tack till alla mina tjejer som gör dagarna värda att leva, utan er skulle jag inte vilja gå upp ur sängen på morgonen!

Efter skolan gick jag hem och plugga o kolla tv och sånt. Sen drog jag ner till sporthallen&kollade på brudarnas träning. Själv har man ju dragit på sig en förkylning + ont i vänsterfoten. Måste ha trampat snett igår på matchen eller nåt.. Men jag hade iallafall sjuukt kul på träningen med amanda&tove. Hahah säger jag bara! Puss påer tjejor.
Orkar ingenting på dagarna längre, måste börja somna tidigare. Säger det hela tiden men nu SKA jag göra de!

,

ett STORT minus är att jag börjar bli förkyld
jag orkar inteeee


hiss/diss

Länge sen jag gjorde en så;





*
Min gitarr, älskar att bara sitta och spela. Alla problem försvinner&man tänker bara på bra saker.

*
Handbollen. Var ju inne på att sluta i handboll när allt var som värst i mitt gamla lag, bara förluster osv.. Men jag är grymt glad att jag fortsatte, bytte lag. Jag mår bra när jag spelar handboll,thats it.

* Gamla låtar, haha! Kommer ihåg när man var liten och lyssna på samma låt 100 gånger, så man kunde texten i huvudet. Som igår när jag och michelle hitta en skiva med låtar som vi kunde, men inte hade lyssnat på på hur länge som helst, älskart.




*
Muntliga redovisningar. Fy bubblan vad jag hatar de! Känna att alla ba står och glo på en och om man säger fel hör man nån fnittra eller typ såna saker. Usch!

* Har säkert dissat förut, men dissar igen! Läxor&prov. Alla har det, jag vet. Men herregud vare köttas med läxor just nu. Stressen ligger på en hela tiden och inte ens på helgerna kan man chilla..

* Tjuriga människor, haha? Nej men om nån typ är tjurig i skolan eller vart som helst, så smittar det av sig&det blir dålig stämning. Jag är också tjurig ibland, för vem är inte det(?) men jag brukar ofta säga typ att jag är tjurig och varför jag är det, så derför tar ingen illa upp.

tillberga 25-12 ivh

Vinst idag igen, ledde väl med 7-1 efter 7 minuter, dom kom ikapp lite i slutet, eller ah "kom ikapp", dom gjorde typ 4 mål. Jag kan inte direkt säga att jag är nöjd, gjorde några mål&lite assister, men jag hade kunna gjort det mycket bättre. Men hela laget var iaf jättebra:))

Har lekt med frank&viggo ettag, gud va dom växer, blir bara större&större!




förra veckan fick båda plats, så dom växer ;)


Taggatagga!

Match mot ivh idag igen, gick ju somsagt väldigt bra sist, så vi hoppas på vinst idag också.
Jag är sååå taggad, kl: 15:00 börjar den om nån vill komma och kolla, bloggar nog senare.

.

Sov länge idag, så jävla bäst. Åt lunch med mamma&henrik på donken, sen hem och träna fotboll för första gången i år. Det var roligt faktiskt, träna inomhus såklart. Jättemånga från romfa har börjat i vårt lag, så vi är 25 stycken om inte mer, jag vet inte hure ska bli, men det blir nog bra!

Efter träningen frågade michelle om jag hade lust att sällskapa henne ikväll för hon skulle va ensam hemma, så vi har beställt hem pizza, har godis och lyssnar på asgammal&BÄST musik. Hahah, både jag och michelle dunka chipz när vi va små, och nu hitta vi en skiva med massa låtar. Så nu blire dans, hahah!



Här har ni en liten söt låt, hahah.
(spola fram typ 1 minut, de är aslångt intro)

äntligen helg!

Shit va skönt det ska bli med lite sömn. Skolan idag såklart, riktigt roligt hade vi. Alla måste ha vart lite småtrötta för shit va vi skratta! CHALAKANSFEBER! Hahah. Efter skolan drog jag hem till frida och vi typ snacka massa och kollade på sommaren med göran, skitrolig film verkligen. Sen tog vi massa faceworp bilder och garva som fan åt dom också, hahah.

Jaja, kollade nyss på handbollen. Sverige - Tyskland. Riktigt besviken blev man eftersom dom var så himla nära! menmen, jag tyckte dom kämpa på iaf. Nu ska jag väl duscha snart, sen njuta av helgen.


Bild från i sommras, då jag "träffade" Göran på stan
hahah bella&emma kommer ni ihåg?

Kan sammanfatta dagen med ett ord - seg.
Var bara i skolan först som vanligt, gick hem efter skolan och kollade tv, sen hjälpte jag mamma att skotta&fixa maten, duka osv.. Sen kom mormor och morfar och kollade på hamstrarna, morfar vart riktigt kär tror jag, hihi. Nu ska jag strax kolla på made in sweden. Men först=plugggggg. Fysiken ska va klar imorn,kul! not* 


Studiedag!

Sorry för dålig uppdratering, mitt internet funkade inte igår, men då hade jag bara träning oså.

Finns inget bättre än studiedagar, så himla härligt att mitt i veckan bara slippa skolan en dag! Sen var det en perfekt dag för alla mina miljoner läxor, och nej jag ska inte gnälla, jag vet att det kommer bli så mycket värre sen så ah. Men iallafall så har jejje varit här ettag, vi har pluggat&typ lekt med mina hamstrar såklart! Ikväll blir det sverige-slovenien(?) + popcorn, mums.

Idag har jag hunnit med:

 Sovit ut, haha låter väl knasigt men de behövdes.
 Träffat jejje, pratat lite om massa grejer.
 Läst klart min utlänska klassiker (läxa i svenska).
 Gjort bokrecension till boken+ritat en bild till.
 Gjort rent i hamstrarnas bur.

Saker jag ska göra:

 
Skriva fakta om Lewis Carroll, författaren till min bok - Alice i Underlandet HAHA!
 Göra klart kemiläxan - en kolatoms kretslopp, göra collaget klart osv.
 Kolla på handbollen,&somna i tid!


OMG


Alla måste kolla! Hennes ögon gör kristaller, det ser jätteäckligt ut!

*

Redan söndag, känns som att helgen har sprungit iväg!
Idag ska jag nog bara plugga lite kemi&svenska, sen ska jag leka med mina bebisar, som sover för tillfället.
Inte så konstigt ifs dom va ju uppe med mig till 2 inatt, hihi.

Köping&Johan Falk ikväll,mys!

16-01-10

Måste bara säga att denna dag var en utav dom bästa på mycket mycket länge!
Gick upp typ vid 10, duschade och fix&sen åkte vi till djurmagazinet och köpte 2 hamstrar,wii. Jag&brodern fick varsin. Men som jag har tjatat om dom där hamstrarna! FICK en bur av Jonas igår, var där hela kvällen typ och bara snacka och kollade på tv, sen fick jag iaf hans bur, skitfin var den, tack! Men iaf så köpte vi 2 asgulliga dvärghamstrar och typ "tillbehör" och så. Sen åkte vi hem och fixa buren och sånt&la i hamstrarna. Sen åkte jag på handboll, mötte ivh 95. Vann med 29-9, grymt bra det gick idag. För mig gick det ovanligt bra och alla i laget var grymt duktiga! Gjorde 5 mål tror jag,hih. Men sen åkte jag hem och efter ettag kom Bella och vi lekte med mina pluttar, så söta så! Sen kollade vi på robinson och käka chips,myspys!

Men ni måste hjälpa mig med namn till hamstern! Det är en hane, henrik har redan döpt sin till Frank,haha. Men jag kommer inte på vad min ska heta, om ni har nå förslag så skriv de! :)

Bildbomb på mina älsklingar;

trångt blir det när båda ska sitta i matskålen samtidigt :)


bebisar


dom är typ helt lika,bara att min är lite mindre&mörkare






buren som jag fick av jonas, den va verkligen jättefin och stor och bra.
Har köpt till "stocken" med hål i och den där trästegen, men allt annat fick jag ♥


tidsfördriv

Dagens vill ha: mer kläder typ
Dagens händelse: skolan
Dagens låt: ingen speciell
Dagens TV program: made in sweden
Dagens planer: borsta tänderna, smsa med folk
Dagens saknad: många
Dagens dummaste: min klass,hihi
Dagens favorit: min klass!
Dagens köp: inte ett smack
Dagens humör: glad,trött som fasiken
Dagens ord: typ, haha nej ja vet inte
Dagens komplimang: kommer inte ihåg.
Dagens roligaste: min klass helt klart
Dagens smink: foundation och puder
Dagens frisyr: bulle, orkade verkligen inte fixa imorse!
Dagens klädsel: jeansleggings, linne&luvtröja

Snodde av Carro, kika in på hennes blogg vettja, riktigt rolig att läsa!
www.caroliinearih.blogg.se ;)

Jag hjärta 8b

Måste ju bara berätta om idag i skolan, shit va kul vi hade! Kolla, våran so-lärare är borta den här veckan=ingen so. Och han hade sagt till oss att vi hade håla istället, och det är ju bra. Men sen idag var det en lärare, inte så poppis kanske, som hade satt upp sig på vikarie listan, men det var ingen i våran klass som orkade gå på lektionen, och eftersom typ alla hade allt matrial hemma så sket vi helt enkelt i den lektionen, vilket slutade i att våran klassföreståndare jagade oss i korridorerna, haha! Sen trodde vi att vi hade blivit av med honom, så vi ställde oss och började asgarva, sen när vi vänder oss om står han där med värsta mördarblicken, HAHA alla trodde dom skulle dö så vi börja springa igen och ah shit. Haha har man busig klass så har man, kul hade vi iallafall!

Men ah, efter skolan gick jag hem och har inte gjort så mycket annat än att spela på min gitarr,jag älskar den! Ah men sen kom pappa iaf hem med mcdonals för han&henrik hade varit på bandy och modern min var inte hemma så ja.. hihi. Har nyss kollat på made in sweden. Det var faktiskt bra, jag bestämde mig för att följa det förra året men gjorde det ändå inte, men i år ska de bli bättring på de! Sen nu kollar jag på de där glee eller vare nu heter? Verkar ju lite roligt faktiskt,men eftersom jag inte har kollat på det förut så fattar jag nada men ändå, haha.


haha, så här såg min måltid ut. Självklart ingen läsk, så de fick bli mjölk istället! :)
Och ni behöver ju inte mobba mina snygga paint bilder, vet att jag är grym!

@jejjes home

Sitter hos Jennifer nu, hade en lektion imorse, sen nästa lektion börjar 11.35.. SÅ OVÄRT! Hade mycket hellre haft sovmorgon ju:( Iallafall så är det pannkaka idag i skolan och det är ett stort +. Eftersom skolmaten inte är nå vidare god så är pannkaka typ de bästa som finns!!!!!
Nu=tillbaka till skolan.

.

Hej, sitter i skolan nu - som vanligt på hålorna.. Men dagen har iallafall varit rätt så nice, eftersom vi hade hemkunskap på morgonen och hade spanska nu för ettag sen, sen är det bara engelska kvar och sen ska vi kolla på film på projektet.

Ikväll är det handboll, fast troligen utan min jossan som har blivit sjuk:(

pics

  
såhär kan det se ut när jag och bella spelar sims3.


<3

Hej igen. Efter att jag kom hem från skolan så har jossan vart här, och vi har inte gjort något speciellt.
Jag har sjungt&spelat gitarr för henne,hihi. Nu ska vi dra oss iväg på handbollsträning, wii! :)


från kopparcupen.

Back to school..

Sitter i skolan nu med tjejerna. Börjar igen om ca en halvtimme och då har vi so. Alla lektioner är faktiskt ganska chill eftersom vi måste ha massa genomgångar på allt vi gjorde förra terminen och så. Men det blir värre antar jag. Nu ska jag facebooka med mina tjejer som sitter och nördar. Vi hörs :)


Säsongsstart



Jag sitter bänkad framför tv:n klockan 20.30 ikväll!
För då drar 'i en annan del av köping' igång igen, och jag verkligen älskar det programmet. Det är så gulligt och dom är så roliga och söta. Har verkligen saknat det och kommer lätt att följa det en säsong till! :)


Slappar dag!

Sov till 12 idag typ. Gick upp och kollade lite på tv&så. Sen hjälpte jag mamma att städa en massa och plocka undan alla julgrejer och typ packa upp massa väskor. Det tråkigaste som finns är ju verkligen att städa men det är så grymt skönt när det är klart sen. Sen har pappa hängt upp min gitarr på väggen så nu är mitt rum fint igen. Om nån timme kommer pappa och henrik hem med pizza och sen blir det tvmys hela kvällen. Imorn=skola:(


Bilder på vad jag shoppa igår kommer här!


Vanlig tröja. Bikbok - 149:-


Gullig tröja med knappar på ryggen. Bikbok - 149:-


Även jeansleggings från bikbok - 199:-


Vanliga cheapmonday-älskar dom! 400:-


Lite hårprodukter, nån som har testat Bobby's?
Läst på många bloggar att dom ska vara väldigt bra, så var tvungen att testa!


Lördag jao

Känns som rätt så soft lördag, sov rätt så länge imorse och så. Sen drog jag och mamma ner på stan och shoppa lite. Lägger upp bilder på det som jag har köpt sen, måste ladda kameran och hinner inte just nu. Men det blev lite jeans och sånt där. Dock inga skidkläder och skor, för det hann vi inte/det fanns inge snyggt. Men vi får ta det nån annan gång. + att vi åt på spicy hot och så. Tack så mycket för allt mami!

Ikväll ska jag vara barnvakt, eller detdär lät fult men jag ska vara hos några kompisar till mamma och pappa, medans dom är på någon fest, och ta hand om deras barn som är 7&9. Det har jag gjort förut och det brukar inte vara några problem:)

Nyårslöftet..



Idag är det faktiskt 8 dagar sen jag drack läsk, jag har helt ärligt inte ens smakat lite
Jag är stolt, för nu är det bara 358 dagar kvar tills jag får dricka igen, haha!


Fredags mys

Var i skolan idag, hade 1½ lektion, sen var det bara att gå ner till matsalen och leka mat-tant, skiitkul! :( Slutade iallafall kvart i 1 och det var ju fett nice, sen har jag bara kollat på film&suttit vid datorn, ikväll blir det lets dance, och det ska bli fett kul att se faktiskt! Men nu ska jag hjälpa mamma med nåt tror jag.

     
btw, hade väl tråkigt för nån kväll sen så jag började fläta hela mitt hår,
det vart inte så lockigt som jag hade trott, men lite lockigt iallafall;)
(tryck på bilderna så blir som större)

Trevlig helg!

Första skoldagen

Kändes väl typ, nästan som vanligt. Lektionerna rullade på precis som alltid&läxor och sånt, precis som det ska vara alltså. suck..

Men iallafall så är dagens höjdpunkt att jag äntligen har fått se new moon. Den var grymt bra faktiskt, man satt på spänn hela filmen. Gick med Bella&Emma, eftersom bella hade fått i present av mig och emma att gå på bio och sånt så passade vi på att se new moon medans den fortfarande går på bio, men som sagt - bättre sent än aldrig ;)



Godnatt!

sovmorgon och 2årskalas

Mamma sa att jag inte skulle sova längre än till 10 idag för att jag skulle somna ikväll, men jag sov till 12 ändå,haha. Då vare bara att äta frukost, duscha - tvätta - föna&platta håret. Sen åkte vi till fam Bomans, för Jack fyller 2 år idag, grattis! Fikade och lite sånt och sen var jag nere i källaren och busade med alla 2350 ungarna :)

Har haft ont i ögonen hela dagen, det liksom svider på nåt sätt. Jag tror det blir tidigt ikväll för jag orkar knappt hålla upp ögonen.Det börjar en bra film på tv nu klockan 20.00 som jag tänkte se, sen sova efter den. Fast i försig säger jag alltid att jag ska sova tidigt, gör jag det? Nej

Skola imorn by the way, inge sugen alls på att gå upp kvart i 7 och sedan gå till skolan när det är 20 minus. Men jag får väl stå ut, precis som alla andra får göra.

Puss&kram

-15 grader

& jag och Emma ska faktiskt vara så pass nördiga att vi ska ta på oss termobyxorna, mössa&vantar och sedan bege oss till pulkabacken! Haha, det är sjukt kul ju, hihi. Just nu dunkar jag musik och håller på att fixa mig lite eftersom jag fortfarande går i pyamas. Äre lov så äre right? :)


urgammal bild på mig och emma, typ sen förra sommaren eller nåt tror jag. haha!

12.17

Vaknade för ettag sen, skönt att sova ut eftersom jag har sovit så lite i helgen. Idag har jag bestämt mig för att bara vara hemma och ta det lugnt. Inte göra ett skit, jag är så trött i kroppen! Haha det låter väl konstigt men jag är det, jag har lust att bara kolla på en film eller nåt. Men ikväll ska nog iallafall jag,emma&bella gå på bio. Vi skulle ha gått på new moon men det finns inga bra platser alls, så vi kanske tar en annan film och hyr new moon när den kommer ut på film istället. Och nu kom jag och tänka på att det faktiskt bara är en sovmorgon till innan skolan, jag döör.

 jag har saknat min klass hur mycket som helst, så det ska bli kul att träffa alla igen.

 massor med läxor och prov. Det orkar jag verkligen inte! usch.

Nu=frukost!

Home, sweet home

Hemkommen från kopparcupen nurå. Kan ju bara sammanfatta helgen med ett ord - ekologiskt! Nej jag skoja, bara några i laget som fattar det där men iaf. Helgen har varit otroligt skojig, och matcherna har vart alldeles för spännande. Spelade första matchen mot lindesberg, jämt hela matchen och det stog 9-9 tills det var 3 sekunder kvar och dom får in ett tur mål och vi blev besvikna som tusan. Andra matchen mot strängnäs, 8-8. Vi fick ett friläge i sista sekunden som deras målvakt (som var grymt bra) räddade. Så matchen blev oavgjord och det var vi väl nöjda med! Sen sista matchen mot härnösand gick åt pipsvängen men så kan det gå. Gick iallafall till b-slutspel och mötte härnösands andra lag i kvartsfinalen och vi vann med 6-5, det var såå pirrigt! Men sen semi mot HK ceres. Vi ledde hela matchen ända tills sista 5 sekunderna då dom gör mål och det blir sudden. Dom får en straff som går i mål. FAN va besvikna vi va då, jag brukar aldrig aldrig gråta efter förluster, men då kunde jag inte hålla mig, jag var så jävla besviken!!! HK ceres vann iallafall b-finalen&Lindesberg a-finalen, och vi som höll på att vinna mot dom båda ;) Aja det har iallafall varit grymt kul hela helgen och jag har väl inte sovit så.. mycket. Men ändå, även om vi hade lite otur här och där så har matcherna varit jätteroliga. Och eftersom att typ alla i laget har samma humor så blire mycket mycket skratt! Aja, bra kämpat allihop. Vi är bäst även fast det inte gick toppen i helgen<3

14.47


bild från igår, haha så seriös verkligen.
emma frida bella jossan jejje malva - jag älskar er!

2010

Va konstigt att det är 2010, det känns jättekonstigt att skriva! Men ah btw så vart kvällen igår vällldigt lyckad. Vi skrattade hur mycket som helst och jag tror alla hade det riktigt kul. Vid tio i tolv gick vi till gärdet där min mormor och morfar bor och kollade på raketer och skålade och sånt, skitmysigt vare iallafall. Sen hade vi ju lite egna smällare också och det var skitkul att smälla! Haha. Tack för igår tjejer, riktigt roligt vare!Y

Nu ska jag börja packa, åker ju faktiskt till falifalun imorn med brudarna på kopparcupen, det ska bli sjukt kul! Vi ska vinna också så alla vet de, för vi är bäst. Det som suger är att jag har världens m-värk.. Usch&blä! Men ah iallafall nu ska jag dra igång lite bra låtar och börja packa!


jag kanske ska få en dvärghamster, ofta inte sjukt söt?(a)

RSS 2.0