Och vidare är:

Linnea Alicia Freja
Olle Jimmy Geir

Nej nu måste jag sova. GODNATT!!


Torsdagsmys.

Somsagt, jag trotsade det äckligt kalla vädret och åkte hem till Elin gosade upp mig i hennes soffa och kollade på idol med henne & hennes snälla mamma. Bellas mor hade gjort en GOD glass/banan/choklad/vindruvor grej som jag blev förälskad i. GOSH vad gott det var alltså! Nu ska jag kolla på idol röstningen och sen somna skönt i min underbara säng. HEJA FREJA. Haha orka att det rimmade, sen hejar jag självklart på Olle också. Även om dom andra 2 grabbarna var sjukt bra också. Kvalitén på idolerna är bättre än någonsin!


MUMMA!

HAHAH. Alltså ni skulle varit där säger jag bara. Jag sitter i soffan tillsammans med Bella & Anneth, och rätt som det är så börjar jag skratta åt en grej som hände idag. Tänker inte skriva ut exakt vad här på bloggen för det skulle vara rätt taskigt. Men sen när jag skulle förklara varför jag skrattade så började jag skratta ännu mer och ännu mer ända tills jag fick tårar i ögonen. Jag försökte låta bli och berätta men det slutade med att när jag hade kommit till hälften av incidenten så garvade jag så jag typ grät, och Bella och hennes mamma asgarvade också. Det jag skrattade åt var iallafall att en fröken på dagis skulle säga potatismos på engelska så att inte barnen förstod och fick det till något i form av "potatomush" HAHA och sen hon ba: "Oj, jag kanske inte skulle ha tagit det på engelska." Och det roliga med det hela var egentligen att hon var seriös..

HAHAHA. Aja, asmysig kväll! PUSS

SO - here i come!

Ska få mig en bättre insyn om hur det var på andra världskriget just nu. Dyker med näsan före ner i so-boken och pluggar på lite om just andra världskriget. Har prov nästa vecka och jag är helt lost. Har glömt allt tack vare allt snack om det där satans valet.. Men men. Klockan 20 börjar idol och jag har bestämt mig för att gosa upp mig i ELINS soffa, det ni. Har lust att se idol & kenza&tyra show med henne så det är så det får bli. Men då måste jag verkligen börja plugga nu!

Saker jag egentligen måste göra:

Byta burar
Hämta min cykel som står hos Frida
Städa mitt rum
Plugga

Och det händer inget som är kul, eller..?


HELLLO THURSDAY!

Finns inte så mycket att säga om dagen hittils. Har varit på dagis som vanligt och gick hem till elin en stund och sa hej till henne eftersom hon har varit i london sen i lördags. Kul att träffa henne igen♥♥



Anton 2 år: "Var det kortet från när du var liten och gick på dagis Malin?"
Jag: "Nej men det där kortet är taget den här veckan ju!"
Anton: "Men du har ju inget hår..?"

Sötnosen. Har håret i en inbakad & derför syns det inte haha!
P-u-s-s-a-r


TRÖTT VAR ORDET.

Som jag har skrivit tidigare så finns det inget sötare än nyvakna barn som kommer och gosar ner sig i knät helt nyvakna, och idag fick jag det bevisat igen. Jimmy på dagis kom upp idag helt nyvaken och satte sig bredvid mig i soffan och tittade på mig med trötta ögon och log lite. Sen satt han i mitt knä och lyssnade på när fröken läste en bok för alla barnen, rätt som det var så sov han igen i mitt knä, åh jag ville verkligen inte väcka sötisen, men hade liksom inget val. Såfort jag ruskade på honom så gosade han ner sig igen. Hihi längtar tills imorgon!

Träning ikväll, hur fan ska det gå? Huuur trött som helst. Efter en alvedon och ett antal utbrott på min familj så somnade jag en jättesnabbis innan jag vaknade igen för att gå upp och käka kvällsmat. Så drygt att vara såhär trött och veta att träningen slutar 21.30. Vet att jag inte kommer kunna låta bli idol kl 22.40 heller, omöjligt.


Mys med fleecetröja. Nu ska jag byta om sen träffa massa brudar.


Ett litet kvällsinlägg.

Idol är yberspännande. Såhär ser det ut för min del: ALICE

Den enda jag verkligen hejar på, går hon inte vidare får hon garanterat ett wildcard av juryn så att..
NU måste jag kila iväg och fixa mig för kvällen så att jag kan krypa ner i sängen till 22.40 då idol börjar igen. Hörs!


Själv är man snabblärd.

Kanske inte ska gnälla så mycket. Kan alla glosor till provet nu. Ska bara skriva i alla en sista gång så jag är stensäker. Sen blir det grammatikträning som gäller. Föresten, för er som inte visste det: Det finns en hemsida som heter glosboken.se som är helt awesome! Man skapar ett konto, skriver i alla glosor på svenska och engelska, och sen sparas det och det finns på ditt konto. Sen förhör datorn dig och tar om dom du inte kan ända tills du har alla rätt. Skiiit bra, jag uppmanar alla stackare med engelskaläxor att fixa ett konto på dirren! Peace out.


Men snälla söta rara..?

Jag får ärligt talat panik snart. Sitter och skriver ner alla glosor vi har i engelska tills provet nästa vecka. Stannade på 127 (!!!) helt enligt mig oanvändbara ord. Tillexempel "Tillflyktsort". Ursäkta, men exakt vad har jag för nytta utav det ordet i min engelska? Har dessutom redan tagit bort alla som jag känner att jag redan kan så pass bra så att jag inte ens behöver träna. GOSH. 2h tills idol, kör hårdträning tills det börjar, då kommer jag vara så gott som avliden.

Dagis idag var helt ok, bättre än igår tillochmed. Teatern imorse, haha, ja ni. Inte riktigt min humor men barnen var såå duktiga och satt med stora ögon och lyssnade noga på allts om sades, hihi. Finns inget sötare än ett nyvaket barn som kommer upp i tröja + blöja med helt ruffsigt hår, som halvsovandes går mot en och störtar ner i knät där han/hon vill sitta och mysa. Imorgon ska vi till skogen, hmm, mindre kul. JAJA! Back to tha plugggg.


Tuesday morning

Kiss me, out of the bearded barley. Nighlty, beside the green green grass..

Har haft låten på hjärnan läänge. Nu ska jag iallafall packa väskan, äta frulle, sminka mig och fixa lite till och sen möta Malva och cykla till "jobbet". Uppdaterar er senare, blir tyvärr en hel del plugg idag, eftersom att alla lärare har tryckt in sina prov v.40. GR8!

Kiss me, benead the milky twilight, lead me, out of the moonlit floor. Lift you open hand, strike up the band and make the fireflies dance, silvermoon's sparkling - so kiss me.


Första dagen på dagis.

Och jag gillart. Verkligen, det var jättemysigt med alla söta småkottar som kom och kramades och ville höra sagor och verkligen beundrade en. Det lös i ögonen på allihop & dom var så söta! Det går ifs inte att vara ful i mina ögon när man är liten, hihi.
Slutade halv4, gick hem och spelade lite gitarr. Gick över till Vilma och gav henne presenterna, hon blev jätteglad och det var kul! Fick massa kramar och sen körde vi dans-stop med hennes nya stereo som hon fick imorse, hihi. Sen gick jag på handboll och nu kollar jag på idol och äter fil & mysli. Min bror vill verkligen ha datorn nu så jag ger han väl den då. Hörs! :-)

Skrytarn.



Haha måste ju bara få skryta liite. Har faktiskt inte haft så många läsare förut.. (a)


TJABBA.



Vet att jag ändrar min design typ jämt. Men men nu får det vara såhär, har inte hela natten på mig;) Ska gå och sminka av mig nu, hehe. Imorgon är en ny dag med prao & träning. Vilmis pilmis fyller år imorgon också, hela 7 år. Shit så stor hon har blitt alltså, lillskitan. Har köpt en present till henne också, ett par örhängen & ett läppglans. Låter väl hyffsat för en sjuåring att få i födelsedagspresent? Hihi. Sov så gott hörrni, pussar och kramar.

Besöksrekord på bloggen igårkväll.

Nice, trevligt att så "många" har hittat hit till mitt lilla place :-)

Aja, idag ska jag ner på stan igen. Jag har inte gjort annat i helgen känns det som, men jag måste göra några ärenden & sen ska jag och emma mysa framför en skräckis. Imorgon börjar praoen, spännande! :-)


Ett sista inlägg.

Frågan är ju bara vad jag gör uppe nu? Ajabaja mallanbrallan. Ska gå och tvätta bort sminket och borsta gaddarna nu på momangen. Men först en liten godnatthälsning till er! Vad gör man inte för sina läsare liksom?



GODNATT♥


Myskväll hos Fridalee!

Okej. 1000 gånger starkare var i helhet, sådär. Inte jättebra, men inte heller dålig. Rätt rolig men med ett kasst slut. Sånt gillar vi icke. Men helt ok var den allt! Nu ska jag och Frida myspysa och jag ska sörja henne eftersom hon åker iväg till Mora imorgon och praoar där på ett hunddagis och kommer derför inte hem förän typ fredag :-( Själv ska jag premiärpraoa på dagis, har aaldrig gjort det förut!! Haha ironi.

Aja, hörs buddies!


Världens bästa tjejer.











Igårkväll. Förövrigt så har becka en väldigt gullig vovve med namn Tindra. Hon blev överlycklig när vi kom, pluttan.


We are the worlds greatest.

Jag skriver det ofta. Men det kan inte skrivas för ofta, för det är verkligen sant. Det är otroligt att man kan ha såna nära vänner som jag faktiskt har. Jag kan prata om allt med er, verkligen allt. Vi skrattar i stort sett varje dag åt och med varandra, vi gråter i varandras armar, är på toa tillsammans, sover i samma säng och delar helt oslagbara minnen tillsammans. Det är konstigt hur man kan stå varandra så nära, så fort jag inte träffar er på några dagar så saknar jag ihjäl mig och jag måste kramas med er såfort vi träffas. Jag kommer aldrig någonsin kunna bevisa för någon utav er hur mycket ni betyder för mig. Jag gör mitt yttersta för att vara en sån bra vän som möjligt. Men det jag egentligen vill säga och skriva, är: Det spelar ingen roll att vi snart börjar i gymnasiet och träffar nya vänner. Ni kommer vara mina "barndomsvänner" som jag har delat såå mycket men ändå. Spelar ingen roll om någon utav er flyttar till kina, ni kommer fortfarande vara bäst i mitt liv. Det jag skriver är så sant. Ni är bäst, älskade ungar.

Ni vet vilka ni är♥


TUSEN GÅNGER STARKARE.



Bio bokad till ikväll. På tal om att spara på stålarna liksom! Tusen gånger starkare är ett måste för mig och har varit det sedan jag såg den på trailern första gången. Nu är den här och jag & Fridalee ska se den! Kan inte betyda annat än en lyckad kväll antar jag. Har pratat om att se den med tjejerna men eftersom att alla andra roar sig med annat denna afton så kör jag och Frida ändå!

Bella är i London och shoppar. SÅ avundsjuk.
Emma är i Stockholm och shoppar. SÅ avundsjuk.
PUSSS 

Smycke-shopping.

Var nere på stan idag med la famila. Var inne på kvarteret igor (hahahah namnet) och kikade lite. Stort och SÅ mycket människor. Dom hade stängt av rulltrapporna pga säkerhetsriskerna så att ah. Propppat! Men fint var det, och stort. Skitmycket affärer och det gillas! Kändes inte som västerås faktiskt, hehe. Fick med mig lite smycken hem, annars inget. Måste spara lite på stålarna ;-)


Ring från hm. 29.50:- (!!!) Kunde inte låta bli hihi.


Armband från KappAhl. 79:-

Bilderna är föresten tagna med lillebrors mobilkamera, sjukt bra!

Ny design

Har trixat lite med bloggen istället för att göra nytta. Hyffsat nöjd. Headern får duga tills jag tar nya bilder som jag vill använda. Nu måste jag verkligen duscha, känner mig väldigt äcklig haha.. Aja, studiedagar är faktiskt till för att slappa. Längtar tills ikväll, älskar mina tjejer hur mycket som helst.


Teskedsgumman.

 
Haha..
Jag har tråkigt. Någon som har något förslag på vad man kan göra??? Funderar på ett besök i duschen och sen har jag ingen aning om vad jag ska hitta på faktiskt. Har läst alla bloggar, facebookat, msn:at, lyssnat på alla låtar, spelat gitarr och bloggat. Tror jag ska spela lite mer gitarr faktiskt. Finns mycket roliga låtar just nu!

Friday, I'm in love!

Inte in love så, utan in love i fredagen liksom.

Sov för första gången efter sommarlovet lääänge. Så nice att vakna klockan 11. Så nu är jag utvilad vill jag lova. Nu sitter jag och dricker juice, billys panpizza samt lyssnar på musik. Senare idag blir det att träffa lite tjejor som är lika glada som mig över att det inte är någon skola nästa vecka hihi. Vi myser nog framför en film och käkar godis eller nåt!

Ikväll ska jag även hem till mormor som har fyllt år för typ en månad sen, men som inte har hunnits med att fira, så det blir ikväll. Bara min familj då, men mysigt ändå!

Och på tal om min familj, kolla:
 
Bild 1: Trots att mamma tjatade på mig att jag skulle bädda min säng så glömde jag heelt bort det. Då gjorde hon det och la den här lappen under täcket. Söt mamma jag har!!

Bild 2: Från min lillebror imorse som jag hittade på köksbänken när jag vaknade. Söto. Han hälsar att han skrev väldigt slarvigt!


You are my sweetest downfall..

Hello sweetisar! Haft en bra gårkväll/natt? Jag har iaf det!

Igår var jag med Bella & Emma. Vi kollade på idol och sen brottades vi som vanligt i sängen. Haha Bella var den stora loosern kan jag ju iallafall säga.. Massa grabbar som ville träffas men det fanns ingen ork för det för tyvärr. Men sen skulle vi gå från Bellas mamma hem till mig. Det var scary kan jag ju säga. Hörde en moppe i full fart och sen blev den tyst och en tjej började skrika skithögt flera gånger. Våran första tanke var att springa dit och kolla vad som hände, men vi kunde inte komma på vart det kom ifrån. Sen slutade det och vi var tvugna att gå hem, usch..
Eftersom killarna var hos min granne så sa vi åt dom att vi var utanför hans hus och sen gömde vi oss i några djupa buskar på någons tomt, haha det var sååå kul! Killarna ba: "Nej men nu skriver malin till mig också att dom är här och att dom ser oss" Och då härmade jag allt dom skrev genom att skriva samma sak i ett sms till den som sa det. Och tillslut så hörde man dom ba: Men vafan dom är ju här! Dom hör oss ju, vi måste hitta dom. Så vi satt där tysta som musar, ända tills erik ba: "Jag ser dom!" Och sprang åt heelt fel håll. Då började vi skratta, och tillslut hittade dom faktiskt oss, men det var sjukt kul. Sen snackade vi lite med dom, sen kom det några grabbar till. Tyvärr kunde jag inte bjuda in alla 8 på filmtittning eftersom mamma och pappa skulle upp och jobba. Men anyway!!
Vi 3 gick in och gjorde mackor & sen satt vi och pratade om massa saker. Det var supermysig. Dom gick hem vid halv1. Puss på er!


I loved you first.

Sista dagen i skolan, check!

Hääärligt värre med studiedag imorgon & prao nästa vecka. HAHA IN YOUR FACE!!!! Skämta =P

Inledde dagen med idrott. Vart så sjukt arg på detta jädra velande hit och dit. Hade en jobbig natt, vaknade ett par gånger och trodde jag skulle dö när klockan ringde imorse. Skyndade mig på med idrottskläderna, Bella kom och vi mosade i oss frulle, sen drog vi till spåret där vi skulle springa på idrotten. Kommer dit och sitter där typ 5 minuter och funderar på varför ingen kommer. Sen ringer Malva och säger att vi ska va inne (!?!?!?!?) FAST våran idrottslärare sa att det var spåret. Aja, cyklade med eld i baken ner till idrottssalen, hade sjukt ont i benen för dom där jädra grodhoppen på handbollen igår, heheh. Kommer till idrottssalen och vad får vi höra? Jo att det ÄR i spåret. ÅÅÅÅH shit, vart så arg. Har en halvtimmes lektion, vääärt. Men sen fick vi iallafall vara inomhus och hoppa höjdhopp. Får skjuta upp spåret till någon annan dag. Skönt för mina ben haha!
(Blev btw så arg så jag ville slå någon, men istället sparkar jag med fullaste kraft in i en buske, och ut hoppar en liten vettskrämd hare, fick såå dåligt samvete och ville gå och klappa den och säga förlåt, men då vart den rädd för mig..)

Nog om den incidenten. Hade so, syslöjd, matte, spanska & no. Slutade straxt efter 14 men kom ändå inte hem förän klockan 16. Hade otroligt roligt i skolan med Emma, Bella, Frida & Olivia. Satt och snacka om massa och sen började vi toka oss och alla lärare trodde vi hade fått fnatt. Haha shit vad vi skratta alltså! Hihi.



Uppdaterar nog lite mer senare. Hörs , pusss!

A n d r a h a n d b o l l s t r ä n i n g e n a v k l a r a d !

Såhär ska jag fortsätta. Ba : 243 handbollsträningen avklarad osv. Närå. Orka att jag bloggar fast jag egentligen ska käka fil och müsli & kika idol på datan. Slutar inte förän 21.30 pga 96ornas konfirmation. Så roligt när dom kom idag och berättade. Massa låtar och sen det traditionella: "fan va äckligt brödet som man doppade i vinet var!!!!"
Hihihi. Nej nu ska jag kika idol. Ordet träningsverk betyder inte längre ont i benen för mig. Det värker i varenda jävla muskel i kroppen - hääärligt!

PUSSAR

HISS och DISS



* När man ställer in sig på att plugga kemi, sen kollar man i anteckningarna och ser att allt är gjort. Toppen!!

* Att handbollen har börjat igen. Behöver inte säga så mycket mer än så!

* Självförtroendet.. Mitt självförtroende stiger lite lite mer för varje dag som går. Vem gick idag till skolan i uppsatt hår och urringat? Jag.

* Skolan. Faktiskt. Det är mycket roligt i skolan. Alltså mycket roliga uppgifter, filmtittning och diskutioner och mycket skriva och sånt. Plus sällskapet, det är det allra bästa. Kul att vara äldst också, inget att skämmas för längre.




* Vädret. Hatar hösten och vintern mest på hela året. Våren är mysig, för då väntar man in sommaren. Hösten har sina mysiga dagar, filmtittning och mörkt ute tidigt, visst är det mysigt. Men det är aaaslänge kvar tills sommaren är här igen, det som komma skall är vintern. Blä!

* Dissar mig själv för att jag är så morgontrött. Sjukt jobbigt ju haha! Ställer klockan på 06:45 varje morgon. Men stänger av den och går upp efter 7 VARJE morgon ändå. Då blir det jobbigt för snigelmalin ska jag säga!

* Hmm.. Vet inte vad jag ska dissa. Eller jo - att jag verkligen måste sluta blogga nu och byta om. Fet diss på det heheh. Närå, men vi hörs imorgon. Studiedag på fredag, sköönt att sova!


Plugg plugg plugg.


Spegelvänt blev det också. Aja
Svenskan klar , kemin next up.
Hinner inte blogga, kommer inte hem förän ca 21:40.

Bara för att jag verkligen inte kommer på någon rubrik.

Skolan idag var.. Lugn. Hade bild första, skitroligt ju haha! Sen engelska - förhör på glosorna. Kunde allt, så det var nice. Sen ett dubbelpass i so som var segt, men det funkade. Fick sluta en halvtimme tidigare pga skoljoggen så det var bra.
Det var pannkaka till lunch, yummie. Åt lite för många, känns i magen nu kan jag säga. Haha!
Gick skoljoggen. Vet inte exakt hur långt det är med det är typ 6-7 km sa någon iallafall. Det är väl bra. Gick inte så fort eftersom jag hade skavsår men ändå hah! Slutade ca 14.00 ist för 15.30 - härligt!

Har spelat gitarr, nu lyssnar jag på musik och ska snart skriva lite svenska här på datorn. Ikväll är det träning igen. Hörs. Pussar.

I'M NOT A ROBOT.


Asså Frida. Du är verkligen bäst asså. Har setat och letat efter den här "lindex-reklam-låten" i någon vecka. Höjer volymen varje gång den kommer i idol-reklamerna och sjunger med. Men jag vet inte vad den heter. Har diskuterat det med allt och alla, och nu lägger Fridalee upp den på sin blogg och skriver "Till dig Malin". Söto-bert!!

Anyway. Skolan idag var chill. Cafeterian till halv11 med Malva & Bella. Brandövning mitt i skiten också, i regnet. LÄGE!! Iallafall så blev vi nästan bokstavligt talat utknuffade i pissvädret i tunna kläder utav vaktmästarn. Och 1 min efter kommer lärarna med jackor & paraplyer men utan handväskor. NÄMEN OJ, det brinner nog på riktigt tror jag. Aja, det är väl för våran skull antar jag.

Hade matte, engelska, svenska & no efter lunch. Vilket var segt. Eller svenskan är bara rolig, jag älskar svenska. Jag älskar att skriva, jag har gjort min blogg till en ny bibel. Jag älskar det. Jag ska ha mvg, that's it. Min lärare tror att jag kan klara det, jag ska klara det!

Hängde med J&J hem efter skolan och busade med Zelma. Fick även se på hamsterbebisarna. Alltså dom har 2 hamstrar, 1 hona 1 hane = bebisar. Små rosa knubbar med gråa fläckar. Ändå blev jag helt crazy. Djurbebisar eller vanliga bebisar, rosa eller slämmiga spelar väl ingen roll - skiitsöta! Dom lär bli ännu sötare sen antar jag. Det som är lite kul är att varje gång jag kommer hem till J&J så finns det nya djur. Nästan iallafall. Just nu har dom 4-6 kaniner (vet inte hur många), 2 hamstrar och snart 2 hundar också. Sa jag att dom hade 2 råttor också? + hamsterbebisar. 4 stycken.

Iallafall så snackade vi om allt mellan himmel och jord. Vi har inte varit på jättelänge, har saknat dom, vi har glidit ifrån varandra. Vi mös och det märktes att vi inte hade varit på länge. Det fanns SÅ mycket att prata om. Mer än det fanns när jag "bodde" där. När deras mamma frågade vart jag var när jag inte var med efter skolan och när hon frågade förvånat "ska bara 6 stycken ha mat idag, men malin då?"

Pluggade häcken av oss. Har ca 30 engelskaglosor tills imorgon. Jobbigt, det kletar ihop sig i huvudet. Men nu sitter det iallafall! Idol blev det som en avslutning på en mysig dag. Love. Nu ska jag sova snart, ska bara lyssna lite på robot låten först.

Sa ju det, bibel...

F ö r s t a h a n d b o l l s t r ä n i n g e n ä r a v k l a r a d !

Härligt att kunna skriva så! Vet inte varför men jag har oroat mig för att börja spela handboll igen. Fråga inte varför.. =P Iallafall så gick det skitbra och jag kommer nog inte alls vara så pirrig nästa träning. Det här året ska bli skitkul. Några IVH-tjejer och några TIK-tjejer. Några 95;or och några 96;or. Detta blir görbra!

Annars då. Sitter och käkar fil med müsli, banan & flingor. Det är asgott när man har tränat, haha åt ofta det förut när jag hade tränat. Jädra tjat om att jag har tränat. Någon som har missat att jag har tränat eller!?



Jag & min kompis filen. Bjuder på denna bild assåwww!!
Ska snart duscha och sen njuta av att jag ska sitta i cafeterian imorgon. Nice!!!

River Flows In You.

Hola Amigos.
Var i skolan idag. Helt ok dag faktiskt. Svenska - kollade på film. Matte - snackade handboll med becka + jobbade lite. Håla - åt mat med Bella och fixade prao, får vara på dagis i år igen men vafan, spela roll jag älskar ju småbarn! Musik - dreamteam körde igång igen = jag bella tobbe max. Håla igen - gick till mormor och hämtade äpplen med tjejerna. Mormor var sjuk stackarn. Krya på dig!!!!!
So - snackade om valet. Sverigedemokraterna... jarå. Suck. Sen no & sist spanska. Slutade straxt före 3.
Bella piggade nyss upp mig med ett sms - "glöm inte att vi ska rocka i cafeterian imorgon, puss!" Wii. Sitter i cafeterian med bella & malva imorgon förmiddag så har bara ett par lektioner. På fredag är det studiedag och sen kör vi prao - det är lysande!

Mamma kom nyss hem, hon hade varit och hämtat tröjan jag la undan igår. Och guess what!? Den sänktes idag med 20 procent. Alltså - 400 kronor istället för 500. Strålande. Ikväll är det första handbollsträningen och jag är fett pirrig men ändå taggad :-)



Svar på kommentar:



Svar: När du går in på youtube och lyssnar på låten så finns det en ruta som heter bädda in. När du trycker där kommer det upp en kod. Under den koden finns det olika storlekar och färger som du bara trycker på för att välja. Hoppas du förstår annars får du fråga igen eller komma över hit så hjälper jag dig :-) Puss!


Silver moon's sparkling




So kiss me..

Tha Depp-Day

Söndagar betyder deppp. Så har det alltid varit. Det är långt till nästa helg, det är skola dagen efter & ah.

Kräftkompisarna gick inte hem förän straxt efter 2. Jag var då väldigt trött men somnade sent ändå. Vid 3 kanske. Och ändå så vaknade jag före 10 imorse..? Snacka om att rutinerna är skol-inställda. Jag kan inte sova lika länge nu som på lovet, inte ens i närheten.

Jag kollade på en film jag hyrde igår - the blind side. Den var jättebra. Tragisk men med ett bra slut, och sånt gillas! När jag hade kollat klart så hängde jag med familjen till hälla. Vi skulle kolla på kylskåp haha, men jag kikade på lite annat. Locktång, ny tv, iPod och lite mer. Köpte allt. NOT.
La undan en tröja från dm-mode som jag eventuellt ska klirra. Måste fundera lite då den kostar 500 kronor, inget jag bara köper för att pryda garderoben liksom. Men jag är riktigt sugen på den så eventuellt så blir den min imorgon.

Nu sitter jag här och ska snart gå och spela lite gitarr. Svenska, en jävla massa matte och en lång dusch står på listan också. Har frågat om prao på brynolf bagare med malva. Hoppas det går, syon måste ha svar imorgon vart alla ska va, annars fixar han. KUL att praoa på typ björkmans bil!!!!!

 
Tröjan jag eventuellt ska ha. Pippitröja. Mysig och fin. Snygg till Jeans. Asskön. Hörs.

KICK ASS.



Har nyss kollat på kick ass tillsammans med resten av alla ungdomar som befinner sig här. Den va väl sådär.. Lite seg och konstig, inte min smak på filmer direkt. Menmen. Har sjukt ont i magen och är så trött så jag somnar snart. Jag kommer slockna skönt ikväll.

Mallan är på musikhumör.


Katy Perry - Carlifornia Gurls
Bryr mig om att den kanske inte är så ny. Svängig ju!


Dynamite.



I throw my hands up in the air sometimes
Saying ayo
Gotta let go
I wanna celebrate and live my life
Saying ayo
Baby, let's go

Lördag 18/9

Hej bloggen!
Hade ställt klockan på halv9 imorse. Var halft död vid den tiden men det gjorde väl ingenting. Gick upp och fixade mig och sen skjutsade mamma mig till Ylva. Hon hade 2 locktänger & det tog ca 2 timmar att locka hela mitt hår. Det blev supersnyggt! När vi var klara så åt vi lite mat och sen busade jag med Jack & Felix. Hade saknat dom så mycket, har inte varit där på aslänge.. Ska bli ändring på det nu!

Såhär ser jag iallafall ut i håret:




Bild1: Nästan klart   |   Bild2: Färdigt!   |   Bild3: Wolah!

Tack så jättemycket Ylva!

Ikväll kommer det lite folk hit på kräftskiva. Nice!!

Yesterday.

Mötte upp tjejerna utanför konsum vid halv19. Vi beställde kebab & sen gick vi in i konsum och köpte godis och chips. När kebaberna var färdiga så gick vi hem till Bella och käkade och snackade. Och sen började idol vid 8 så då kollade vi på det. Det var väl brååååå. Sen snackade vi lite till och lagom till vi skulle trycka i oss äppelpajen så kom grabbarna och ville vara med. Så vi gick ut med dom ettag. Men eftersom det regnade och var pisskallt så bjöd vi in oss till Jonte så vi satt där istället. Gick tillbaka till Bella efter någon timme och åt paj och sen lite senare vid typ halv1 så åkte vi hem allihop. Jag var sjukt trött så jag somnade tidigt. Tack för en mysig kväll! Love you girls.


Mitt nyårslöfte.



Bilden är tagen från min gamla blogg. Har inte skrivit om det någonting typ. Men det går iallafall bättre än bra vill jag lova! Kan faktiskt erkänna att jag har druckit läsk 1 gång. På midsommarafton. Blev bjuden på en välkomst-drink som jag svepte. Vågade/ville inte säga att jag inte ville dricka den och blablabla så att ah.. Tror det har blivit ytterligare 1 gång efter det. Men mamma tyckte det var okej att jag drack om jag blev bjuden på det, alltså typ välkomstdrinkar och så. Tyck vad ni vill om det, men 2 gånger på snart 9 (!!) månader. Det är fan bra. Trodde jag aldrig om mig själv.

& idag när jag var hos Vanja idag och vägde mig så hade vikten sjunkit med nästan 5 kg sedan för precis ett år sedan, trots att jag hade växt 1.5cm. När hon frågade vad jag hade gjort så svarade jag: "slutat i fotboll och ätit lite för mycket chips typ.. Sen har jag ju inte druckit läsk på 9 månader heller." Vanja trodde iallafall att det var derför. Det lönar sig! :-)

Äntligen helg.

Veckorna går så fort. Jag fattar ärligt talat inte.. Snart börjar jag gymnasiet, typ iallafall..

Iallafall! Hade skitnice dag idag som alla fredagar! Började med matte & sen engelska. Sen blev det no och sen idrott som sista. Förbättrade min längd i kul-kastning och var ett moraliskt stöd till alla dessa duktiga grabbar i längdhopp. Pontus hoppade 4.90 och jag var riktigt imponerad!!

Ikväll ska jag och några tjejor käka pizza/kebaba och köpa godis och kolla på idol. MYSIT.
Sitter nu här med min söta / fula vän elinpez och smexar framför webbkameran samtidigt som elin smaskar mig i örat med sin toast som vi nyss gjorde. Jävligt drygt. Älskar henne ändå, lite iaf.

Lite bilder kommer HÄR!! Obs: Vi är lökiga efter idrotten och är fula i håret. Lev med det.
(Obs (igen) , elin är INTE ful i håret enligt henne själv. Och enligt mig, lite.)



KOMMENTAR: JAG ÄLSKAR DIG!!!! PUSS♥
/ELINPEZ

Världens fulaste, men bästa kompisar! Älskar dig Elin. Du är bäst i hela världen!!!! (inte elin som skriver)....

Ha en bra fredag allihoppa!

HAHA. Så roligt garv!



Skulle jag ha en kompis med ett sånt här härligt garv så skulle jag inte göra annat än att skratta om dagarna. HAHA!

How to save a life.



W h e r e   d i d   I   g o   w r o n g ,   I   l o s t   a   f r i e n d
S o m e w h e r e   a l o n g   i n   t h e   b i t t e r n e s s
A n d   I   w o u l d   h a v e   s t a y e d   u p   w i t h   y o u   a l l   n i g h t
H a d  I  k n o w n   h o w   t o   s a v e   a   l i f e

- Tröttnar aldrig. Såå bra.

15.31

HEJ!
Har varit i skolan idag. Seg dag, ända bra var syslöjd. Och matten (som vi hade utan mattelärare), för då satt jag, becka & julia och snackade om gamla minnen. Vi skrattade typ hela lektionen.

Nu sitter jag och käkar limpa & dricker pärondryck. Ska straxt plugga. Har kemi & engelska tills imorgon. Behöver även läsa i min svenska bok men det skjuter jag upp. Ska kika på idol tillsammans med bella ikväll, nice!

& btw. På lördag ska jag hem till Ylva, hon ska locka hela mitt hår med en locktång. Kommer antagligen ta ett bra tag, men det blir nog skitcoolt. Har aldrig lockat hela mitt hår med locktång förut. Så det ska bli kul att se hur det blir! Bara hon inte drar mig i håret för då skriker jag, håröm som jag är :) Nejdå, men ni får nog se bild sen på hur det blir / blev!

Ha det.

Goooood morgon!

Lite brådis, men blogga hinns ändå med på något sätt..


Yber-smile. Orkar inte bry mig. Detta är dagens outfit iallafall.
Haha skoja, jag har idrott första så det här är mina idrottskläder. Har flätor för jag vill ha det lite vågigt efter idrotten.
Nu ska jag packa vanliga kläder och sen ska jag packa ner smink & borsta tänderna och cykla till skolan.
HÖRS!!


Onsdahh

Skolan idag var bara allmänt seg. Finns egentligen inget att berätta.

Det ända är väl isf att det har blivit värsta fighten mellan oss 9;or och några lärare. Anledningen är att vi ska ha luciatåg. 9;orna har alltid haft lucia-tåget, så länge jag kan minnas. Jag minns än idag när vi satt och tittade på lucia, 8 år gamla, och bara drömde om att få stå där.
Vi ska få stå där. Men det är tillsammans med 8;orna. Inte så många, men ändå. Och anledningen? För att 8;orna redan ska kunna det här nästa år, när det är deras tur att ha lucia, dom ska vara "tränade" tills det.
Och vi har absolut ingenting emot dom 8;or som har anmält sig. Jag älskar er allihop, men det är 9;ornas grej, har alltid varit det. Det är 9;orna som ska ha luciatåget.
Nu har det dessutom kommit 13(!!!) nya 9;or till luciatåget, men dom får inte vara med. Anledningen är att lärarna inte orkar ändra om alla cheman och sånt där. Visst det kanske inte är så kul, men vi 9;or får ingen mer chans som 8;orna faktiskt får. Det är deras tur nästa år. Alla tycker såhär, men då blir några lärare blir lack på oss och säger att vi kan skita i hela grejen. KUL.

Aja. Ni som läser min blogg och har anmält er - ta inte illa upp. För det är inget personligt vi menar mot er, det är liksom bara det att det är 9ornas grej. Så hoppas ingen tog illa upp iallafall!


Nog om det!
Jag & Bella gick hem till mig efter skolan och pluggade. Sen knöt vi skorna och sprang till kyrkan och tillbaka. Tog oss 14 minuter och enligt mig är det faktiskt bra. Sprang i ett bra tempo så jag är nöjd (-:



Nu börjar idol!!!! PUSS

Morgoninlägg + outfit.

Orkade inte platta håret så idag blidde det fläta. Börjar nu med bild. Får la se hur det går!
Det här har jag på mig idag:


Highschool tröjan från ginatricot + baslinne som jag har under den.
Byxorna är från vila hihih(a)

Nej nu måste jag sminka mig så jag hinner till skolan. Ska bara busa lite med Zelma först hihi!

21.43

Frågan är ju, varför går jag inte bara och lägger mig som jag har lovat mig själv att göra?
Hmm..

Ska snart. Ska bara säga godnatt till er först. Idol var sådär idag tycker jag, imorgon kommer Malmö!


Här har ni en lagom somrig bild. Fan vad jag saknar sommaren redan, blä för äckelvintern. Minns den här dagen som om det vore igår. Kärlek på er!

Natteravn



Kærligheden kalder nu i nat, kalder du,
her er for meget larm, kan ikke høre dig, uhuu..
Kærligheden kalder nu i nat, kalder du,
jeg finder dig, jeg ser dig for mig selvom jeg ikk' kender dit navn.

Inte för att jag fattar så speciellt mkt. Men det gör väl ingeeehhh den e bra ändå!!


My secret birthday?

Kom till skolan imorse och fick ett paket av Malva:


Sötiplutt. Hon var skyldig mig ett tuggummi nämligen, heheh..


Det här har jag också hunnit med idag:


Använt min värdelösa mobilkamera till att fota min armband som ser ut som en spagettitalrik på den här bilden.


Återigen använt min värdelösa kamera och fotat när jag och Bella spelade luffarshack. Jag vann!!


Pussats med min pez på so-lektionen.

Kolla här då.

Skrev ju om mitt lås som blev rånat på sina kläder. Skrev ju att killarna hade tagit bort överdraget osv..? Iallafall så hittade Jonas det här om dagen!

Före:



& efter. Haha ni kanske tycker jag är lättlurad nu. Men ah jag gick på det iallafall!
Ber om ursäkt för den sjuuukt dåliga kvalitén men min mobilkamera har 2.0 mp :-P



Skitväder.

Okej, kan hålla med vissa om att hösten kan vara mysig och så, men inte när det regnar. Blä. Man blir så trött när det regnar och är helt grått ute, men jaja!

Skulle ha duschat igårkväll, men efter att jag hade setat vid datan för länge och spelat massa gitarr så fick jag sjukt ont i huvudet. Hade ju redan det men inte alls så mycket som komma skulle. Alltså det rann tårar och jag såg suddigt, så drygt. Trodde jag skulle spy ett par gånger också, så jag sket i att duscha och somnade såå skönt. Så imorse fick jag gå upp lite tidigare och duscha. Gillar verkligen inte att duscha på morgonen för jag hatar att föna håret, men jaja vad skulle jag göra.. :-)

Gick iallafall till skolan sen, eller nej cyklade. Skitkul att komma till J&J nu på mornarna för lilla Zelma blir så glad när man kommer och busar hela tiden, sötan.
Hade so första. Jobbar om partier, har skolval på fredag så vi värmde upp lite hihi. Sen hade vi föreläsning om etik på nätet. Kom någon kille som hette Niklas tror jag som föreläste för alla 8;or och 9;or. Trångt blev det men det var faktiskt bra. Han var duktig på att berätta och snackade om hur viktigt det är att tänka efter innan man lägger in saker på internet. Allt som man lägger upp, sparas, även om man raderar det. Det ni.

Hade svenska efter det. Vi var typ 7 stycken för alla som inte hade lektion efter svenskan fick gå hem och läsa istället. Så vi satt och pratade hela svenskan om vad våra barn skulle heta osv.. Hihi. Sen no och sen fick jag äntligen komma hem. Har haft riktigt ont i huvudet idag med, men det botade jag med en alvedon så nu är det bra igen.

Så sjukt trött och hatar dessa jävla läxor. Men dom ska göras och sen ska jag somna tidigt ikväll. Säger det jämt men gör det aldrig. Men ikväll ska jag. Det lönar sig på mornarna. Jag är som ett levande lik när jag vaknar och har somnat på tok för sent. Idol också, wiiie!!


Mitt & Bellas mellis igår, nice va? =P

Ska bara tacka.

Fått jättemycket fina komplimanger dom senaste dagarna. Både i skolan och över internet.
Fått höra av vissa att dom älskar mitt hår, att dom älskar mina skor & att dom tycker jag sjunger fint.

Om ni bara visste hur jävla mycket det värmer i hjärtat. Bugar & bockar för det!

Lite dålig bloggning.

Men så kan det va. Igår var jag upptagen med att hjälpa mamma med något baklucke-loppis nere på ip som handbollen anordnade. Orkar inte förklara vad det var men det tog mig nästan hela dagen iallafall. När jag kom hem chillade jag en stund innan jag följde med och kollade på Henriks match. Förutom en kick i facet så klarade han det bra, my star. Degade när jag kom hem och somnade skönt i min älskade säng efter Irene Huss - Glasdjävulen.

Och idag körde skolan igång igen. Började med svenska. Läste lite i böckerna vi har fått låna. Den heter "Med förintelsen i bagaget" och handlar om (den nu) svenske Sioma som levde i ett koncentrationsläger under ww2. Så jävla sjukt hur dom blev behandlade. Det är en sann berättelse alltså. Man blir tårögd när man läser. Ingen som inte har varit i något läger fattar nog hur dom blev behandlade. Orkade dom inte jobba blev dom ihjälgasade, dom gasade ihjäl tusentals barn(!?!?!?) och ja fyfan. Äckliga människor.



Seg dag, usch. Slutar halv4 varje måndag och avslutar med en timmes spanska. Alltså blä. Mitt huvud har dunkat sedan spanskan började, ogillar!!
Gick hem till Bella efter skolan och stekte ägg som vi hade på mackor sen, mumma! Sen gick vi några 100 m och kikade på ett radhus. Som sagt är ju Bellas mamma & hon på jakt efter större hus/lägenhet/radhus, och det är kul att hänga med och kika!

Efter det blev det ett varv i spåret. Gick väl sådär. Sprang hela men vart riktigt slut efteråt, kroppen sa verkligen ifrån. Ont som fan i huvet och hungrig, trött & vätskebrist hade jag också. Jaja, det går bättre nästa gång.

Jädra bibel detta blidde, men aja. Nu vet ni.
Nu ska jag besöka badrummet för en dusch och sedan krypa ner i sängen och mörda huvudvärken med lite sömn.


Puss på er!

4 bokstäver med en sann mening. G-R-Y-M !!!


Liten sötis.

Kolla så söt. Mina tvillingkompisar J&J's syster har köpt en liten shar pei som kom till dom idag. Så Jennifer & Nadja kom hit och visade lilltjejen. Hon var faktiskt otroligt fin och snäll. Go' som bara den, lilla pluttan!





Zelma heter hon, sött som bara den!

9 år sedan idag.

En riktigt jävla hemsk olycka. Usch, det är fan helt sjukt.
Vila i frid säger jag till alla stackars oskyldiga människor som förlorade livet för 9 år sedan.. <3


Gitarr lektioner..

Inte nog med att jag själv eventuellt ska börja ta gitarr-lektioner, nu lär jag även ut lite gitarr spelande till min kära vän och granne Michelle Andersson! Hon fick mvg på en gång vilket är väldigt positivt. Kanske ska satsa på att bli lärare inom musik? Hihihi..


Såhär ser det ut hemma hos mig just nu. Den näst längst till höger är michelles, resten är minnnnna.

Förövrigt så har jag slängt upp håret i en bulle mitt på huvudet och känner mig allmänt flottig & äcklig, men det skiter vi idag. Har kollat på lillebrors fotbollsmatch, dom vann med 5-2 och han gjorde några mål. Han är så duktig min bror, dock har han inte ärvt den talangen utav sin syster..

Nu vet jag inte vad vi ska hitta på, men jag ska iallafall inte ta någon mer godisbit ur min godispåse för jag börjar må lite smått illa just nu heheheh.

PUSS

Kvällens outfit.



Linne från ginat & hotpants / mysshorts från newyorker. Mysiiiit. 
Det ska bli riktigt grymt jävla skönt att krypa ner i min säng nu, som kommer vara alldeles lagom kall & skön. Jag kräver en skönhetssömn. Thats it. Btw, jag älskar animal planet. Kollade på det hela nätterna för någon vecka sen när jag hostade som mest, nu funderar jag på att ställa klockan på typ, halv3 halv4 inatt & kolla om det är något bra. Fast ne. Godnatt mina fina läsare. Ni är amazing.

FRIDAMALVAMALIN




Den som nämner minsta lilla om att jag har skitig spegel får smisk.

I rymden finns inga känslor..

 Startade kvällen på spicy hot. Och btw så var Sebastian Krantz där, lite coolt. Men ah, beställde mat och satt och dog av garv (as usually). Gick och köpte popcorn & dricka och sen in på bion. I rymden finns inga känslor. Den var faktiskt helt ok. Inte den bäästa jag har sett, men lite bradålig nästan. Skitrolig var den iallafall så det var det som räddade filmen. Plus att grejen med att kolla på bion, där alla sitter med olika garv & skrattar när som helst hur som helst och hur högt som helst. Ah tummen upp alltså!



Kvällen slutade hos Frida. Jag, hon och Malva kollade på tv.se på idol-avsnittet som sändes ikväll. Hahah hon som skrattade hela tiden, shit jag dööör hahah! Tack för en mysig afton tjejer. Ni e bäst!!

Annars då? Sitter här i min mysoutfit och tittar på tv samtidigt som jag bloggar. Jag är tjej och kan derför göra 2 saker samtidigt you know. Signs går på 5:an, och sist jag såg den filmen var i 6an, så det var ettag sen. Och om någon vet vem Abigail Breslin är, så är hon typ 5 år i den här filmen och är sjuukt söt. Verkligen. Hon är bland annat med i allt för min syster som btw är min favoritfilm, har jag nämt det..?

Aja, nu ska jag kika lite mer på filmen, bloggar mer innan jag somnar, promise! PUSS
  

HAHAHAHAHAHA



Spola fram till 1 minut!
Alltså den här har vi ASgarvat åt. Han som sjunger låten "socks" som jag la upp här för ettag sen. Alltså vilken snubbe alltså, så jävla skön!!!

Vill ni ha en videoblogg..?

Några som har sagt att dom tycker jag borde göra en, så ah.. Sitter och övar men det blir inge bra haha.. Men om det är några som vill ha det mer än massa i skolan så kan ni väl kommentera det här, annars äre ingen vits med det haha!

Brudarna på väg, bion ska bokas. Hörs.


Yesterday & Today.

Vafan hade jag i skallen? No första igår? Tss, det va ju fan idrott. Bråttom som bara den, men jag hann! Hoppade längd, hoppade typ 3.10. Sen fick jag skit ont i foten och slutade hoppa. Trampade snett på brädan, de är la bra gjort mallan! Dagen flöt på med syslöjd & annat skoj. No-lektionen var min sista & inte första. Iaf så kunde jag allt på läxförhöret, cred till mig self!

Bella hängde med mig hem efter skolan och vi pluggade, åt mat & sprang spåret. Sprang i ett bra tempo & tog definitift tids-rekord. Så jädra skön luft att springa i vill jag lova. Härligt! Idol på kvällen och jag skrattade åt "HÅLL KÄFTEN" - killen. Bra dag!

Och sen idag då. Kan man kalla det nice dag? Började med matte, segt men helt ok. Hade engelska efter det & sen no. Lugna lektioner och sen vare dax för skolfoto. Blä. Men jag vart nog helt okej, iallafall på det kortet jag hann springa fram och kolla på, som var på hela klassen. Mitt enskilda blev också helt okej. Nice!

Slutade halv1. HA-HA in your face!! Skoja, haha. Nu sitter jag och spelar gitarr och sjunger. Det är alltid lika kul att umgås med min vän gitarren. Min trogna vän som alltid lyder mig om jag stämmer honom/henne såklart. =P



Blir kanske en bio ikväll med några tjejer. Får se hur det blir med den saken. Ha en skitabra fredag. Puss på er!


Bless the broken road.

Sticker till skolan snart. Måste gå idag för min cykel är kvar hos frida sen igår så hon är supersnäll och cyklar på den till skolan idag. Så nu knyter jag min lilla favvo converse & går och borstar tänderna och sminkar mig. Sen måste jag fan gå om jag ska hinna till första. NO - läxförhör. Protoner, elektroner & neutroner. Okej det här borde jag klara. Puss på er :-)


Den är vit men ser gul ut på bilden. Idag har jag på mig jeans & en t-shirt från monki.


Godnatt.

Sitter och spelar gitarr där nobody kan höra mig. Älskar.



Godnatt!!

Tha swedish idol.

Frida har förhört mig på fysiken som jag har tills imorgon. Jag och Frida myser nu framför mitt / vårt favvo program - nämligen idol2010.

PUSSSS

8:onde september bre.

Ännu en dag i 9an avklarad. Började dagen med bild. Körde sedan ett engelskapass & innan lunch hade vi ett dubbelt so-pass. WIE, not. Efter lunch väntade spanska, blääää. Hade iaf rätt kul på lektionen med Bella & några grabbar. Bestämda platser nästa, buhu, varför? Kul att skratta hela lektionerna ju..

"kompisfoto" i slutet på dagen. Sämst. Vart helt ärligt riktigt jävla dålig, men fotografjäveln hade bråttom hem så det fick duga. Enligt han blev det ju riktigt bra så ah.. Besviken för jag såg så fejkad ut, usch men jaja! I-landsproblem.

Hemma hos fridalee nu. Har egentligen fysik-läxa men den skjuter jag upp tills ikväll. Idol ikväll igen, fan va nice!

jag älskar dig fridalee<3


Nu är jag klistrad.



HÖRS

p-l-u-g-g

Är alone in tha haus. Kommer att vara ettag också så jag har musik när jag pluggar, de är nice. Klar med bildläxan och spanskan. Nu återstår bara kemin, fysiken & den där jävla engelskan. Idol om en timme. Dags att lägga ifrån sig datorn och krama engelskaglosorna. Så får det bli. Tjing!




Detta kan väl inte bli annat än bra imorgon eller? Låten är till er också. Jag älskar er.


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Jag kommer inte på någon rubrik. Undra föresten vem som kom på hur tangenterna på ett tangentbord ska sitta..? Varför inte sätta dom i ordning bara liksom? Men jag ska inte klaga på det, skulle bli drygt att lära om sig.

Skolan idag var helt ok. Garvade ett antal gånger på engelskan när Jerry var lite smårolig. När våran engelskalärare frågade vad dom gjorde med judarna osv så svarade han att de gav dem till tigrarna. Då svarade våran lärare att det inte fanns några tigrar i europa. Då sa Jerry att hon skulle bevisa det, och att dom fanns på zoo. Sen blir det tyst ettag och sen hör man Jerry ba: "På zoo, kan man göra vad man vill och lite till, på zoo.." Alla börjar skratta och han förklarar att det är mora träsk, haha!

Slutade 14:20, stannade i skolan ettag med Jonas och Michelle. Vi var i musiksalen, Jonas spelade piano och jag spelade gitarr. Thihi.

Nu ska jag sätta igång med pluggandet. Har engelska, spanka, kemi & fysik + bild. Allt denna vecka alltså. Gashhhh jag är så trött så jag somnar typ framför datorn. Idag blir det vila från spåret eftersom jag sträckte mig igår, benet. Det suger, men hade ändå inte orkat. Imorgon är det kompisfoto.



En rejäl promenad...

Var som sagt på visning. Finfina små hus enligt mig. Blir nog skitbra det här, även fast det är långt ifrån bestämt än!
Skulle gå till spåret sen dårå. Hittade vi jag dit? Svar nej. Detta var endast pinsamt. Yrade runt som små hönor, gick i säkert en timme innan vi kom tillslut kom fram till spåret. Då hade vi med all säkerhet redan gått ett par km. Men det blir plus i kanten + att vi fick besöka platser som vi aldrig har varit på förut. Åkern till exempel. FAILLL. När vi kom fram till spåret körde vi igång. Hade inte en aning om hur långt det var eller när vi var framme. Höll rätt bra tempo. Kände att förkylningen har tagit på kondisen, men denna vecka blir det hårdträning, för på måndag kör handbollen igång, och då ska jag inte ligga på nivå 0 iallafall. Super Bella! Tack för en mysig eftermiddag/kväll!



Nu ska jag in i duschen och sen krascha i sängen. LOVE!!!

"Gråt inte över vad du har förlorat utan försök le åt vad du har haft"

Så sant. Saknar gemenskapen, saknar allt.


Vidrigt..

Ska berätta om vad som hände mig imorse.

Vaknade av alarmet som ringde. Har mobilen på en hylla ovanför sängen så jag sträckte upp armen. Grejen är den att jag känner inte att jag har någon arm, men det pangar i väggen. Alltså förstår ni? Mina muskler kopplade inte så jag slängde in armen i väggen, men jag kände ingenting utan hörde bara smällen. Blev skiträdd, var nyvaken, det var mörkt och jag hade panik. Sträckte upp den andra armen och stängde av alarmet med iallafall så det slutade tjuta.
När jag ska lyfta över armen utan känsel till andra sidan sängen så händer ingenting. Jag får verkligen panik. Hela jag började skaka & jag fick tårar i ögonen samtidigt som jag försökte övertala mig själv om att det är omöjligt för en arm att radera alla ben i armen under natten. Klappar lite fint på armen med den andra handen, men känner såklart ingenting. Greppar tag i den och skakar den men känner nada. Ni som har sett Harrypotter, när han inte har några ben i armen, exakt så! Fyfan..
Iallafall så kom känseln tillbaka efter någon minut. Och jag hade legat på armen så känseln var helt borta.

Nu kanske vissa utav er tänker att "det där är väl inte så farligt" eller så, men jag fick verkligen panik. Trodde min arm var av & att alla ben i armen var borta. Blä..



Puss på er, hhihihi!


Måndag.

Kan man gå på visning i träningskläder? Bra, för det är nämligen det jag ska göra nu.
Bellsi och hennes mamma ska kika "hus" i hökåsen, så jag hänger med och checkar att allt är ok! Not, jag och bella ska testa hökåsen spåret så vi går dit efter visningen och sen tar vi ett varv!
Så skönt att min hosta nästan är helt borta. Bara lite hostar jag så detta borde jag klara.

Skolan idag var S-E-G. Svenska, matte, håla, musik, hl-tid, so, no, spanska. Slutade halv4, jäsp.

Godmorgon babes!

Ställde klockan på 06:35 imorse. Hände en vidrig grej när jag vaknade, skriver om den sen hinner inte just nu!



Leggings & baslinne från ginat
Tröja från jc
& skjorta från monki.

Iallafall så ska jag sticka till skolan och ha svenska & sen matte. Har värsta traditionella dagen med svenska, matte, so, no, spanska & allt samma dag.. Slutar halv4. Hörs!

Yesterday & Today

Kan sammanfatta gårdagen. Åkte ner på stan och kikade runt vart vi skulle äta. Eftersom att allt va så jävla dyrt så slutade vi ändå, som vi förstod, på våran favoritresturang. Nämligen spicy hot. Satt där och degade aslänge och åt tills det kom mat ur alla hål i kroppen (haha). Thai-killen som jobbade där var ju för söt också.
"Ni har roligt!"
"Japp det har vi, tack för maten det var jättegott."
"Tack ni är snälla, och söta också!"
AWWWW. Så söt.

Kom hem till Frida runt 20. Busade och brottades (jag vann, not). Hem till Emma och kollade på film, lotta på bråkmakargatan & karlsson på taket. Jag älskar astrid lindgren, jag gör verkligen det. Kan alla repliker i huvet typ hah..


lånade..

Fridas mamma skjutsade hem mig vid 1 efter att jag och Frida hade varit hemma hos henne sista timmen på kvällen.
THANK YOU GIRLS<3

Idagrååå:
Vaknade klockan ÅTTA?!?!?! Vad är det för fel på mig? Varför kan jag inte sova fast jag är sjukt trött och blabla. Usch vad jag inte orkar detta alltså. Smsade Frida och bestämde träff. Har kollat på min favoritfilm - allt för min syster. Nu vet jag inte vad vi ska hitt på, men något sköj antagligen. BÄÄÄÄ.

Tonight's gonna be a good night.

Jag och några brudar åker till spicy ikväll och äter där. Åker till Frajdalee efter det och gör ansiktsmasker och myser framför filmer. Detta kan inte bli tråkigt, det måste sluta bra!! *pepparpeppar*

Next up: duschen.


Lockigt.

Flätade håret här om dagen. I torsdags kväll. Blev ca 9 flätor. Dom är uppsatta i en toffs för att inte hänga mitt i fejan.




Detta blev resultatet. Tjusigt va? Det var grymt lockigt vill jag lova.

Lördag.

Hej mina finaste. Har inte uppdaterat på några dagar så jag ber om ursäkt för det!

Igår var Henrik och pappa på fotbollen i stockholm, sverige-ungern! Henrik älskar ju som sagt fotboll (jag vet ingen som kan så mycket om fotboll och sånt där som honom) Så dom tog med sig några kompisar och åkte dit. Jag och mamma passade på att ha party! Nej, men mys-dag.

Så efter skolan (som förövrigt slutar klockan 12.55 VARJE fredag, grymt), kom mamma och hämtade mig och vi åkte ner på stan. Gick runt och letade skor och jacka. Var där i några timmar. Blev vråålhungriga så vi gick och köpte mat och tog med oss hem. Vi åkte förbi filmtoppen på vägen hem och hyrde movies.
När vi kom hem borrade jag ner mig i min sjukt goda sallad från vivaldi medans vi tittade på "The ghost writer". Nja, den va väl sådär, men mysigt hade vi. Kollade lite på fotbollen också och pratade en hel del om massa grejer.

Detta fick jag med mig hem;

Bh från h&m. 99:-


Från ginat. 149:-


Basic tröja från ginat. 149:-

& så dessa:



Från ryns. 850:- Dom va dyra, men allt annat var bara skit. Fanns inga storlekar och inget annat snyggt. Jag får ta mig en funderare. Är inte helt 100 än, men jag tror att jag vill ha dom. Sjukt snygga enligt mig..
Hiss eller diss? :-)

Sen fick jag med mig en jacka hem också. Från dm mode och den kostade 399:-
Den gör sig inte på bild så den får ni se en annan gång. PUSS.

Incident.

Nu ska jag skriva en pinsam sak. HAHA.

I förrgår, Tisdags, när jag var i skolan, så ser jag något när jag ska lägga in mina böcker i skåpet. Det är inte mitt lås som hänger på mitt skåp. Blir typ helt chockad och frågar mig själv om jag är helt säker på att detta är mitt skåp. Jag är helt säker verkligen. Mina kompisar intygade det också. Skåp nummer 117, ett överskåp, mitt skåp!

Blir helt till mig och ba "Vafan äre här? Det är mitt skåp men inte mitt lås?" Alltså måste någon ha knipsat mitt lås och satt dit sitt eget. Jag hörde själv hur dumt det lät men jag var ju helt säker. Mitt lås var svart med guldiga bokstäver och ganska tjockt var det. Det nya låset var smalt guldigt.
Någon som börjar ana något?

Går till min handledare och säger att någon har snott mitt skåp & satt dit ett nytt lås och att jag ville se vem som hade tagit det. Hade mina grejer därinne lixom. Skolgrejer alltså. Går på lektion och min handledare kommer in och bekräftar att det var mitt skåp. Han har snackat med vaktmästarn om detta och han skulle knippsa bort det med sin coola tång. Jag kommer ner och visar vaktis vilket skåp som ska brytas upp, jag är fortfarande säker på att det är mitt skåp någon har tagit.

Det samlas massa killar runt skåpet som står och ler. Jag fattar fortfarande ingenting. Verkligen no idea. Precis när vaktis sätter tången mot låset och ska klippa bort det, så säger någon: "Du kanske ska kolla så att det verkligen inte är ditt lås?" Alla börjar skratta och jag börjar fatta. Vaktis tar bort tången och jag provar att låsa upp. Det funkar. Så jävla dum att jag inte ens hade testat nyckeln innan jag hävde ur mig att någon hade baxat mitt skåp.

Det visade sig alltså att killarna i min klass hade dragit bort mitt "överdrag" på låset, det svarta, så att bara det guldiga blev kvar. Det såg ut som ett helt annat lås och det var hela grejen. Alla börjar asgarva. Jag typ dog. HAHA. Puss på er sötisar som fick mig att göra värsta grejen av detta. Men nu får jag nöja mig med ett smalt guldigt lås. Det blir la bra det!

Pinigt va?


Dagens outfit.




Tröja: H&M
Baslinne: Ginat
Jeans: Vila (tro inte att jag inte tvättar dessa brallor, det gör jag, men jag älskar dom verkligen!)
Sjal: Självklaraste, älskar den, bik bok!
Ring:
Ginat.

Hade bråttom imorse. Eller inte mer bråttom en vanligt men när jag har sovit för lite så gör jag automatiskt allt 10 gånger så långsamt som jag annars gör, ni kan ju tänka er hur det går för snigelmallan =P Slängde upp morgonruffset i en toffs för jag insåg att jag inte skulle palla en halvtimme med platttången i handen när mitt hår är som självlockigast. Det är fan omöjligt att platta..

Nu ska jag dyka ner i kemiboken. Fyfan. Jag är helt slut efter denna kämpiga natt, bokstavligt talat nu, jag SATT och sov. Det ni! Inte så skönt men det dög och jag hostade inte så mycket iallafall.. Har även engelska glosor & en bildläxa. Ni ser, det kostar att vara sjuk. BLÄ.




MITT I RUSET.

Slänger in ett outfit inlägg nu snabbt innan mormor och morfar kommer och hämtar mig. Åker med och kollar på henriks fotbollsmatch. Eftersom jag inte mår 100 så har mamma bokstavligen mosat ner mig i mina varmaste kläder.


Vilket resulterar i fleecetröja och sjal + skinnjacka!


Fan va bråttom jag har just nu. Hörs imorgon troligtvis. Puss alla fina.

Alltså hahah.


Typ dog när jag kollade på denna översköna snubbe.

Välkomna hem från skolan kära människor!

Ni är saknade. PLOPP så loggade 30 personer in på msn. Och när jag kikade i facebook-chatten nyss så var det 3 inloggade. Nu är det över 30. Så ah, välkomna hem!

mejd in pejnt


Lite updates.

Eftersom jag uppdaterade igår så betyder det att jag hade fullt upp. Hostade knappt någonting på natten och gick därför till skolan och kände om jag pallade. Det gjorde jag så jag stannade hela dagen, och åkte ner på stan efteråt med bella & emma. Köpte en sjal på bikbok, ni får se bild sen. Kikade mest ut saker som jag och mamma ska shoppa på fredag. Hittade inga skor, eller det finns ett par som jag är inlove with, men dom ska emmsi köpa, och det är inte jättekul att ha lika maybe.. Får se hur det blir med den saken senare.
Åt spicy med elin & sen åkte vi hem med samma buss som emma. Hade skitmysigt!

Jävligt puckat av mig ändå.. Jag har hostat KONSTANT hela natten. Somnade runt 00, vaknade igen vid 02.30 av att jag höll på att spy av all hosta. Gick upp med mamma och gjorde te. Drack det och kollade på animalplanet. Somnade efter någon timme, vaknade igen flera gånger med hostattacker. Var verkligen nära på att spy ettag, usch.. Det resulterade i att jag stannade hemma idag.. Fan va boring det är att sitta hemma.. När man inte ens har sovmorgon, eller nattsömn heller pga hosta så är det värdo. Helt sämst. Har inte gjort något vettigt alls idag heller. Myst lite med min lille plutt men ingenting annat. Så jag ska nog återgå till det nu.
Eller nej, jag måste ha mat. Nu.

  

  


Typ så önskar jag att jag orkade göra just nu.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1542577600455#!/video/video.php?v=404978676148

Men icke sa nicke. Jag är sjuk idag igen. Fast jag var frisk igår. Vänta jag uppdaterar snart igen..
(ps. ni måste kopiera länken och klistra in i ett nytt fönster för att kunna se mig dansa & adde spela gura)

RSS 2.0