skitdålig uppdatering

Den blir bättre, tro mig.

Ska ner till skolan nu och vara bellas moraliska stöd när hon tar livmoderhalscancer-sprutan! Efter det åker vi ner på stan tsm med emmis och snabbt inhandlar present till frida som har party tonight. Jag ska även hem till farmor, äta där och sen gå till hamnen och fika lite! Jag ska bjuda henne på fika eftersom det var hennes födelsedagspresent från mig, hehe.


Tröja från monki
Shorts från hm


15:51

Vaknade 13:20 idag, hehe. Lätt värt det, var så himla trött igårkväll. Men vilket underbart väder vi hade. Hörde att våra päron satt och snackade om när det senast var så fint midsommarväder. 1994 sa någon, men vem fanns då lixx? =P

Idag har jag inte en susning om vad jag ska hitta på. Antagligen bara chilla, chilla & chilla. Mamma har utmanat mig att se på the ring1 & the ring2 ikväll / inatt. Maraton från 22 - 02. Kommer lätt klara det, frågan är bara om mammsen klarar't?! Men det tror jag nog. Jag vill ha godis nu. Men det finns inget här hemma, sadface..


lite uppdatering!

I förrgår var jag ju somsagt med Jennifer! Vi solade på studmattan, badade i hennes feta pool, 24 grader - awesome! Sen bad jag mamma hyra "allt för min syster" till oss, för jag ville se den igen! Så det gjorde hon.
När jag & Jejje hade badat så gosade vi med kaninerna och jag kände på kaninen med bebisar i magen, och den var jättetjock och man kände små bebisar där i. Guud vad jag längtar tills Jejje smsar och säger att bebisarna har kommit, jag kommer vara där på 2 minuter!

På kvällen åkte vi och hämtade min cykel hos Frida och stannade kvar där och snackade ett bra tag. Sen åkte vi till Jennifers äldsta syster för att kolla på filmen som mamma hade hyrt. Eftersom syrran har en egen lägenhet så tittade vi där & det blev jättemysigt! Vi tittade även på en tecknad film, som är helt grym. Jag har alltid älskat den, Anastasia heter den. Så mysig film. Jag brukar inte gilla tecknat, men denna är verkligen bra! Tack för mysigaste kvällen tjejor.


Igår så var det midsommar. Vi gick till midsommarstången vid 3, där det hände massa saker. Dansade (som vanligt) ingenting, men jag sålde lotter med Jennifer. Sen när det var slut så åkte vi hem och fixade lite och cyklade sen hem till kompisar där vi skulle fira midsommar. Tittade på fotboll & åt mat, spelade kubb & brännboll och lite sånt. 

När vi spelade brännboll så kom Jessica, Carro & Sara. Jessica kom på att hon ville se en film som Måns hade, en som heter "Spökhistorier", som vi alltid tittade på, på halloween när vi var små. Så vi lånade den och gick hem till Jessica. På vägen dit så informerade dom mig massor om 9an, hihi. Eftersom dom är ett år äldre så passade jag på att fråga massa saker som jag undrade över. Blev rätt lugn när dom hade berättat allt faktiskt =P haha. När vi kom till Jessica tittade vi på filmen och sen skrämde vi upp och själva. Haha verkligen sköna lirare, tror vi skrattade typ hela tiden!.. Vid typ 1 så gick vi ut och vandrade på byn, inte en kotte syndes till, eller jo, 1 typ. När vi hade gått typ en timme, så gick vi hem till Måns igen, lämnade tillbaka filmen och däckade i soffan.
Åkte hem vid halv3, trött & frussen som bara den - eftersom jag hade gått runt i korta shorts hela kvällen.
Men det var iallafall en jättebra midsommarafton, hoppas eran var lika bra!

goodmorning sunshines

Helloo. Vaknade 18 över 11 idag, för lillebror väckte mig. Sen dess har jag bara tittat på tv och sånt. Nu ska jag hänga tvätt, sen duscha & sen om jag hinner kanske lägga mig lite i solen. Eller spela gitarr. Ska vara med Jennifer lite senare, då blir det antagligen bad i hennes pool om det fortfarande är varmt ute. Sen har jag ingen aning om vad vi ska hitta på!


wonderful weather

Så jävla underbart väder just nu. Det är så varmt och så skönt och underbart och ja herregud det är så underbaaart! Hoppas de håller sig till midsommar iallafall! Och gärna några veckor (typ 8) till :-)

Gick upp halv10 idag för att hänga med Bella och company till Skultunabadet. Det var supermysigt. Badade jättejätte mycket. Leo & Vanessa var verkligen inga badkrukor, så jag och Bella ställde upp som badvakter fast i vattnet, typ.

Åt mat där & sen vid 4 åkte vi hem igen. TACK FÖR IDAG<3

När jag kom hem åt jag snabbt (hehe igen) och sen åkte jag och mamma ner till kiosken på ip och stod där tillsammans med Sandra & hennes pappa. När Sandra och tjejernas träning började så gick jag, eftersom jag inte tränar just nu. Gick och skulle träffa Jonas. Samtidigt smsade jag med Jejje om olika saker. Rätt vad det är så ser jag Jejje komma cyklande på vägen, så komiskt. Vi stod och snackade typ en halvtimme, för Jonas var i hk. Fanns mycket att prata om, och när Jonas kom så körde han mig i korgen på postcykeln, och Jejje hängde på. (På egen cykel dock!) Vi cyklade hubborundan, för er som inte vet vad det är så, bad for you. Och sen runt lite och satte oss och snackade lite.

Rätt som det var så blev jag hungrig (igen), så vi åkte hem till Jejje och käkade mackor. Sen lekte vi med djuren. Jennifers kanin ska få bebisar vilken dag som helst, jag kommer bli helt bunden, äääääälskar när dom får kaninungar, så underbart!

Kom hem vid halv00 iallafall, och nu ska jag inte göra något speciellt förutom att spela mera zuma och typ snacka med mina nördar på mssssn.

Sorry för långt inlägg, mycket som har hänt idag!

Bild från igår på Sundängen.
Och jag vet, jag är vit. Typ som snö. Jag kan inte bli brun, har inget pigment. Jag blir röd och sen försvinner det. Jag tycker det är skitjobbigt och trivs inte i att visa mig i bikini för att jag är så vit mot alla andra. Menmen.. Sånt är livet.

Sen kom jag på att jag har ju fan inte duschat idag sen jag badade i klour. Fan va äckligt, de kliar på kroppen. Det första jag gör imorgonbitti = DUCSHAAA.

PUSS PÅ ER!

zuma



Hittade på msn;s hemsida. Nostalgi till 100%, spelade detta spel jämt när jag var mindre.
EEEEEH, uppdaterar snart igen, ska bara spela lite först! Ciao!

Tisdag

Har varit på ängsö med Bella och hennes mamma hela dagen typ. Träffade lite godingar där borta, bland annat holger & mattson haha! Badade 2 gånger, och då menar jag verkligen badade, och solade & så. Jättemysigt.
När vi kom hem tittade vi på en film som heter "allt för min syster". Shit.. jag har aldrig någonsin bölat så mycket till en film förut, inte ens titanic slår denna. Usch vad hemsk den var, skitbra, men otroligt tragisk & sorglig. Såg inte klok ut sen när jag tittade mig i spegeln =P

Imorn ska jag hänka till skultunabadet med Bella, hennes mamma, Bellas systerson Leo & hans syster Vanessa! Ska bli skojsigt att slippa tänka på fiskarna som förhoppningsvis inte finns i bassäng-bad :-)

Nu ska jag ta en snabbdusch & sen krypa ner i min säng så jag har mycket energi tills imorn.
Puss på er!




Btw, Caroline tipsade på sin blogg om en hemsida som heter bloggtrafik.nu. En sjukt bra hemsida, besökarna ökade direkt! Skitenkelt att bli medlem också, så jag får väl tipsa vidare då! Tack Carro :)


update.

Var och tittade på tjejerna när dom spelade match mot barkarö. Vinst med 4-2, braaaaaaaa.
Spelade fotboll med grannarna & lillebror när jag kom hem. Nu har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Antagligen sova om ettag. Hade inte tänkt sova bort hela dagen imorn iallafalll!

ingen cup i valdemarsvik för mig..

Eftersom att alla vet det nu, så kan jag lika bra skriva det här också.
Jag ska inte med till Valdemarsvik & Nils Liedholms cup 1-4 juli med fotbollen.
Jag tänker ta en paus från fotbollen tills vi börjar träna i höst igen. Jag måste vila upp mig, det är viktigt. Jag har mått illa, haft andningsproblem & haft ont i magen+huvudet jättelänge. Det börjar bli bättre nu, men jag känner ändå att jag måste vila. Sen har jag inte tränat på flera veckor, och känner mig inte i form.

Jag kommer träna mycket själv i sommar, så att jag mår prima när fotbollen startar igen! Men tills dess tar jag en paus. Tack iallafall för alla fina kommentarer när alla ba: "ååh, kommer sakna dig" & "hoppas du kommer tillbaka igen".. Det värmer så mycket!


Bilden är ybergammal.
Men lycka till iallafall tjejor, ni kommer gå långt.

sämst dag

Har inte gjort något alls idag.
Nu ska jag se på en film som jag hyrde igår. Den heter "berätta inte för någon". Hoppas den är braaaaaa.

God morgon!


Hahah. Såhär roar jag mig den här morgonen!

Vaknade halv1-.- Ställde klockan på halv12, stängde av alarmet och somnade om jag ja, ni fattar ;-)
Usch på mig, hela dagen borta typ.. Men ska iallafall käka lite frukost och så nu. Hörs!

grillparty @ bella i bilder


detta är bara elit








Här har ni gängets blondaste blondiner!


Och här har ni gängets snygging! not





Haha, säg inte till någon att jag läste allas sms där i bakgrunden...



Så otroligt gullig! Hade inte hon haft pojkvän hade jag gift mig med henne :-)


Matlagning.




Hahah en så typisk bella-pouse. Gullifjun!!


MateNNN



Här har ni svaret på varför jag ser flintis ut på varje bild =P










HAH

Denna får avsluta.
Behöver inte skriva att jag älskar er egentligen för de gör jag hela tiden men varför inte lixxx?
ÄLSKAR ER

this day was a good day

Vaknade upp av alarmet imorse vid 12, och gjorde mitt vanliga morgonljud. DIDOE. Hahah bara ful jag är alltså. Men iallafall så åt vi frulle och fixade oss och tog lite bilder. Vissa blev sjukt fina. Antingen är det jag som tar bra kort, eller så är det kameran som är bra, eller så är modellerna asfina, jag har ingen aning ;) Lite av allt var det nog!

Åkte med mamma till ikea vid 17:00. Hittade ett laptop-underlägg. Min dator blir så sjukt varm när man har den i knät, och då menar jag sjukt varm! Så det underlägget kan jag nu ha i knät och sen min dator på det, skitbra! Fick även med mig en påse chips & en pizzaslice, anteckna!!

När vi kom hem åt vi och sen drog jag och mammsen ut på en promenad again. Gick lite i skogen och lite på åkern. (Alltså inte på åkern, men på cykelbanan vid åkern, haha). Mys. Sen när jag kom hem ringde Jonas och frågade om jag ville med ut och gå, haha. Hängde med honom ut ett par timmar, sjukt fint ute på kvällen när solen går ner. Det är underbart verkligen. Alltid extra mysigt att gå där med Jonas, och extra roligt. Haha, det var jätteskojigt.

Kom hem vid halv12, åt lite och nu ska jag snart ladda upp lite bilder från grillpartyt i fredags!

Smakprov på bilderna vi tog hos Frida idag. Mer får ni en annan dag :)

Bella

Frida

& jag.
Puss


älska kameran

Jag ska allvarligt kidnappa Fridas kamera. Som hon egentligen har kidnappat av sin storebror. Men dagen då jag vinner riktigt mycket pengar så ska jag köpa mig en systemkamera.


Bilden är gammal. Men kameran är densamma, jag ääälskar.

snabb update

Slaggar hos Frida inatt, det är allt ni behöver veta =P


bild från igår, men fler kommer upp troligen imorn eller dagen efter det!

Bröllop


Kronprinsessan & Daniel gifter sig ju om en halvtimme. Hade någon missat det eller? Haha :-)
Tänker nog kolla lite iallafall, det händer ju inte så ofta. Kan tycka att hela bröllopet är lite överreklamerat, menmen.. Kolla ska jag iallafall göra. Men först väntar duschen & sen åker jag och tittar när lillebror spelar aroscupen - 8-delsfinal i a-slutspel!

PUSS

awesome night

Gårdagens kväll var helt grym, oslagbar verkligen. Träffades utanför affären vid halv6/6. Gick in och bestämde vad vi skulle käka. Det fick bli potatisklyftor & kycklingklubbor med beanäsås och grönsaker. Till efterätt köpte vi olika frukter + glass. Popcorn till "snacks" och lite att dricka. Alltihop gick på 337:- och det delade vi på 8 stycken, inte alls så farligt dyrt enligt mig!

När vi kom till Bella så började vi på en gång med maten. Några dukade, nån fixade salladen till maten, nån fixade fruktsalladen, några potatisen osv.. Vi hade otroligt mysigt när vi lagade mat, och jag var tvungen att gå och pussa på alla för att visa hur mycket jag tycker om dom, mina små hjärtan.

Mat next up, det blev sjukt gott och det räckte perfekt till oss allihop, blev inte en smula över & alla blev mätta och belåtna.

Efter maten gick vi ut och tog massa bilder, försökte göra en pyramid. Det gick åt helvette hahah, men kul hade vi. Tyvärr så hade jag ett huvud som inte sammarbetade, det dunkade bakom ögonen och jag trodde ärligt jag skulle spy. Men eftersom jag har en så snäll mamma så kom hon med alvedon, och 20 minuter senare var jag en ny människa igen - mådde toppen - var överlycklig.

Sen var det efterrätt. Det blev sjukt gott med 3 olika sorters meloner, vindruvor, äpplen & bananer och glass till det. Åt tills det rann ur öronen på mig, typ.

Resten av kvällen satt vi bara och snackade om massa gamla minnen & skrattade hur mkt som helst som vanligt. Vi bestämde att vi skulle träffas mycket mycket mycket i sommar. Vi har ju alltid så grymt roligt tillsammans!

Kom hem vid 1 någon gång, Bella & Emma följde mig hem och vid halv2 ungefär så slocknade jag, helt slut.
JAG ÄLSKAR ER TJEJER


GODNATT

Nu lägger jag mig och försöker sova ett par timmar. Halv6 möter jag upp Bella och resten av tjejerna för en grym kväll med mat och mys. Orkar inte vara trött då, så de är lika bra att jag sover nu. PEACE


Sliten tjej. Hungrig tjej. Fan vare åskar & regnar. Hörshej

trött-malin

Sådär ja! Nu var det avklarat. (lät som att jag tyckte det skulle vara jobbigt på nå sätt men nä). Har hänt mycket roligt under dom här dagarna med Michelle, lite nya minnen & skratt till arkivet ;-)
I förrgår hade vi picknick på mitt garagetak samtidigt som vi solade och snackade, skitmys. Låg och smög på alla som gick förbi och sen slängde vi oss ner på taket och asgarvade typ.
Igår var vi här typ hela dagen. Roligast måste ju lätt ha varit när vi satt och åt, och sen går det förbi en tjej utanför fönstret, med en kanin i famnen. Bara det att eftersom det inte är sådär jättevanligt att rasta sina kaniner på det sättet, så antog jag att det var något helt annat:P
"ÅÅH michelle kolla hunden, fan va söt!"
"eh, malin, det är en kanin.."
HAHAH asgarv, det såg exakt ut som en chiuaua iallafall, så det så.

Hade greveholm maraton igårkväll innan vi satt oss i tältet och snackade och smsade massor. Tur med vädret iallafall, regnade ingenting, inte då vi var vakna iallafall. Antar att jag har sovit högst tre timmar inatt, så nu är jag sådär halvtrött. Men det får man leva med.

Från garagetaket(a)


Bilden är egentligen sååå fail, men vi kör på den ändå.


Peace mannen


Röda foppa(L)(L)(L)
vet inte varför bilderna är suddiga, orkar inte bry mig om det. Sen är dom helt oredigerade också!

Men tack för helgen Michelle, loveu!

tältsovning inatt!

Ska bli himlans roligt att tillsammans med Michelle inviga tältet, för första gången i år iallafall :)
Vi har varit och köpt godis och dricka (inte läsk för min del), men festis. Sen har vi satt upp tältet, lagt in madrasserna och sovsäckarna, precis som Michelle skrev i sitt inlägg ;-)

Träning ikväll igen, jag tror jag går på den här träningen, jag kan helt ärligt inte hoppa över fler. Känns som att jag har börjat tappat sugen med att spela fotboll, men så får inte bara inte vara. Innerst inne vet jag att jag har lovat mig själv att alltid älska fotboll, men det är lite svårt med en kropp som vägrar sammarbeta med mig.

Menmen.. Nu ska jag bara säga att jag fick fetaste dissen av Michelle nyss, för hon skrev till en kille på sms att hon skulle slänga ut mig ur tältet (som är mitt tält) för att killen skulle få plats. Då fick hon mitt FULfinger och sen sa hon att hon tyckte om mig jättemycket och att hon bara skoja, så då blev jag happyface igen!!!! :D

NU ska jag inte tråka ut er mer eftersom att jag ska hem om ettag och äta & så nu ska jag vara social med min kompis som ligger bredvid och berömmer mig för att jag skriver snabbt på tangentbordet(a).

Fin bild som jag och Michelle gjorde igår, den beskriver typ våran kväll JAO.
(förutom att vårat(MITT) tält är större och snyggare då rå..)


Michelle gästbloggar!

hej malins blogg !

jag och malin har precis suttit upp tältet och bäddat i ordning och sånt,
haha alla säger att det ska bli skit väder :(
men men vi ska tälta i alla fall ;d
hahha

hade inte så mycket mer och säga bara att vi har moffat med godis !

en påse chips , godis och dricka för 60 kr popcorn och vinegummin :D
MUMS !

roliga saker som händer i veckan

Bara för att jag idag låg och tyckte allt sög så ska jag skriva upp lite roliga saker som händer i mitt liv om typ, en dag.

* Imorgon. Jag och Michelle ska tälta. Det är rätt sjukt egentligen. Jag kom på idag att jag och Michelle har varit kompisar i ca 9 år, men aldrig sovit över hos varandra. Helt sjukt. Vi lekte i stort sett varje dag när vi var små på somrarna, men vi sov aldrig över hos varandra. Men imorn blir de premiär på Michelles baksida. Antar att det blir rätt sent, godis, chips, popcorn & saft - here i come.

* På fredag. Grillmys med brudarna. Ska väl träffas hos Elinpez för att dra igång grillen och sitta och snacka/partaja kvällen lång. Det blir nog ett gäng brudar som kommer, vi kommer ha de grymt. Kommer antagligen vara halvt (läs helt) död eftersom jag ska sova hos Michelle kvällen innan, men jag får väl ta mig en tupplur på dagen, så mår jag prima sen.

Äsch, nu drar jag mig mot sängen och sover, ha det!

jag älskar min mamma

Mina älskade vänner underhåller mig som fasiken nu på facebook. Hahah sitter och läser deras 85kommentarerskonversationer och asgarvar typ.

Gick inte på träningen. Har så jävla jobbigt med andningen just nu. Känns som att rätt som det är så ska det inte gå att andas nå mer, men det går, jag vet det. Men det är ändå en så äcklig känsla. Om ni lägger handen runt halsen, och trycker lite på luftstrupen, inte mycket, men så att det känns att det är något ivägen när ni ska andas - så känns det. Fattar inte vad som är fel, har haft så här förut också och rätt som det är så går det bara över. Vågar inte träna, är så rädd att det ska bli värre om jag blir anfådd.

Gick ut och gick med mamma, vi gick säkert nästan en mil. Gick spåret, in till Flocksta och sen vidare till Mycklinge och sen hem, tror jag det var? Mysigt iallafall. Skönt med frisk luft för lungorna, men myggen kan ju bara...DÖ. Gick iaf i 1h & 20 minuter.

Imorn är det träning igen, en extra träning. Hoppas för sjutton att det är bättre med andningen då så jag kan träna någon gång i år.. Kommer ju antagligen inte få mycket speltid nu men man måste ju börja nånstans, inte mitt fel att jag blev sjuk direkt, så ah får väl ge gärnet och hoppas det lönar sig.

Michelle is in da house

Eller inte för tillfället, hon åkte nyss hem för att äta. Men hon var här, och hon kommer tillbaka snart. SÅ NI VET ALLTSÅ.

Vet inte vad vi ska hitta på sen. Ikväll är det träning, men jag får se hur det blir. Hoppas verkligen jag kan vara med och träna. Tror jag ska tvinga mig ner dit trots mina andningsproblem jag har just nu. Får så ibland och det är sjukt jobbigt. Så har jag inte ont i magen så mår jag illa, och mår jag inte illa så har jag svårt att andas. Eller varför inte bara alla 3 samtidigt? ..

Men men, det kanske går över, vad vet jag ..
Nu kommer lite bilder på ossssssss.





HAHA, resten är för fula för att synas offentligt, och jag skojar inte.
Dom här bilderna var ingenting mot vad det fanns, hahah herregud :-)

The sims


Typ mitt tidsfördriv ikväll.
Det är faktiskt roligt, slår vad om att det finns fler än jag som tkr det! :)

staden med elinpez

Imorse hade jag ställt klockan på halv10. Åkte ner på stan med Bellis. Köpte en basebolljacka från gina, ett linne med volanger från hm & en bh från hm. Sen åt vi spicyhot och lite sånt, asniceeee. Köpte lite godis på stan och åkte sen hem och tittade på någon skräckis som bella hade. Vi har sett den förut båda två, men den var läskig ändå och ingen kom ihåg slutet.




Mitt linne som jag köpte, syns dåligt men ah :)


Älskar dig bv.


Det har ju btw kommit grymt mycket filmer som jag bara måste se i sommar.

Paranormal activity. Inte speciellt ny precis, men jag måste se den. Känns som att alla har sett den förutom jag! *SADFACE*

The human centipede. Handlar om att det är en psykad gubbe som ska göra en tusenfoting av människor. Så ni kanske förstår resten själva? ;)

Dear John. ÅÅÅH den verkar så mysig, jag måste verkligen se den.

The last song. Den verkar också så himla mysig den också!

Remember me. Har vänner som säger att den är sjukt bra, så varför inte bara se den? ;)

Och så självklart, Twilight eclips. Har ju sett dom andra två så den tredje är rätt så självklar.

Och så sist men inte minst. Älskade Wallander - Indrivaren. Behöver inte säga mer än så! :)

Trailarna funkar inte att ladda upp av någon konstig anledning. Så ni får nöja er med titlarna ;)

Oj vad många det blev, men ah. Då har jag och göra i sommar om det regnar.
De var allt för mig. PUSS

Ingen träning idag heller..

ÅÅÅH DAMP. Orkar inte sitta hemma hela tiden och inte göra ett skit, bara för att jag har ont i min mage! Så jävla sämst så det finns inte. Mår illa, har ont i magen och känner mig seg stup i kvarten, och jag behöver verkligen träna! Vi åker snart till Valdermarsvik och spelar cup och jag vill vara med och spela! Arg jag blir. Har mått toppen hela dagen, sen nu på kvällen fick jag ont igen och mår illa. Vad är problemet lixxxom?

Bara för det har jag inte ett skit att göra ikväll. Kul!!
Imorn skaaa jag ner på stan iallafall, måste göra något roligt utav det här lovet som hittils har varit helt kasst.
Men jajaaa, ska inte gnälla mer nu, kan ju inte vara sådär jätteskoj att läsa om antar jag..

Uppdaterar mer senare.

mamma mia

Ingen som väckte mig imorse, och klockan hade jag inte ställt. 13:10 stod den på när jag vaknade, lite besviken nästan. Då var den dagen borta.. Men nu är jag iförsig riktigt utvilad!

Tittade på mamma mia nyss, får rysningar i vissa låtar alltså. Abba måste vara det bästa Sverige & tillochmed världen har skådat, enligt mig. Fast låtarna i filmen är ännu bättre.
Mina favoriter;



Ikväll är det träning. Pussss

the sky is falling down

Rubriken stämmer, typ. Trodde det var hela himlen som rasade ner på taket nyss. Blev helt chockad, men 1 sekund senare ploppade det upp på facebook: "OH JÄVLAR VAD DET REGNAR", "SHIIIT VARE REGNAR!".. Då blev jag rätt lugn. Ännu lugnare när jag fick meddelande av elinpez:

men lilla gumman, du ska ändå sova nu så du behöver inte oroa dig. imorgon bitti är allt över och vi blir grannar:)
Skönt att höra. (hon menade alltså att våra hus skulle flyta ihop under natten för er som inte fattade det)

Skönt att det finns saker att roa sig med iaf. Min klass tillexempel. Sitter och asgarvar åt Martin, Johan och Wictor och deras snack om Anders på facebook. Allvarligt, det är min humor till 100% jag skojar inte!

 
P E A C E

MALIN IS ALIVE

Har inte uppdaterat något idag, även fast jag har haft hyffsat tråkigt.
Skulle ha haft match idag, men hade skitont i magen imorse.. Vet inte vad som är med den just nu, magkatarr eller något? Ingen aning men jobbigt äre iallafall. Åkte då inte med på matchen, var hemma istället och spelade kubb med henrik, mamma & pappa.

Hängde med och tittade på henriks match nu mot kvällen, dom vann med 2-1 och henrik gjorde världens snyggaste mål verkligen, duktigt!

Nu väntar en rysare som enligt mamma skulle vara rätt bra, och sen ben&jerrys.
Bilden får förklara


Finns på mobilen ikväll, så jag tycker alla ska smsa :-) Antar att dom flesta som läser min blogg har mitt nummer redan, eftersom ni inte är så himla många & jag antar att jag känner dom flesta utav er! Pussi på er

Kvällens outfit


Örhängen från glitter


Enkelt, tröja från monki, tjocktröja från stadium & cheapmonday


Drivbild för att få med ringen som är från glitter och nagellack som är från h&m!

Nu måste jag rusa, puss

LÖERDA

Har sovit hos Jennifer inatt, satt och snackade massor massor & det var jättemysigt. Ska snart ner till några och grilla där med min famila, någonting med handbollen, så ja det blir väl att hänga med dit. Ska duscha och städa mitt rum först, och ta fram min älsklingsgitarr en stund också :-)
Puss

Sean banan


Något säger mig att den här låten blir årets sommarplåga.
Skaka rumpahhh

Har mått lite halvdant hela dagen. Mådde illa så jag gick och la mig och somnade en stund. Tittat på tv & spelat gitarr.
Idag var det en bra gitarrdag, gitarren och jag samarbetade bättre än vanligt, hehe. Det var en sån dag när jag ville att alla skulle höra när jag spelade. Alltid när jag ska försöka spela in när jag spelar så låter det ingebra, men när ingen hör mig så låter det bättre än nånsin. Kanske händer att jag slänger in ett inlägg när jag spelar någongång, vet inte säkert än. Vågar man? :)

 
 
Lite feelings. Skoja haha.
Kanske blir att ringa någon fin vän efter maten.
Sugen på att snacka med någon mer än mig själv :-)
puss

ny mobil..?

Har varit sugen på en ny mobil länge nu, har haft min i drygt 2 år så jag tycker att jag är värd en ny! Min gamla har helt slöa knappar, minneskort-luckan är trasig och borttappad, ljudet är sämst och man kan inte ha hörlurar knappt, för dom åker bara ur..

Sony Ericsson J10i Elm
Funderar iaf på denna. En kompis till mig har den och säger att den är sjukt bra. Plus att jag har provat den, förutom att den är snygg och har sköna knappar, så har den asbra kamera, bra ljud och massa. Dessutom kostar den bara 1790:- Enligt mamma så behöver jag bara spara ihop till hälften själv, vilket blir för mig 900:- Det har jag redan, men måste ändå spara pengarna för att jag ska kunna göra saker i sommar. Men innan sommarlovet är slut ska jag ha den här skönheten, hoppas jag iallafall!
Men vad tycker ni? Var den snygg? Någon som har den, och isf, är den bra? :)

12:38

Drömde en wieeerd dröm inatt. Drömde att några i min släkt tyckte jag skulle adoptera min sysling, Jack. Och jag ba tackade ja? Fick ett barn och allt. Hehe.. Helt psyko dröm, men så var det iallfall.


Jättegammal bild på mig & Jack.
Söt var han/är han iallafall!

Men jaja, nog om konstiga drömmar. Vaknade halv12 imorse, väldigt behövligt kan jag ju säga. Skulle ju åkt ner och tittat på studenterna idag, men har fortfarande så ont i magen. Orkar inte ha det första dagen på sommarlovet? Hah.. Men men.

 


Fick nyss ett privat meddelande på bilddagboken:
Han: tja
Jag: tjoo
Han: har du någon pojkvän? :)
Jag: nej :)
Han: ska vi vara i helgen? jag kan få ditt nummer :) vi skulle ha jättekul.
Jag: känner inte ens dig..?

HAHA konstiga människor det finns alltså, han är nog inte seriös, fast kanske. Hoppas inte iallafall.
HEJDÅ


Designen igen..

Vet inte hur många gånger jag har skrivit såna här inlägg nu. Men nu får det räcka, det kommer antagligen att se ut såhär på min blogg ettag nu. Tills jag har skaffat mig en header. Då hjälper Bella mig med den. Ska bara komma på hur jag vill ha den först, heheh.

Men ja.
Jag har tråkigt, är väldigt kissnödig och orkar inte gå och lägga mig. Hah vilka jävla i-landsproblem jag har! Kan ju iallafall sitta uppe ett bra tag med tanke på sovmorgon imorn! Awesome. Grymt. Bäst. Yes.

Ska eventuellt ner och titta på studenten imorn med tjejerna på stan & sen kanske hem till mammas kompis barn som tar studenten imorn. Allt beror på min mage kan man säga, har haft sjukt ont i magen idag, speciellt nu på kvällen. Men aja.. Gud vilket ointressant inlägg men jag har inget bättre för mig just nu så..

GODNATT

Inlägget under

fy va gullig elinpez är.
du gör mig så glad!


Hemlig Beundrare♥

HEJ ALLA MALINS BLOGGLÄSARE!
Nu är det så här att hon som äger denna blogg vet inte om att jag skriver detta och hon vet inte heller om att jag är hennes hemliga beundrare.
Har gillat henne ända sedan dagis. Jag har alltid varit hennes stalker. Vart hon än går så följer jag med henne och det kommer jag alltid att göra. Fall hon hoppar, ja då ska ni veta... jag hoppar också!!!
När hon shoppar brukar jag också göra det. Vet inte riktigt om hon vet att jag brukar vara med henne, jag kanske är osynlig... Hoppas. Någon gång ska jag ta mod till mig och ställa mig framför henne, kolla upp mot hennes ögon och verkligen säga att jag vill shoppa med henne tills vi blir gamla. Just nu brukar hon gå in på lite mer "poppiga" affärer. Men när vi är äldre och mer som vuxna damer då blir det nog hmm.... myrorna kanske. Jag hoppas också att vi börjar arbeta tillsammans, alltså att råna banker. Det verkar ju vara ditt jobb just nu iallafall och du verkar gilla det också. Fast jag tror mer att det är jag som rånar och att du är polisen. Men på det viset kan vi träffas och reda ut allt...

Du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta min lilla gullegris till bästavän.  
Jag vill verkligen att du ska veta hur perfekt och underbar du är. Varje sekund man är vid dig blir till ett minne&alla är bäst. Mycket skratt och gråt har vi varit med om tillsammans. Både bra och dåliga händelser har vi haft tillsammans. Vi gör varandra starka och stöttar varandra. Ett stort plus i våran vänskap! Jag kommer aldrig att tröttna på dig Malin så du får nog stå ut att ha min som stalker hela ditt vackra liv.
Du har världens goaste personlighet, vill alla människor väl. Fortsätt så gumman, det värmer i folks hjärtan.

Det sista jag vill säga är att denna tjej kan också göra något väldigt vackert och det är att spela gitarr och sjunga. Hon skriver egna låtar och de blir jätte bra. Redan när vi var små och lekte hittade hon alltid på nya låtar och vi sjung de tillsammans. Jag hoppas att du någongång vågar ta mod till dig och visa upp din sång för många andra människor som inte hört dig. Du är bättre än vad du tror. För varje dag som går blir du bättre :-)

//Anonym.

(hoppas att inte bilden avslöjade för mycket vem jag var)

1 år exakt

Sen slutar vi 9:an
Förra året var sommarlovet no problems, det var långt kvar tills gymnasievalen och allt sånt där. Man tänkte inte på det. Nu är det helt annorlunda. Tar man inte skolan på allvar nu så behöver man aldrig göra det.

Ser massa bilder på 9;orna, avslutningen. Exakt 1 år kvar för oss. Jag vill börja gymnasiet nu på en gång, men ändå så vill jag inte. Jag vet inte vad jag vill gå för linje, vet ingenting. Ändå vill jag gå ut 9;an utan att ens börja.

Äsch skit samma. Efter sommarlovet ska jag satsa stenhårt, ska verkligen det. Ska bli bättre och sen försöka komma på vad jag vill bli om något. Men först - sommarlov!

ELIN MALIN MALVA


Kul ju, vi hade skitroligt ända tills vaktmästarna blev arga.
Jättearga, längesen jag hörde någon så arg faktiskt.
HEHEHE. Lånade videon av Bella!

Jag har gått ut 8:an

& jag är så glad över allt. Glad för att jag har så otroligt fina vänner. För att jag tror att det här kommer bli världens bästa sommar. För att jag har världens bästa klass & för att allt känns bra just nu. Nästan allt iaf.

Åkte till tb-kyrka imorse vid 9. Började kvart över 9, lite sång och tal och sånt, inget speciellt egentligen. Efteråt fick vi betygen, kramades lite och sen fick vi åka hem.

Matematik: VG
Engelska: G
Svenska: VG
Spanska: G
Historia: G
Geografi: G
Samhällskunskap: MVG
Religionskunskap: VG
Hemkunskap: G
Idrott: VG
Syslöjd: VG
Musik: MVG
Bild: VG
Kemi: VG
Fysik: G
Biologi: VG
Teknik: G


Ganska nöjd, men alllt kunde varit bättre. Utom musiken, där var det på topp sa anders!

Åkte hem och bytte om till shorts och t-shirt innan jag sen åkte till Bellsan, där Malva, Frida & Emma befann sig. Vi åkte hem till Frida typ på en gång, hoppade studsmatta och spelade kubb - sjukt mysigt. Har bara umgåtts med tjejerna hela dagen, och det har varit asbra, underbart. Bella var tvungen att leava för att åka till björnön, men annars var det helt ok.

Varit ute med grannarna på kvällen, kramats med Vilmis, spelat kubb, kört kurragömma, kramats lite mer med Vilmis och ah, allt sånt där:) Myspys.

Nu ska jag snart sova, eller jag är inte trött men ändå.

pruttunge


bjuder faktiskt, ser bajsnödig ut eller nåt.


mina fina tjejer








elin "linslusen" andersson!


söto-bert


ollli & linslusen bellis. MINEN ELIN! HAHA




gulllli


här har vi oss - tuffa pojkar längst fram!




Denna får avsluta - även fast jag tittar bort! Betygen i knäna och allt ;-)
Tack för bilderna Frida och TACK för alla fina dagar tillsammans tjejer. Fler blir det!<3


Känslan av att rektorn säger; nu börjar erat sommarlov! Känslan av att alla reser sig upp från kyrkbänkarna och apploderar, kramas, skattar & skuttar. Känslan av att känna hur underbar den här sommaren kommer att bli. Jag vet det, för det blir vad man gör det till. Jag ska göra allt jag kan för att göra den här sommaren till något bra, till något aaasbra!
NU ÄR DET SOMMARLOV!


Mysteriet på Greveholm


Typ såhär min dag har sett ut tillsammans med Michelle.
Garvat som fan åt allt, hahah filmen är så klockren så det finns inte!
Klart bästa julkalendern ever, en utav dom bästa iaf!
"Ja, herr kantarell!"

allra sista skoldagen

Detta är tragiskt, fyfan va hemskt. Låter som att jag ska sluta 9;an. Men jag slutar bara 8;an men det är tragiskt som fan:( Kommer sakna 8b så jag dör. Detta är sista dagen (förutom imorn då) som vi kan kalla oss för 8bäst, den bästa 8:an och allt det där. Sen heter vi 9bäst. Fått reda på idag att världens bästa mattelärare ska sluta, våran handledare + kanske en annan superduperbra lärare! :(
Men men.. Deppar inte, för det är avslutning imorn och då ska jag kramas med alla alla alla.

Nu ska vi till ip och spela brännboll, vi kommer klassa alla andra klasser - precis som i klasstävlingen!
Becca till en lärare idag: Vilka vann klasstävlingen i måndags?
Läraren: Vilken klass tror du?
Becca: 8b såklart?
Läraren: Ja verkligen, ni vann stort över alla andra klasser. Ni utklassade!

VI ÄR BÄST PUSSHEJ

Operation dagsverke

Vaknade 11 imorse av att det ringde någon försäljare, uuschaa.
Gick upp och vid 12 palllrade jag mig ut och började arbeta! Gjorde det i ca 3h och hade lite matpaus när pappsen kom hem med donken. Fick lite ryck sen och var arg och ledsen men det är en annan femma, det slutade iallafall med att jag med världens flottigaste hår hängde med mamma och lillebror till stan. Men det vare värt! För jag lämnade tillbaka skorna, dom va inte så fina som dom var i affärn.. Men. Jag hittade ett par nya, skitsnygga. Kommer bild sen. OCH en jeansjacka, som jag sålänge har letat efter. PÅ KAPPAHL, där jag aldrig någonsin handlar, hittade jag mitt livs drömjacka - jag kommer vara snyggast på skolavslutningen!!! Skoja, haha.

Nu måste jag sova så jag orkar upp imorn, börjar inte förän 9 men det spelar inte så stor roll. Imorn är det allra sista dagen innan sommarlovet. Kan verkligen inte fatta det själv. Puss alla fina.

mondayyy

Åkte ner på stan med Bella, Emma & Frida efter skolan. Gick mest runt och fönstershoppade och fikade lite på gränden. Riktigt mysig dag<3

Idag i skolan hade vi klasstävlingar. Våran klass gjorde tillsammans 1337 armhävningar, byggde ett torn på 7m & skrev världens bästa låt om våran skola. Behöver inte säga att vi är bäst, det vet alla redan:-) Tog massa roliga bilder med massa i klassen med olivias dator, fan va roligt det var! Helt ont i magen efter allt skratt. Älskar er 8b.

Ska snart åka ner på matchen, mitt lag har match idag men eftersom jag är/har varit förkyld så ska jag vara hejarklack idag! Imorn är jag ledig, ska rensa ogräs typ, eller ah orkar inte förklara, men om det regnar så kanske jag skjuter upp det...

JUSTE, jag hittade ett par skor idag..

Den ser skitful ut. Fetaste sulan typ :P Är lite osäker på hur jag vill ha det. Den är mycket snyggare på, helt klart, men jag vill ändå prova lite hemma och så, är den ful så byter jag väl den, och eftersom jag är i akut behov av skor så.. :)

Skopunkten - 299:-

Slänger in en snabb outfit innan jag kilar!

 
 

Tröja; Zara
Byxor; Cheap monday
Baslinne; Ginat

Så enkel var den idag.

morgoninlägg!

Det var ettag sen jag gjorde ett morgoninlägg nu.
Tror vi skulle ha klasstävlingar idag i skolan, och sen skulle Stanley snacka med oss om 9:an eller något..
Men nu ska jag lyssna på lite musik samtidigt som jag gör mig klar!

 
PUSS!
ignorera min fiiina morgonfrilla.

Stockholm i bilder:

Tog inte så mycket bilder under dagen, mest i tåget på vägen hem. Men slänger in lite nu iallafall!

Påväg dit!



På kinarestaurangen, gott skit!


Påväg hem. Hehe ni kanske fattar hur lite bilder vi tog? 2 under tiden i stockholm ;-)



Såhär hemtrevligt hade vi det i tåget påvägen hem.
Hade en egen "vagn", så det var lugnt. Biljett-damen skrattade bara så.. :-)

  
 
Fina Frida och lite utav hennes shopping!

    
   
Bella Storshopparen Andersson. Klicka för större bilder!

Det jag köpte får ni se sen, har inga bra bilder på det än!





BJUDER PÅ ALLA. loveuu


Messi / Frida.
Hahah fick "masken" utav en kille som gick och delade ut såna här, antagligen reklam för vm.. Skrämde hans kompis ganska rejält iallafall efter att jag hade satt på mig den - haha!!

Nu orkar jag inte ladda upp mer, klockan är mucho och jag är tröttter!
Men vet ni vad det bästa av allt var?

VI TRÄFFADE GREGER!! Han från andra avenyn ni vet?
Rasmus Troedsson heter han igentligen. Men när jag såg han blev jag helt galen!
Jag: Bella, bella,bella. GREGER!!!
Bella: Va?
Jag: DET ÄR GREGER!!!
Bella: Aha, GREGER!! HEJ GREGER!
Han: Garv.

Sååå cooolt, den andra skådespelaren från andra avenyn jag ser i verkligheten, har ju sett sigrid också.
Cool jag känner mig.

Godnatt!!!!

Update 22:15

Gick den där paraden idagrå med fotbollslaget. Lite pinit att det bara var vårat lag när de skulle ha varit asmånga lag, menmen.. Kom iallafall fram och det hände inte så mycket på sörby egentligen. Felix var där, så han var väl mitt & mina kompisars ögongodis. En riktig charmör, så himla söt när han stod och dansade till musiken. Som min kompis sa: gud va glad man blir av såna där glada barn som sprider glädje omkring sig jämt, det är så himla gulligt! Så sant så.


Felix i blå tröja på kullen♥ Lånade bilden av Ylva, hoppas de var ok!

Gick till Johanna efteråt med Jullan & mimmi, och sen kom josse också. Satt och pratade aslänge på johannas baksida. Sen bestämde vi oss för att äta pizza, så jag & jullan åkte hem till bösse och hämtade pengar och bytte om. Eftersom jag hade sån tur så råkade Jonas komma förbi, och han råkade ha sin postcykel med sig. Så han skjutsade mig till pizzerian med den!

Efter pizzan så gick vi till ängen vid min mormor och morfar och spelade fotboll. Åkte hem runt 9 och nu kommer snart bilderna från stockholm. Puss!

4 dagar till sommarlov

AMENTJO
hade en toppendag i huvudstaden igår tillsammans med Bella och Frida. Fick med mig massa grejer hem. 3 tröjor, 1 linne, jeansshorts, ring, nagellack & så. Åt på en toppenrestaurang och hade det mys. Kommer skriva mer ikväll och även ladda upp en hel del bilder.

Hinner tyvärr inte göra det nu eftersom jag ska på nationaldagsfirande med fotbollslaget nere på sörbyskolan som fyller 100 år. Vet inte exakt vad som händer där förutom att vi ska gå parad tillsammans med bandyn från sporthallen.


imorn klockan 09:00

Så går tåget mot stockholm, ska bli så roligt. Hoppas väl på att hitta något fint, speciellt fina skor till avslutningen och en jeansjacka. Något hittar man väl alltid, hoppas jag iallafall.

Har varit med jonas nu ikväll. Riktigt mysigt. Snackade, jag lekte med hans iPod, vi körde fotboll, spelade biljard & cyklade runt med hans postcykel. Han har en cykel som man för länge sen körde post i, så det är en "korg" framför styret. Där satt jag, och han körde, det var superroligt. Satt typ och tjata om hela vägen att vi skulle cykla mycket i sommar. Hehe det var så roligt! Jonas kommer alltid vara en utav mina närmsta vänner, så är det bara.

Nu ska jag duscha, sen packa & sen sova.

Fredag

Skön dag todayy. Skolan först, tittade på en värdelös film och lyssnade sedan på Peder Malm när han pratade om alkohol och droger. Det var riktigt bra, han berättade jättebra. Om man ville fick man bli medlem i en grej som heter "spik", det betyder att man aldrig i hela sitt liv ska dricka alkohol och blablabla. Lät ju bra, men jag tänker inte bli nån iallafall ;-)..

Åkte till gropen vid 11, fick baguetter och festisar av skolan. Där borta mös vi, typ hela klassen var med :-) Inge bad idag, men som vanligt var det några dårar som badade.

Nu ska snart jag, Bella & Frida boka biljetter tills imorn! Sen ikväll ska jag vara med jonas.
Lite bilder från idag har ni exakt precis här;


stekigt va? ;-)

torsdag 3/6

Bella kom till mig imorse vid 10 över 8. Jag fixade det sista och sen mötte vi lite peoples nere vid korsningen på min gata, och cyklade sen till fågelbacken. Där borta hade vi lite samarbetsövningar i grupper, och det var skitroligt! Mycket mygg men annars vare toppen, nice väder och allt. Började 9, slutade 11.

Cyklade till ica med malva&bella efteråt och köpte pastasallad, festisar & jordgubbar. Sen åkte vi till gropen och solade lite, åt mat och mös. Efter en stund kom Måns, Wictor, Jonas & Johan dit också. Snackade lite, hjälpte dom att fixa eld så dom kunde grilla sina korvar - HAHA MISSTOLK. Men ah.. Wickes hår på armarna brann upp, de va asläskigt! :o

Efter några desperata försök att doppa mig i det iskalla vattnet så tog jag iallafall premiärdoppet för iår, haha sent premiärdopp men ändå. Kul att killarna försökte dra i mig och stänkte ner hela mig, då hade jag inte så mycket annat att välja på;-) Badade två gånger till efter det, och det var sjukt roligt! Kom massa 96;or också, amanda,clara,fanny,frida,michelle,rajden,sara,ida - tror inte jag har glömt nån, badade med dom också efter att killarna hade dragit. Bajskul.

Åkte hem vid halv6, efter att ha spenderat 6h i gropen. Såg inte där borta hur mycket färg jag egentligen fick, men som vanligt så blev jag bara röd, och på ena sidan av kroppen bara :o Ena axeln, ena kinden och ena benet - knallrött. Sköööönt.

Nu ska jag snart hoppa i sängen, trött som en skit.


sju dagar till sommarlov

Rubriken är helt crazy, kan inte fatta det själv. Herregudars!

Skolan idagdå. Hemkunskap först, fikade bullar & fick reda på betygen. Fick återigen g+ på hemkunskapen. Det är inte mitt starkaste ämne, men nöjd är jag inte. Ska ha vg minst när jag går ut nian iallafall, men det trodde hon att jag skulle fixa, så det ska nog gå bra.

På bilden fick jag vg! Skitnöjd. Vi har under terminen ritat av våra rum & våra skor. Jag ritade nästan som mitt rum var, och sen min converse sko. Vi fick betygsätta oss själva, och jag satte g+ på mitt rum och vg på min sko. Men min bildlärare satte vg på rummet & mvg på skon! *happyface* Hon sa att hon tyckte jag skulle bättra på min självkänsla, för att jag kunde så mycket mer än jag trodde. Hon har nog rätt i det hon säger..

Hem till Frida efter skolan med hon & Bella. Planerade inför sthlmresan på lördag, då far vi! Ska bli jädrans skoj. Fick ju det i present utav dom, så dom bjuder mig på tåg och mat. Asnice, sen har mamma lovat att sponsra mig lite också så det blir bortåt 2000:- shoppingpengar Inte för att jag behöver shoppa upp allt, heheh.

Nu ska jag ner på träningen och kolla på. Börjar bli frisk nu men står över den här veckan, sen är jag återställd!

Imorn är det fågelbacken med alla 8;or, slutar vid 11 och då åker jag och röset till gropen och solar&badar. NICE


en bild jag tog för några dagar sen.
inte för att skryta men.. älskar mitt hår.

en dag närmare sommarlovet.

Nu är det jobbigt att gå och vänta in dagarna till sommarlovet. Fast på något sätt är det ändå så skönt. Det känns ju alltid lite härligare när man tänker på att imorgon, är den allrasista riktiga skoldagen. Sen drar tema dagarna igång, och på tisdag är vi lediga för att fixa med operation dagsverk. Man ska samla pengar till flickor i sudan i think. Ska iallafall jobba hemma i trädgården jag, så om vädret bara håller i sig typ.. En vecka till, så kan jag vara ute hela dagen i shorts & tshirt och rensa morsans rabatter.

Skolan idag var helt okej faktiskt. Vg på idrotten, wihoo. Även vg i syslöjden och mitt älskade mvg i musiken. Fick reda på so:n också, det var uppdelat i 4 delar. Samhäll, geografi, historia och nåt mer. Fick iallafall 2 g, 1 vg och 1 mvg. Niiice! 

Efter skolan hängde jag med becka, håll i er nu, till stallet! Haha omg, det var inte igår. För er som inte vet det så följde jag med becka till stallet när vi va mindre i stort sett jämt. Älskade att vara i stallet, ta hand om hästarna, rida i skogen och fixa filtar i en kärra som vi satte på hästen och körde runt ute i skogarna. Åååh nostalgi, jag saknar det verkligen sjukt mycket. Det var shettisar iallafall och även på den tiden jag kunde och vågade rida. Nu varken kunde jag eller vågade jag. Hästen var lika hög som mig fast världens snällaste. Klappade lite på honom och sa att han va fin och så, fjäskade lite så han inte skulle sparka mig, thehe.. Tog hand om beckas lilla Tindra istället (en hund), och det dög så bra så, vi hade det supermysigt bland alla blommorna i hagarna.

Nu på kvällen var det fotografering med fotbollslaget, så på med matchkläder och ner på ip där det var fotografer och tjosan. Tog enskild och det var yberpinigt, men ah. Vlt nästa nurå, så ni behöver ju inte klippa ut och spara kortet på oss, alltså.. Fy, det kan verkligen inte ha blivit bättre än fy. Precis när vi skulle ta gjorde våran tränare nå konstigt ljud typ så jag börja garva-.- HAHA!

Omg, ber om ursäkt för långt inlägg. Men jag har hunnit med mycket idag och var på skrivhumör.


    
Så här ser jag ut idag, hehe vet att man ser fett mktttt.


hezten. tufft med lila stall btw!


frida, de här kan man kalla snelhest!!


bjuder på sjukt ful bild. hästen lär endast tyckt att jag var dryg, men ändå.

DUSCHEN NEXT, CIAO

Tuesday morning

MORSNING. Vaknade typ nyss, halft död. Orkar inte gå ner till skolan om ca en timme för att spela kubb på idrotten? Haha! Menmen, får reda på betygen iallafall. Om han inte har satt ett vg på mig så morrar jag åt honom.

Igår var jag på stan med bella&emma. Hittade endast ett nagellack men hade ändå otroligt roligt. Åt på vivaldi för första gången och det var skiitgott!

Annars då? Mvg- på svenskan - boken om mig(!!!), kommer få vg i betyg ändå men ett väldigt starkt vg sa hon. Vg i matte, vg i biologi, vg i fysik, g i engelska(sadface) & g i spanska. Usch mallan, bättre kan jag! Men jag hoppas nu av hela mitt hjärta att jag kan få mvg i musik, vg i syslöjd, hemkunskap & idrott. Sen är jag rätt nöjd.

Nej men nu ska jag fixa mig lite, sen hojja till skolan och krossa killarna på kubb! Hare bäst :-)


coooool färg va? ;-)


RSS 2.0