Hos min bästis

Vi har varit ute och vandrat på byn, snackat och ätit popcorn, varit hemma hos Bellas storasyster och käkat paj. (Utom jag, jag käkade en chokladboll.)
Sover här inatt, vet inte vad vi hittar på senare, kanske går tillbaka till syrran, eller så snackar vi skit hos Bella nattten lång.

Har även hunnit vara på ikea med morsan min idag. Inhandlade grejor till mitt rum, mer om de later!


HEHEHE sådär lagom gammal bild från hk-discot i 6:an. Fan va coola vi var här alltså.
(Kom ihåg att jag kände mig extra cool för att jag hade Bellas svarta skor på mig, som var alldeles för små..)

SWEET DREAMS

Sängen väntar på mig, mina ögon viker igen sig & det gör ont att hålla dom öppna. Då behöver man verkligen sova. Puss

Converse

 
Dessa dojor blir mina snart. Trevlans. Ska iväg på shoppingtur med morsan min snart. Gillas!

This day was a nice day

Ska bara skriva lite kort om gårdagen:
Jag, Bella, Emma & Frida möttes vid konsum runt 8. Blev bara vi 4 eftersom inga andra kunde. Men det var minst lika mysigt ändå! Iallafall så köpte vi lite frukter och sånt (ohyes nyttiga.se). Sen vidare hem till Bella och fixade världens godaste fruktsalllad. Till det hade vi glass! I fruktsalladen hade vi äpplen, bananer, olika sorters kiwi och olika sorters meloner. Det var så himla gott och vi fick i oss allt i hop. Gosh. Satt iallafall och mös på Bellas altan. FF & maaassor med as-höga-galna-skratt. Vi hade den bästa kvällen på länge, riktigt kul var det! Drog hem straxt efter 12!

Vaknade vid 11 today, fixade mig & drog mig hem till emmsi. Tittade på film, gick en promenad på 1½h samt mös med Emmas systerbarn. Den minsta vid namn Elias är knappt ett halvår och en riktig charmsötis. Han skrattade tillochmed när jag höll i honom, man liksom smälter! Har inte hållt i en sån pass liten plutt sedan Jack var ett halvår för ungefär 2 år sedan :) Shit vad tiden går fooort..

Gick hem från Emma efter en helmysig dag ungefär vid 5. Puss på dig min fina!
Skåne-sällskapet kom på kvällen och grillade här. Jag gjorde frisyrer på Alice, tittade på friidrotten och träffade Jonas en stund.

På tal om Skåne, Fridalee åker dit inatt, haaa så kul min vän. Kommer sakna dig!!!
Imorn ska jag ut och springa, OAVSETT om det regnar! ;-D


Kolla vad mycket fräknar jag har fått! Vill inte ha :(


Den ultimata 2006-pousen!


Tuperade luggen lite granna.

PS. I love you

Hade en GRYMT mysig kväll igår med älsklingskompisarna. Skriver mer om det senare!

GOOD MORNING.

Jag sov sååå skönt inatt. HAHA förstår att ni vill veta det.



2 bajssnygga wc bilder. HAHA wc? webcam alltså.
Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra idag. Är sugen på en jävla myskväll med mina fina vänner. Kommer troligen inte gå, alla är inte hemma, några jobbar osv. Men jag kan ju alltid försöka jaga ihop några stycken som har lust att sitta och snacka skit på någons altan tills klockan är alldeles för mycket.. Ska nog göra det.

Måste ut och springa, kanske skulle ta en tur med Beckis så fort hon slutar jobbet, om inte regnet har kommit då.

GRÖNA LUND.

Det blev grönan idag. Hade det riktigt roligt faktiskt. Lite pinsamt att erkänna att jag & Vilma vågade åka nästan precis samma saker, när hon är 6 år och jag är 15. Men aja kul hade vi iallafall. Hennes gulligaste citat idag måste ju ha varit: "Alltså Malin, jag skulle vilja vara i bolibompa studion." Och när jag svarade: "Ah det skulle va nåt!", så sa hon: "Fett coolt om man bara skulle kunna gå in i den när som helst!" Helt från ingenstans liksom, haha!

Jag åkte iallafall Jetline, kvasten, insane, tilt & uppskjutet. Aja dom 2 första var for real. Pappa lyckades även vinna en 2kg chokladgrej. Förvånad? Svar nej. Dagens bästa underhållning var lätt när min pappa & Karin, min granne, åkte lilla uppskjutet/frittfall. Alltså jag och mamma garvade tills vi typ, dog. Lustiga huset några gånger, Jetline några mer gånger och sen var det dags för hemfärd. Dagen har som sagt varit awesome. Bajskul verkligen. Såg Katrin Sytralalala & hennes boyfriend Bingo(?) i spöktågs-kön också. Cooooolt va?


Rätt trött nu efter en lång dag men skulle jag få chansen skulle jag lätt åka dit imorgon också, lätt. Äsch nu orkar jag inte skriva nå mer i det här inlägget. Hoppas eran dag har varit lika bra som min, även fast jag vet att ingens dag har det!


Här har ni en skit kass bild från Jetline. Köpte kortet & det skulle tydligen gå att ladda ner från internet också så man får det i bra kvalité, men självklart så funkar inte det just nu så ni får denna.

Btw, vadå regn hela dagen smhi? Strålande sol och 21 grader varmt hela dagen, puss.

SOL!

Nu äre äntligen lite finare väder igen, me gusta!
Åkte till hälla och spelade minigolf på förmiddagen. HEHE. Sen åkte vi till nåt ställe och käkade och sånt. Nu ska vi eventuellt åka ut med båten. Och nej, det är inte våran båt. Kompisars. Men hoppas på det eftersom det är riktigt mysigt. Skriver mer om gårdagen senare. Laddar för gröna lund imorgon. Hoppas för sjutton att det inte blir regn bara. PYSS

FRIDALEE

Frida har joinat mig ikväll. Vi har haft det superdupermysigt verkligen!

Imorn ägnar jag min dag åt elin & elin. Ska först vara här och sen åka till hallsta där elin (haha) bor. Kommer bli sjukt skojigt att träffas alla 3 igen, bästa barndomsvännerna.. Grönalund skjuts upp tills på ons eller tors tror jag! Nu väntar toaletten på mig, sen ska jag slänga mig i sängen. Måste duscha imornbitti innan brudarna kommer hiiit.

förra året.

SUNDAYYY

Blir ett snabbt inlägg nu innan datan dör. Jag är så slö så att jag inte ens orkar hämta batteriet..
Som sagt var ju Jessica här igår. Vi satt i mitt rum och lekte med min hamster & snackade om allt möjligt. Det var supermysigt! Det som är så kul är ju att hon är ett år äldre än mig och då har vi olika kompisar, och på något sätt finns det då mer att snacka om.. (okej det där lät som att vi snackade skit om våra kompisar, så var det inte.) Dom åkte hem vid 1 iallafall, då gick jag och la mig och somnade som en gris.

Imorse vaknade jag typ 11 kanske? Gick upp och tittade på Wallander med mamma och pappa, 3dje gången haha-.-
Nu ska jag och mamma snart till spåret och gå en sväng. Måste börja komma igång lite nu när jag inte har tränat på år och dar..

BTW. Imorn kanske vi ska till gröna lund. Ska åka med grannarna och det ska bli sjukt roligt om vi nu åker.
NU MÅSTE JAG AVSLUTA. PUSS!!

Kvällsupdate.

Kollade på Wild child idag med Bella, och snackade och sånt. Mysigt :)
Nu är Jessica & hennes familj här. Skojsigt. Får se om de blir någon mer update idag!

ÄNTLIGEN.

Idag får jag äntligen träffa min Bella igen. Snacka om att jag har tjatat på henne
heheh.. Men men. Nu ska vi väl hitta på något skoj. Ikväll får vi gäster, ciao!


Btw, det här gjorde min och Fridas kväll igår. HAHA fan va psykad man skulle bli alltså!


@ Fridas home.

Ovanligt va? NÄRÅÅÅ. Men eftersom jag är gift med Fridas dator så älskar jag att blogga på den heheh. Iallafall så har jag som sagt städat idag. Känns toppen att ha det gjort iallafall! Sen har jag tittat på Wallander igen med Henrik och Anton och typ lekt med dom,heh det kan man kalla uttråkad.. Iallafall. Pizza till kvällsmat och efter en snabbvisit hos min mormor och morfar så sitter jag nu här belåten med Frida som sällskap. Kan inte bli bättre surrni! :-)

Schnögg konfa-bild på fridalee & miii


Det lönar sig.

HAHA. Plockade upp min väska och fann 560:- Så typiskt mig. Några utav mina vänner kallar mig för flickan med guldbyxorna. Där har ni beviset på varför!

STÄDNING NEXT UP.

Ska städa mitt rum NU! Det ser ut som en jävla katastrof och jag antar att jag inte får någon månadspeng dom senaste 10 åren om jag inte gör något åt det just precis snart!

Men först ska jag visa vad jag köpte igår.

Enkel tröja från KappAhl. 99:-


Vit bh utan axelband, h&m 75:-


Bättre bild på linnet från lindex - 199:-


Baksidan på linnet.


Man fick köpa 4 filmer för 100:- Så jag roffade åt mig 4stycken.

Nej nu jävlar. Bort med alla kläder från golvet och bordet nuuuuuuuuuuu!

GODNATT.

Det är lök här och jag kommer aldrig kunna somna. Kan ju alltid läsa en godnattsaga för mig själv eller nåt.


I MISS YOU.


Bild från Östra


TODAY.

Vaknade rätt sent idag men dä ä nice ibland surrni. Tvingade mamma att åka till hälla med mig. Så det gjorde vi! Inhandlade lite grejer & träffade Bella inne på h&m. Snackade lite, och sen åkte jag och mamma till ängsgärdet och hyrde och köpte filmer. Träffade J & J nu på kvällen en stund och snackade lite. Var verkligen så uttråkad så jag höll på att dööö. Hehe. Tittade på Farsan nu på kvällen med familjen.
+ att jag tittade på Vittnet idag. Den allra sista Wallander filmen. Detta är sorgligt. Ska ha begravning här snart. Shit, det är helt sjukt att alla är slut redan, kan dom inte göra 13 till lite snabbt? Buhu..


Jättedålig bild. Men köpte iallafall linnet på bilden. Kan visa mer sen.

Yesterday.

Var ju över i grannhuset igår. Åt god mat, efterrätt, hade allmänt roligt och tittade på film. En utav mina favoriter helt klart - Morgan Pålsson! Har ni inte sett den? SE den! Roligast igår var ju helt klart när det var massor med tjejer som ringde min lillebror hela tiden, med dolt nummer så att man kunde ju inte ringa upp heller. Henrik sa att han visste vilka det var för att han hörde det på rösten, men iallafall så hoppar Henrik studsmatta & jag sitter på altanen tillsammans med Saga. Sen ringer vi honom med dolt nummer, så han tror ju såklart att det är dom där tjejerna.
"Ah hallå?"
"HEEEJ HENRIK" (låter som en fjortis)
"Haha alltså jag vet vem du är?"
"ASSÅ HENRIK DU ÄR SÅ SNYGG!"
"Snyggare än dig iallafall?"
"Aharu, jag som trodde vi var rätt lika eftersom vi är syskon."
Det blev helt tyst i luren innan han insåg att det var mig han snackade med. Fasen vad vi skrattade åt det sen.
Kvällens gulligaste var helt klart Vilmis. Vi har hoppat studsmatta och så säger hon "Malin kan inte du bära mig?" Så jag bär upp henne, och då lutar hon sin kind mot min axel och kramar mig jättehårt. Så himla söt hon är!

Heheh... Saga satte upp tofsar i hela håret på brodern, han såg ut som en liten flicka! & så vilmis i mina glarror såklart (-;

Gick hem därifrån vid halv2. Somnade nog inte förän 3.


Östra holmen

Tog elba-båten vid 11 imorse med la famila. Badade i princip hela tiden tills vi åkte hem 15.25. Sitter här nyduschad och ska sminka mig & fixa håret. Vid halv6 (oj, fan de är ju snart..) så ska vi till grannarna och grilla, vi blir ett helt gäng och det är alltid lika skoj. PUSS

Glass med hallon

+ förlust i tp på playstation. Men annars äre lugnt. Sitter hemma hos Frida, missade visst de!
PUSS


Bilder från Skåne 2010

















jag går och läser i Wallander brochyren.....




vad sur jag ser ut, haha.




Kan ni fatta? Dom 13 första filmerna bodde Wallander HÄR!!!!



"polis stationen"




hehe det var nåra från Wallander grejen!









Den här små coola bilden får avsluta världens underbaraste skåne!

Måste bara skriva en liten grej: Eftersom jag har en lite småpinsam pappa, så gick han fram till chaufören som körde Wallander grejen och sa: Min dotter är största fanet, hon har alla filmerna! Och han ba blev värsta inponerad och ba: Jahaa! Och sånt. Sen när han guidade i högtalarna så sa han: Ja nu är det så att vi har ett litet Wallander-fan här, så nu ska vi göra det extra bra och hoppas att hon gillar detta! Eller något sånt. Alltså, det var så otroligt pinsamt när alla vände sig om och ba studerade mig uppifrån och ner. GOSH. Kul var det iallafall! :)

Twilight - Eclipse

Var och badade igår på skantzö med grabbarnaaa på gatan. Jag vann rutchkaneracet, coolt va?!
När jag kom hem duschade jag och fixade lite och sen åkte jag med mamma, Henrik, mammas kompis och några grannar och tittade på eclipse. Den var awesome! Lätt bästa filmen i twilight serien säger jag bara!



Gick till mina favorittvillingar när jag kom hem och satt där och snackade och busade lite. Det var asnice, hade verkligen saknat dom. Och juste, igår så träffade jag Bella & Frida också. Vi snackade också och jag spelade gitarr och sånt. 2 toppenkvällar på raken!

Nu ska jag ladda upp bilderna från skåne, vilket kommer ta mig ett bra tag. Men men! Sen återstår det att se vad dagen har att bjuda på. Kanske städa mitt förskräckligt stökiga rum, byta i hamstrarnas burar osv..?


ber om ursäkt

Har inte bloggat på år och dar. Men jag orkar inte skriva mer om skåne just nu. Jag är hemma iallafall & det är allt ni behöver veta just nu! Har ändå typ bara legat på stranden och varit i Ystad hela dagarna. Helt uunnderbart.

Igår satt jag i bilen i 8h. Lite småsegt faktiskt haha.. Men när jag kom hem åt vi spicy och sen träffade jag emma. Vi gick runt och snackade massor om saker och sen kom det världens regnskur, så vi sökte skydd under ett tak borta vid skolan, innan vi senare vandrade hem till mig och tittade på "handen som gungar vaggan", som var på tv. Hon gick hem 20 över midnatt och kvällen var skit mysig!

Det mindre myisiga var väl att jag fick bröstsmärtor. Det gör skitont när jag andas och det känns typ som att mina lungor har krymt ihop till små russin och inte får någon luft. Typ =P Väckte iallafall mamma och hon trodde det var för att jag har setat ihopsjunken i 8h i en bil, och sen låg vi och snacka och tittade på film tills klockan var alldeles för mycket, då jag äntligen somnade.

Vaknade imorse och hade fortfarande lika ont. Nu börjar jag få ont i huvudet. Alltså, denna blogg börjar likna en "tycka synd om mig själv" blogg. Men jag hatar verkligen min kropp, jag ska alltid ha ont någonstans. Nästan så att jag känner mig lite yr för jag skiter i och andas så länge det går, för det gör ju så jävla ont! BAJJSSSSS.
Bella kommer hem ikväll iallafall, jag ska träffa henne det måste gå för det är viktigt.

Nåja, för att pigga upp mig lite kom mamma nyss hem med den nya solo till mig. TACK!!!

Oj vad allvarlig jag ser ut. AJA PUSSSS


i´m alive

Yes, tro det eller ej. Men inte tänker jag spendera hela veckan framför datorn! Men blogga lite tänker jag iaf göra! :)

Ska dra ihop en liten sammanfattning om vad som har hänt i mitt liv dom senaste 2 dygnen.
Söndag: Bloggade ju en snabbis då. Var nere på stranden och badade och solade massor. Det var så jävla skönt. Det var stoora vågor som vi guppade på hela förmiddagen. Kan ju bara tala om att ni som inte har varit i skåne, jag tror inte ni förstår hur fint det är här, det är helt underbart verkligen. Iallafall så åkte jag med pappa & peter till affären och handlade på kvällen och fick med mig en solo-tidning hem.
På kvällen var det självklart fotbolls-vm-final! Eftersom att alla här är fotbollsgalna så blev det en väldigt taggad match. Usch för holland! Fy så fult dom spelade! Men Iniestaaaaaaa, spanien blev vm-mästare, grymt!
Somnade halv2 eftersom det var en äckligt varm natt, temperaturen gick aldrig ner under 20 grader och det var hemskt att sova i det. Låg och vred mig 2 timmar och när jag tillslut slet av mig tröjan så somnade jag som en gris.

Måndag: Eftersom det tydligen hade åskat och regnat hela natten så trodde jag att det skulle bli en regnig dag. Men så var det ikke. Trots att det spöregnade vid 7 på morgonen så stod temperaturen på 23 grader och när klockan var 9-10 så var det 26 grader och solsken. Tosselilla väntade då på oss. Tosselilla är ett äventyrstjockafjong. Typ skara sommarland. Nån som fattar? Iallafall. Karuseller, äventyrsbad och massor med roliga aktiviteter. Temperaturen stod på 30 grader och solen sken som attans, och trots att mitt dumma huvud dunkade i stort sett hela dagen, så var det en sjukt rolig dag!
Inga problem alls med sömnen inatt inte. Ställde upp alla fönster och sov i mammas bh utan byglar, dä ä najs.

Tisdag: Det är ju idag? Juste, haha. Satt och tittade på sommarlovsmorgon med barnen imorse. Det var spöregn och jag mobbade dom lite för att vi minsann hade 25 grader och solsken. När dom sen snackade om att dom var i malmö så var det inte lika roligt längre, eftersom malmö ligger 30 minuter härifrån.. Och yes, regn och åska. Men det gjorde inget, varmt som satan ändå. Regnade kanske 10 minuter, sen var det mest mulet bara.
Åkte in till Ystad centrum och kikade lite. Fick spel när jag såg Fridolfs konditori & stora torget. För er som har missat det (det kan inte vara många), så älskar jag ju Wallander. Helt galen i dom, och när jag såg framför mig alla scener som har spelats in på dessa platser mitt i Ystad så blev jag helt galen. Jag är verkligen kär. Kan man vara kär i filmer?.. Iallafall! I Ystad var det marknad och det var massor med stånd längs gatorna. För mig inhanlades bara en grej. En munk. Eller nej juste, jag och mamma sprang in på hm. Hittade ett par snygga spetstrosor för 30:- Kap? Ja. Det var tivoli också så vi var där och kikade lite. Men åkte ingenting.
När jag var liten, eller kanske 6, så åkte jag och min lillebror karusell på ett tivoli på någon marknad. Han var väl 2 år och vi fick åka en med några bilar som åker runt på en bana. Rätt högt upp men inte fort eller nåt. Iallafall, han satt längst ut, så han åkte ytterkurva liksom. Man var inte fastspänd eller något och rätt som det är så flyger dörren upp. Jag måste hålla i honom allt vad jag kan för att han inte ska flyga ur vagnen. Mamma blev livrädd men han som skötte karusellen märkte inte ett skvatt. Henrik var nära att ramla ur karusellen och vem vet hur det hade slutat? Den var högt upp. Det är anledningen till att vi aldrig åker karuseller på marknader. För tro det eller ej, men jag minns det fortfarande. Det var hemskt.
När klockan blev lunchdags så åkte vi hem och åt mat, och sen slappade vi lite. Jag spelade lite gitarr och mös lite och sånt. JUSTE. DET FINNS EN GITARR HÄR I HUSET!!!! Jag skulle kika runt lite och så kom mamma med en gitarr, som pappa stämde, och nu funkar den alldeles utmärkt att spela på! Jag är överlycklig och spelar varje dag. Vilken slump!
Åkte till Ales stenar på eftermiddagen. Men eftersom jag inte är intresserad av sånt där så stannade jag neranför "kullarna" med suss och pappa. Jag var där sist vi var i skåne och det blev ett minne för livet. Det är sjukt brant där, och man måste vara försiktig när man ska ta sig ner till vattnet neranför, några 100m ner. Där har dom btw spelat in en Wallanderfilm, en kille blir nerkastad där och dör om jag minns rätt. Men iallafall, för 2 år sen så skulle pappa springa ner för stupet, fråga inte varför. Det slutar med att han ramlar, såklart, och bryter armen. Stackars pappa, vi skrattade så vi höll på och dö, tills vi såg att han faktiskt hade riktigt ont. Så denna gång avstog vi från att gå upp där!
Blev pizza nu ikväll och snart ska jag be mamma göra en utåtbakad fläta på mig, sen ska jag lägga mig och läsa solo tror jag. Sugen på en tripp ner till stranden, men vågar inte gå själv..

Vill ni veta det bästa? Wallander-vandringen, som man kan hyra platser till, är nu bokad!!! Man åker i en stor gammal brandbil tror jag(?) och sen åker man förbi ställena där dom spelar in filmerna, typ polisstationen och så vidare.. Det kommer bli roligt! :)

Ska försöka uppdatera något mer innan jag far hemmåt iallafall, men bilder får ni när jag kommer hem. Använder bara pappas kamera och hans usb-sladd är hemma, vi hade inte samma storlek på uttagen.. Suck. Men men.
Nu vet ni whats going on. Hoppas ni har det sjukt bra vart ni än är, njut av värmen och ha det bäst.
PUSS!!!!

världens underbaraste strand väntar på mig

Kom hit igår vid halv5. Det är helt underbart där vi bor! 100 meter till stranden, som är världens finaste! As skönt i havet och varmt i luften som fan! 34 grader igår och det kändes som spanien eller liknande. Nu är det bortåt 30 och det är super bra! Bloggar nog mer ikväll och kanske bjuder på några bilder. PUSS

Frida här

Hej!
Eftersom att Malin inte hinner blogga idag, så gör jag de åt henne. Hon sitter fortfarande i bilen, men är snart framme i Ystad den lyckosten!
Hon bloggar så fort hon får möjlighet och inte är alltför upptagen med badandet och solandet haha:D Kram

Power meet

Jag blev så jävla rädd nyss, helt ärligt trodde jag att min hamster hade dött. Han låg på ett skitkonstigt sätt på ett ställe i buren där han aldrig ligger annars. Han såg verkligen död ut och jag blev helt chockad. Sen rörde han på sig lite och sen verkade han må finemang igen. Hoppas han inte är sjuk eller något, lilla bebben.

Har ätit världens godaste mat här hos mormor och morfar iallafall, och fick jordgubbar och glass till efterrätt. Mamma kommer snart och hämtar mig och henrik och så tar vi en tripp ner till staden. Puss!

Grattis världens bästa Frida!

Igårkväll ringde jag till Frida och snackade lite. Efter typ en halvtimme kom jag på att jag ville träffas, så då kom Frida hit! Vi satt ute i mitt lusthus och snackade lite och sånt om allt möjligt. Sen åt vi bullar & jordgubbar! Vi hade det superduper mysigt. Och när klockan var 00:18 kom jag på att den busen faktiskt fyller 15bast idag! Så det blev grattning och sånt där också.


Världens finaste Frida

Ska till mormor och morfar sen, då passar jag på att gå och krama Frida igen, som inte bor så långt bort!
Men nu ska jag äta frulllllle.

Dags att börja packa kanske?

Antar att jag är långt ifrån ensam. Men varför skjuter man upp packningen för? Jag har alltid varit en sån som skjuter upp allting så långt det bara går. Men nu är det faktiskt dags att börja packa snart. Imorgon ska jag lämna h1 & h2 till Jennifer som ska vakta mina små busar under tiden jag är borta. Sen ska jag hem till mormor och morfar och äta mat där. Sen hem till Frida och lämna tillbaka hennes tröja, och efteråt ska jag och mamma och henrik ner på stan och köpa lite grejer + titta på finbilscrusingen! Fullspäckat alltså. Lördag morgon klockan tidigt rullar bilen hemifrån bort till Ystad!!

Jonas var här idag. Satt mest och snackade om saker som har hänt, lite allt möjligt alltså. Tur att vi har varandra alltså! :-)

Nu ska jag äta en macka och varm choklad med mammsen & sen kanske jag ska börja packa. Har ju iallafall skrivit packingslistan & tvättat allt som jag vill ha med mig, tror jag.. Så allt som ska göras ska alltså vara att lägga ner allt i väskan. Och hitta allt såklart!

& till er som undrar. Datorn följer med till Ystad. Vet inte hur mycket uppdatering det blir där borta, men jag kommer troligtvis ha internet iallafall!



Gammal favorit från världens bästa program.

I will never forget this

Börjar med bilder från Frajdas party!








Amen tjo jag gillar att visa magen för folk!









5 sekunder efter detta puttade Jejje i mig i poolen, ja, med kläderna på.












And from Malvas place!













Hahah, brumma med läpparna och ta kort. Alltid lika kul!






Varje gång jag är hos Malva så står jag alltid och tittar på det här kortet. Vrid huvudet och titta, så sjukt söta!







Håller mig om foten och gråter en skvätt efter Bellas mördar-kast i kubb..

*sadface*

Det svänger fort minsann! Fasen så vi skrattade här alltså!







Denna galet söta unge får avsluta denna bildbomd!
Nu ska jag sova, puss&kram.


3 days left

 

Har spenderat typ hela dagen hos Jennifer & Jossan. Har badat, solat, ätit melon, badat, solat & ätit mer melon. En helt underbar sommardag med andra ord. Fullt hus & massor med folk i världens fetaste pool. Grymt roligt hade vi!

Nu är fam Fahlström här, den familjen vi åker till Ystad med om 3 dagar! Nu har vi jag även bestämt att vi ska ta tåget till Köpenhamn och hälsa på danskarna under tiden vi är där! Ser på väderprognoserna att det ska bli underbart väder. Jag kan verkligen inte göra annat än att längta. Jag ska börja packa imorgon!! Men nu - Spanien-Tyskland!

Bilderna är från morfar.


more about me



1. Jag suger på att kasta pil på piltavlor, ändå älskar jag att göra det.

2. När jag har tråkigt sitter jag och läser samma bloggar om och om igen.

3. Även fast det gör jätteont att springa barfota på grus, så älskar jag det för att det känns så somrigt.

4. Jag älskar att gå omkring i pyamas en hel dag.

5. Jag är inte lika rädd för fiskar nu som jag var förra sommaren.

6. Och nu doppar jag mig mycket snabbare när jag badar än förra sommaren.

7. Min favoritfrukt är melon, alla sorters är helt underbara.

8. Min kropp verkar vilja sabba den här sommaren för mig, men never ever!

9. Jag har ingen aning om vilka alla är som läser min blogg, bara några.

10. Jag tycker det är drygt när folk härmar.

11. Jag har aldrig i hela mitt liv rökt, snusat, druckigt osv.. Smakat, men aldrig mer än så.

12. Jag har inte en blekaste aning om vilket gymnasie+inriktning jag ska välja sen.

13. Jag vill jobba som journalist, eller jobba med barn.

14. Vi har världens bästa grannar, och jag trivs verkligen där jag bor.

15. Jag är avundsjuk för min lillebror har fått en ny mobil. En sån som jag ville ha men i svart.

16. Jag vill åka utomlands snart.

17. När jag och mina vänner tar studenten ska vi åka utomlands.

18. Jag skulle verkligen vilja ha en båt, och vi kanske ska köpa en, men bara kanske.

19. Om inte jag får spela gitarr på en hel dag blir jag tjurig. Hur ska jag klara skåne?

20. Nu ska jag äta pannkaka med fruktsallad!

ps, jag bjuder på den otroligt söta bilden.


You spin my head right round



Har gjort den här dagen till en mys-dag. Började med att dra några avsnitt anna pihl, min favoritserie, helt klart. Har alla boxarna och gråter fortfarande lika mycket åt vissa avsnitt, det blir ju inge bättre trots att man tittar på varje avsnitt 100 gånger.. Men tröttnar det gör jag iallafall aldrig. Finns inte en chans. Replikerna sitter i huvudet trots att dom allra flesta replikerna är på danska.. Haha jag vet ändå hur det kommer låta när dom säger det!

Lagat mat och mig, henrik, saga & vilma, fixat disken och städat mitt rum har också hunnits med. Skönt! Skrivit en packningslista har jag också gjort. Det gillas. Läser nu på Bellas blogg att hon har feber, halsont och sånt. Jag blev helt chockad när jag läste. Tänk om jag blir sjuk nu tills skåne? Nej, det får inte hända!! Men du får krya på dig vännen!


4 days left

Nu är inte långt kvar tills skåne minsann. Idag ska jag ägna min dag åt att lägga undan kläder jag ska ha med mig, sortera allt som ska tvättas och så vidare. Kanske drar igång en film eller något sen, solen syns ju inte till idag (!!!).. Granntjejerna kom precis hit, så vi får väl se vad som händer. Nu=frukost!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Min dag har varit helt awesome. Åkte ner med 10:15 bussen till stan och köpte vivaldi, tog oss bort till elba-färjan och åkte till östra holmen. Massa sol, bad och skratt. Hoppade även från hopptornet, usch vad läskigt det var haha! Sen smetade vi in bella i blålera eftersom hon vägrade bada med oss, och skrattade åt roliga människor hahah! Sen vare massa danskar därborta. Dom va nog 100 pers fan, huur många som helst. Dom hade någon konstig dans-uppvisning och sen drog dom i en fet (verkligen as-stor) madrass, där alla som ville fick sitta. Självklart tog man chansen, men vi tröttnade och simmade till en flyt-brygga. Men då kommer dom ju efter. Och när alla har hoppat på flytbryggan så sjunker den så mycket så att vattnet går till knäna! Haha nån dansk ba: DE KÄNNS SOM TITANIC. Fatta hur det låter på danska lix? HAH! Sen fick man glida på den där madrassen och då skulle jag och Emmsi prova. Det var skitkul, men jag lyckades skrapa upp båda höfterna på kant-jäveln. Ont gjorde det men kul var det! Kl 16:25 gick båten tillbaka till hamnen igen!

Kvällsdopp i gropen. (som om de inte skulle vara färdigbadat.) Men det var myspys. Hade med mig lite bullar och kakor och de va gött! Cyklade hem vid kvart i 22 kanske? Bilder kommer!

Puss på er mina finaste tjejer. U R gr8!

från förra året på östra holmen med b&e.


one day or another

Är hos Frida. Vi har tittat på Wallander! Snart ska jag väl hem antar jag eftersom det är mat därhemma och jag är, som vanligt, lite hungrig.. hehe. Ikväll ska jag duscha och antagligen titta på någon film som visas på tv. Såg att det skulle vara någon bra. HÖRS

Alice in wonderland

  
Dessa två gjorde min kväll igår. Fan vad jag skratta åt dom. Det blev en filmkväll med grannbarnen eftersom det var päron-fritt i båda husen. Alice i underlandet.. Hm, konstig men på något sätt rätt så bra ändå. Gick hem 23:30.

Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra men datan dör snart, ska nog spöa mamma i badminton! PUSS


six days left



Om precis 6 dagar så är jag i Ystad. Skåne är helt klart Sveriges finaste ställe, så otroligt vackert och jag längtar verkligen tills vi åker! (Även fast vi åker halv7/7 på lördagsmorgonen=P).. Hoppas verkligen att vädret håller i sig som det har varit i Sverige dom här senaste dagarna, för då kan man ligga och steka på stranden som ligger 100 meter från vårat hus där vi ska bo tillsammans med 1 annan familj.
Sen vet jag inte hur många gånger jag har jämrat mig över att jag inte kommer få vara där samtidigt som Frida. Hon kommer veckan efter mig den rackarn, till precis samma område, och jag är så besviken att det inte var samma vecka! Menmen.. Life goes on.


dagens roligaste



Dagens roligaste, är utan tvekan min mormor. När vi spelade badminton. Allvarligt, jag låg i gräset och vred mig av skratt, bokstavligt talat! Miss efter miss och vi höll nog på att garva ihjäl oss allihop. Herregud va kul det var. Jag och mormor var i samma lag, så skulle jag rädda "bollen" från att nudda marken, så jag köttar allt vad jag kan, rätt i mormors face. Och vi höll verkligen på att garva ihjäl oss. Min mormor är grym på badminton alltså..

Hörde något om myskväll med grannarna ikväll. Myyyyyyyys




En kommentar jag fick utav Bella för någon dag sen. Jag blev helt mållös. "Tack..", var typ det ända
jag fick fram. Det måste vara en utav dom finaste komplimangerna jag har fått. Du är underbar pezie!


jag och mamma ♥ badminton



Mamma hade köpt något badminton-set på ö&b, så nu har vi spelat lite grann. Har fortfarande otroligt mycket m-verk så jag orkar inte stå upp så länge direkt.. Men om det fortsätter på det här viset så kör vi på alvedon, men eftersom det är bland det värsta jag vet så avvaktar jag hellre. Pappa & Henrik är och badar. Malin är avis. Nu ska jag mysa med mamma. Hörde att det blev kyckling till lunch, mumma!


16 år sedan

Så här såg mina päron ut för 16 år sedan idag då dom gifte sig. Jösses så länge om man tänker efter. Kärlek!


en väldigt vacker sommarkväll



Har plockat jordgubbar från vårat jordgubbsland som jag fram till idag hade glömt bort. Gott var det iallafall och när jag var mätt så strosade jag bara runt huset några varv och njöt utav det fina vädret samtidigt som jag tänkte på hur kul det skulle vara att åka och bada imorgon. Tyvärr, bättre lycka next time mallan!


don't stop believing



Sjukling idag igen. Har dessutom en m-verk som är hemsk! Nu kan jag nog kalla det tur, att jag inte åkte med.. Feber har jag fortfarande. Men inte lika mycket längre, och huvudvärken är bortblåst - tummen upp.
Nu ska jag glo på holland - brasilien med mamma och lillebror.
Jag hejar på dom som vinner!


Trött chey

Jag ska gå och borsta tänderna nu, sen får det bli ett dyk ner i sängen. Jag är trött, hängig och trött. Har inte sovit så mycket dom senaste nätterna & jag behöver verkligen en skönhetssömn utan dess like. Skulle nog lätt kunna sova 20h i sträck om jag bara fick, fast jag vill inte det, men ändå.

Har iallafall tittat på wallander - indrivaren. Den var helt grym, så sjukt bra. Nu är det verkligen 1 film kvar, sen har jag sett alla alla alla alla. Shit det är hemskt, jag vill ju att det ska komma fler!

Nej nu ska jag sova. HARE


wallander och farsan

Antagligen så min kväll kommer att se ut. Mår inge bättre så jag skiter i rixfm ikväll, jag orkar inte! Mamma hyr några filmer, och så popcorn till det. Jag blir nog frisk snart. Nu väntar gitarren. PUSS



"febergirl"
 
Har 2 saker till att skriva:
1. Jag och Bella var ute och cyklade idag, när jag ser en undelat på gatan. En undelat?! Snackade med någon gubbe på gatan men han kände inte igen den, och eftersom vi inte fick tag i den då den flög upp i ett träd, så fick den stanna där. Stackars ägaren, och stackars den lilla fågeln. 
2. Mina fotbollsbrudar åkte till Valdemarsvik imorse. Jag har feber nu. Tänk om jag hade varit där nu. Kan man kalla det tur?

1 juli

Usch vad tiden går fort, tur att mycket roligt hinns med ändå.

I måndags åkte jag till stan och träffade farmor. Åt god mat hos henne, gick sedan ner på stan och handlade present till Frida. En jättesöt ring & presentkort på ginat. Sen fikade vi lite och snackade och sånt. Myspys.
Åkte hem till Frida sen och hjälpte henne att duka och sånt, och hon hjälpte mig att platta håret + smink. Sen kom tjejerna vid 7 och då blev det mat, kubb, barbietårta, snack, busringningar & filmtittande. Sen spelade jag gitarr för alla, hihi, modigt va? Allt detta hann vi med innan klockan var 04:30 och vi bestämde oss för att sova.


Såhär såg tårtan ut förra året, och var nästan identisk i år.
Sjuukt fin var den verkligen. Duktiga mormorn!!

Tisdag morgon klockan halv11 var alla vakna igen, det var sjukt varmt i husvagnen. Men det antar jag att det blir om man sover 7 stycken. Emma, Bella, Malva & Frida i den "stora" sängen, Jossan och Jennifer i den "lilla" & jag på en madrass på golvet! Det var perfekt, slapp iallafall ligga trångt. Vi gick upp och käkade, och sen gick alla utom jag, Bella & Malva. Så vi och Frida slängde oss i Fridas pool och myste. As skönt var det! Sen åkte Malva och vi andra åkte ner på stan och köpte present till henne. Det blidde lite olika, smycken, en tröja och en skitrolig grej från lagerhaus. Orkar inte förklara mer än att det var en hammare med 10 funktioner=P

Träffade massa grannar på kvällen och busade med Vilmis, min lilla favorit tjej.

Onsdag då,.. Bella och Frida kom runt 12, fixade snabbt Malvas presenter och slog in dom lite skojsigt. Sen spelade jag gitarr för dom & efter det så fixade vi oss. Eller nej, först skrattade vi så att alla fick ont i magen höh. När klockan blev 5 så åkte vi hem till Malvis. Hon öppnade sina presenter, och nöjd blev hon iallafall! Sen var det bad-time i Malvas swimmingpooool. Jag, Bella & Malva badade. Jag blev biten av en tvestjärt, men annars vare superkul verkligen!

Mat efter det, grillat. Kyckling och majskolvar, mummma! Åt tills jag var proppmätt, det var ju skitagott! Efter maten spelade vi lite kubb, busade lite och sånt. Sen kan jag meddela att Bella kastade en kubbpinne på mig på fotknölen, och det gjorde så jävla ont samtidigt som det var så roligt. Så samtidigt som tårarna rann så skrattade jag, haha det såg lite wierd ut. Men olyckor händer och nu har jag ett fint skönt blåmärke där, men det gör mig ingenting! Vi var bara 5 stycken, men med Frida i gänget blir det ju som 20 :) Nej då, men kul hade vi iallafall! Gick runt lite i hökåsen och chillade lite och hade det allmänt mysigt. Sen gick vi hem och käkade efterrätt. Melon, ananas, vindruvor, banan & jordbubbar med glass. OML vad gott det var. Mådde fett illa efteråt kan jag ju säga..

Bad igen vid 23.30. Hehe... busiga tjejer var det som badade då kan jag säga, mer behövs inte vetas ;D

Malvas undervattens-kamera är coooool:









Hahah. Bjuder verkligen på alla bilder!

Tre riktigt roliga dagar på rad, bugar och bockar för det!

fyfan vad arg jag är

Nu är jag arg, förbannad, besviken, ledsen & arg igen. För jag har feber, för 2346534 fucking gången på kort tid. Blir så besviken eftersom att jag skulle ner på stan & rixfm och cityfestivalen och allt med tjejerna snart. Men 38.3 grader håller mig hemma. Tack äckelfeber.


RSS 2.0