go lindex


gissar väl att det är något i denna stil som vi kommer klä oss på lördag!
Va på lindex och leta tröjor igår, hittade skitbra (dom på bilden), men det fanns bara 5 stycken och vi är 7. Så vi gick till tjejen i kassan och frågade om hon kunde höra med hälla ifall det fanns där.
jag: hej, finns det några fler såna här?
hon: nej tyvärr..
jag: kan det finnas på hälla tror du?
hon: jag kan ringa och kolla! vilken storlek vill ni ha?
jag: l&m, eller l&l, eller m&m, eller nåt
hon: haha! vänta säg det snart istället
sen ringde hon hälla, och som tur var så fanns det tröjor där, som min mamma nu har hämtat!
hon: vad är det ni ska göra för nåt?
vi: åka på körslaget!
hon: åh vad kul! känner ni nån som är med?
vi: ja
hon: ha så kul då, ni får skriva lindex på en skylt och hålla upp den framför kamerorna om dom filmar er då!
vi: självklart!

Vi ska göra stooora skyltar där de står team picasso & så, och skriva lindex i hörnet HAHAH. Vi är bäst, det kommer bli så jäklarns kul!



20.13

Skrev ingenting igår, men då praoade jag bara. Gjorde inte ett skit på kvällen, rätt nice det med! Sista dagen på praoen idag, slipper imorn för att vi har haft så långa dagar. Det är skitbra, för mina ben är helt slut. Inte van att stå typ 7-8 timmar i sträck, nu värker det i benen haha:( Men det har varit jätteroligt att praoa på djurmagazinet, roligare än jag trodde! Btw igår var jag, jejje,bella&nadja på stan och fixade rosa tröjor till körslaget, grymt kul ska vi ha! Det kommer bli bäst. Ikväll är det andra avenyn, jag-ska-se.

btw, jag har blivit skiiiit hostig, IGEN:( Asså jag orkar verkligen inte, jag har precis tänkt på hur skönt de är att slippa hosta hela tiden, ååh seriöst!


första praodagen!!


Gick upp vid 7 imorse, fixade mig och åkte till stan med 7:50 bussen tillsammans med JEYE. Bytte på stan till hälla bussen och var framme vid djurmagazinet vid 20 i 9. Började 9, fick ge alla kaniner, marsvin, hamstrar, råttor, möss, fåglar&papegojor nytt vatten och ny mat. Tog ju sin lilla tid. Sen fick vi packa upp grejer, montera burar, prismärka & sånt. Det var faktiskt roligare än jag trodde. Träffade VÄRLDENS gulligaste hund, har aldrig sett en sån söt förut. Det var en chiuaua och den var svart och hette Måzart, vadå inte gulligt? Den hoppa upp på mig och slicka på mig, omg jag vart tårögd typ. Sen fick vi gå ut med en som jobbade där, hans hund. Skitgullig. Sen var vi på max och käka, dagen har varit toppen! Imorn kanske vi ska vara på erikslund, men bara kanske.


snyggingarna själva, inne på toan:-)


lilla pelle som vi var ute och vandrade med.
(han hette inte pelle,vi kallade han bara det)


Jejje&Pelle (Linus*)


jag&linus, söt som bara den var han, dock inte jag HAHA


the moment after this fick jag en hundtunga i fejan, 
derför jag ser ut som......

 

bilder från festen


tacos,mums!


jossi


malvis&bella


fridalee, jossi&malvis


jossi, jejje, frostis&jullan


jossi, jejje, jag&jullan


bellllla


me and my hot lips, ironi HAHA

Lånade bilderna från http://fridarebeccaa.blogspot.com/
Älskar er brudar!



converse halsband








Var inne på en blogg, och såg dom här gulliga halsbanden. Dom kommer från cocoo.se och kostar 165:- st (!!!) Blir sjukt sugen på att klicka hem några stycken. Kanske kan önska mig i födelsedagspresent, fyller ju år om precis en månad idag!  


ssöndagg

Förlorade matchen mot mökgöksten idag med 8 bollar tror jag. Kände att förkylningen hade tagit på konditionen, och nu har jag jätteont i skallen.. Ikväll ska jag iallafall bara chilla och njuta av att det inte är någon skola på 2 veckor.

Imorn ska jag och Jennifer praoa på djurmagazinet, vi ska göra det till på torsdag. Det ska bli skitnice, tycker alla kan komma och hälsa på ;)
Vi höööööörs


12.14

Vaknade för en halvtimme sen typ, brukar inte sova så länge, men eftersom grannarna var här igår så var det fullt ös hela kvällen! Dom gick väl kanske halv2.

Idag är det match, sista hemmamatchen och sista seriematchen för säsongen :( Men jag är fortfarande förkyld men allvarligt talat så skiter jag i det. Jag ska vara med och spela ändå, jag ska verkligen det! Det är samling 14:00 och match 15:00, kom och kolla vettja! Vi ska dock möta serieledarna, men skitsamma kämpa ska vi göra ändå!

Puss


JAAAAAA

TEAM PICASSO ÄR VIDARE
STOCKHOLM MED BRUDARNA NÄSTA DÅÅÅÅÅ!

party

Juste, var hos Julia igår för hon fyllde 15 barre
GRATTIS HJÄRTAT♥

Vi hade somvanligt grymt kul med massa snack, dans och god mat!
Jag älskar er brudar, ni är bäst!



lördag!

Det är helt sjukt vad jag älskar lördagar, lätt bästa dagen i veckan!
Vaknade imorse vid 10, hade ställt klockan. Gick upp och käka och duscha och spela gitarr och sånt. Sen kom Ylva och hämtade mig och då åkte jag med henne, Felix&Jack, på en grej, vet inte hur jag ska förklara med vi fikade och lekte iallafall. Sen åkte vi och hämtade Jesper och sen åkte vi till mig/oss. Busade och lekte med hamstrarna. Hihi Jack var skitsöt när han vart rädd för Frank när han sprang i bollen, och sen sa han att dom hette Bank&Picko istället för Frank&Viggo, söti!


tycker bilden är så himla gullig!

Nu ska jag snart hjälpa till och duka och sånt och sen kommer våra grannar hit och kollar på körslaget och sånt. Jag kommer allvarligt rösta sönder team picasso!!!! Åker dom ut så kan vi ju inte åka och kolla live på lördag! Så nu: ALLA mina läsare röstar minst 5 gånger var, då får dom 100 extra röster, smart va?;)



happpy

VI HAR BILJETTERNA, WIHOOOO!!!!!

at tha library

Sitter just nu på bibblan med emmsi. Vi har suttit och garvat åt en grymt ful bild på kissie. Fan va ful säger jag bara!!!!!!! HAHAH. Men ah, vi har iallafall svenska senare, kul tror jag väl. Hade matteprov nyss, gick väl bra hoppas jag. Skrev på alla utom 1 grej så.. Men nu ska jag kila!


07.56

Godmorgon bloggen! Imorse ringde mamma med världens bästa nyhet - vi kanske får biljetter till körslaget 3 april. Dom skickade ett mail där man skulle skriva hur många man ville ha, så vi får se ifall vi får dom! HOPPAS!!!! Men ah iallafall, nu sitter jag på toa(a) ska till skolan om en stund, ska bara få i mig lite frulle. Vi hörs senare!


i´m back!

Hellloo, saknat mig? Jag har saknat er iallafall, men shit så kul jag har haft det med becka! Vi har skrattat så tårarna har sprutat. Åkt skidor mån-ons och badat på hotellet 2 gånger. Kollat på vm i speedski i väggen, när dom åker störtlopp i sälens brantaste backe, dom åkte i 200 km/h! Coolt faktiskt. Men ah sen har det varit mysiga pratkvällar med becki, och tyvär en hel del pluggande. Men det får vi leva med! Ska ladda in alla bilder på datorn när jag får tid. Nu ska jag äta och duscha och sen sova!

Veckans bästa: sena kvällarna med becka, skitmys
Veckans sämsta: bli väckt klockan 08.02 för frulle
Veckans roligaste: när en pappa skulle hjälpa sin son att komma på knappliften! Efter att han hade tappat 30 liftar minst, vart kön bara längre och längre. Och sen skulle en gubbe hjälpa honom att komma på liften, då flög gubben med liften - tårarna rann under skidglasögonen. Sen när pappan - efter 100 liftar - får tag i en lift, så ska hans fru också ha en, och vad gör hon då? Jo, hon ramlar! HAHAH och så stog det danskar bakom oss: "a de va da helvete så svårt de ska va i liftn". Asså jag höll på och lägga mig i snön av skratt, shit va kul!
Veckans läskigaste: en kille var med och tävlade i väggen-vm, åker i 168 km/h - och ramlar! Jag och becka satt precis ovanför i en sittlift.. Becka: "malin, han, han, han ramla!:O:O:O:O"
Veckans vurpa: Jag vurpa faktiskt bara 2 gånger, en gång utanför trollskogen - haha! Skidorna korsade sig helt plötsligt och jag fick inte stopp på det, satt mig på aschlet och har ont fortfarande.. Sen skulle vi åka i en svart backe, skidorna korsar sig igen och så flög ja, fick inte stopp heller. Men det gick bra, jag som inte hade nån hjälm och allt, hade kunnat sluta illa ;) Becka: "MALIN!!! men malin:( Nu förstörde du, jag som tänkte åka störtlopp precis!" Hihih.
Veckans snällaste: Jejje som tog hand om mina hamstrar, tacktacktack
Veckans saknade: Alla tjejer och 8b, jag saknar er enormt brydar!


g-o-o-d-n-i-g-h-t

Nej hörrni, nu ska jag snart krypa ner i min säng och sova - är helt slut efter allt festande ikväll! Imorn åker jag ju till sälen somsagt, kommer inte kunna skriva förns på torsdag eller fredag.. Kommer inte ha någon dator med tyvärr. Men alla får smsa med mig så jag inte dör när jag sitter i bilen. 5timmar, wihooo!!! + att de ska bli nice med mycket snö, så man kan åka skidor bra, och sen när jag kommer hem tycker jag att allt ska vara borta, right? :-) Aja puss på er kära läsare!


körslaget


Riktigt duktiga var dom ikväll, speciellt olivia såklart;)
Eftersom jag var på älskad så kunde jag inte kolla, men har kollat nu när jag kom hem. Och har självklart röstat flera gånger fast jag inte kollade. Hoppas alla andra röstade lika mycket som jag, hihi.


dancing in the moonlight.


Underbar kväll säger jag bara! Skriver lite om min dag:
Var inte med på matchen idag, fast jag hade bestämt mig för att jag skulle vara det.. Jag är fortfarande hostig&sånt och ifall jag anstänger mig eller typ springer och sånt får jag värsta hostattacken och det är inge nice. Så jag stog över. Var iallafall där och kollade på, tjejerna var skitbra men irsta vann ändå rätt stort.

Sen var det bara att snabba sig ner på stan till domkyrkan där det var älskad. En stiftkonfirmandsdag för alla konfirmander i hela sverige(?). Var iallafall drygt 1000 konfirmander där + massa assistenter och ledare. Började i domkyrkan med gudstjänst. Skitcoolt verkligen när hela kyrkan var proppfull. Iallafall så, efter gudstjänsten fick alla ett vattenglas, och det glaset skulle man bära på ända till aros congresscenter, utan att spilla. Snacka om att alla kollade när det kom över 1000 pers med ett vattenglas i handen&när vi dessutom gick baklänges en bit,haha!
 
När vi kom fram till aros fick vi typ information och sånt om vad som skulle hända. Sen var det upprop, alltså alla konfirmandsgrupper. Och vi tjejer satt på vip-läktaren,för att det inte fanns plats till alla. Och det var ju huuur mycket folk som helst. Sen när dom ropade upp tillberga så vände sig fan ALLA upp mot vip-läktarn där vi stog och skrek som galningar. Sen var det tacobuffé och massa mys. Malva stackarn fick åka hem för att hon hade så ont i magen, stackarn<3. Men det var någon rolig teater där också, ung utan pung. Fan det roligaste på länge, guud vad vi skratta. För när en lagom tjock man i sina bästa år kommer in på scenen och börjar jucka i stringkalsoner, då kan man inte göra annat än att vika sig av garv.

Ah men sen var det disco iallafall, ett riktigt drag var det verkligen! Hur kul som helst verkligen, alla stog och skrek och hoppade och sjöng och ja, hela fadderullan. Sen var det en kille som ramla och bröt armen/handen. Hela handen vek sig uppåt, fy det såg så otäckt ut, stackarn! Men iallafall så var det huuur kul som helst. Och vi fick äntligen äntligen våra älskad tröjor. Vi skulle först in få några, men tack vare pontus&jonas så fick vi - tillslut - våra tröjor. Haha ägdaaa. Hoppas ni har haft en lika bra kväll som jag. Min var iallafall bäst!

+ en liten grej, idag på gudstjänsten så samlade vi konfirmander in sammanlagt 21500:-. Det ska gå till nån vattenrengöring i fattiga länder, coolt va? ;-)


TEAM PICASSO


Glöm inte att rösta x1000 på team picasso imorn på körslaget,
bara västeråsare med&olivia såklart. Lycka till!!!!!

go friday

Fredag idag, äntligen! Väldigt efterlängtad. Idag var jag och becka och hämtade våra ledighetslappar som rektorn hade skrivit under, tur att hon gav oss ledigt trots att vi lämna in lappen 2 dagar före vi skulle åka;). Har väl varit en helt okej dag faktiskt. Snart ska jag börja packa för sälen(som jag inte orkade igår) &sen duscha lite senare. Sen blir det fredagsmys. Och det stora +et för dagen är att vi ska käka thaisoppa till kvällsmat, min älsklingsrätt!

Oh justja, skulle ju berätta om idag på idrotten: Vi körde basket, och så skulle max&holmer försöka ta bollen samtidigt. Men istället springer dom in i varandra, så max bröt näsan:O:O:O:O:O. Näsbenet blev helt snett och holmers öga vart typ rött/blått. Stackars! Max fick iaf åka till lasarettet och holmer kände sig yr&så. Tragisk idrottslektion liksom. Hoppas max näsa inte var bruten iallafall, men det såg exakt ut som det då näsan var blå&sne.. Fy stackars! Aja, hoppas båda mår bättre snart iallafall!


OMG

HAHA, snön från taket ramlade precis ner, hela huset skakade seriöst&det mullrade som en jordbävning typ:o (inte för att jag har upplevt någon jordbävning, men jag kan tänka mig att det känns såhär fast 10x värre) Haha! Fast jag visste att de skulle ramla, för de har hängt över taket aslänge, men rädd vart jag! Haha..


tha clothes of todayyy


dålig bild kanske, men spela roll
vit tröja: kappahl (skitgammal)
vitt baslinne: gina
jeans: cheapmonday


dålig uppdatering igen!!

Usch fyskämms på mig, måste bli bättre.
Ska ju till sälen på söndag, och jag tror tyvärr inte jag har någon dator mellan söndag&torsdag så jag kommer inte kunna uppdatera något i sälen:( Och jag har haft så mycket dom senaste dagarna och kommer antagligen ha rätt dålig uppdatering kommande dagar också, för det är riktigt mycket just nu!..

Iaf har jag varit i skolan idag, jag är fortfarande grymt förkyld. Men det skiter jag i på lördag, för då är det match som gäller!! Har inte tränat på 2 veckor så vi får la ser hur det blir.. Men iallafall! : Skolan idag var väl helt okej, fick reda på att jag fick g+ på svenskan, och det är jag nöjd med! Sen var jag hos jejje&jossan efter skolan och typ bara prata och sånt. Sen nu ska jag snart fixa lite inför sälen om jag orkar, sen duscha och sen blir det nog tv eller nåt.



HAHAHA


om ni visste vad jag och frida har skrattat åt mitt dåliga försök att göra
vit bakgrund på en bild, hahahah jag är så jävla kass! Paint&Picnik&Picasa for life!
Ps. Inte fridas headset!


mucho pics












Tog lite bilder med min bästa frida nyss. Jag älskar dig hjärtat!


tisdag 16/3

du&jag fridalee


Sitter hos frida nu, var i skolan idag. Gick och krama alla saknade barn, skitmys. Fick reda på engelskaprovet, hyffsat faktiskt. Trodde starkt att jag skulle få ig men det vart 4poäng från vg, nöjd. Sen gjorde jag även ett so-prov. Gick hur bra som helst, svarade på alllt och är riktigt nöjd! :) Nu ska jag och frida göra nå skojigt och senare ikväll ska jag nog påbörja plugg av kemin. Åh jag orkar inte kemi, jag vill ha sexualkunskap, nej jag skoja men alltså kemi - sucks! Men aja, vi hörs


21.21

Har varit nere på handbollen nu på kvällen, satt mest&snackade med jenny och sånt. Nu har jag precis kollat på familjen annorlunda och nu har svenska hollywoodfruar dragit igång. Herregud, vilka snobbar! Menmen.. Imorn är det iallafall skola och det är första gången för mig sen i onsdags, så har saknat 8b skitmycket såklart. Ska försöka komma i säng i skaplig tid ikväll, kommer antagligen vakna 104863 gånger inatt,mys!..


pluggdag

Nej ni gott folk, det heter inte studiedag - det heter pluggdag. Sitter hos jennifer nu och vi ska börja med so:n nu. Prov imorgon som sagt, var i skolan för ettag sen, alla lärare var där. Snacka om att vi blev uttittade, alla trodde väl vi var dumma i huvet eftersom vi var i skolan när det är studiedag ;) Men vi fick tag i mina böcker och det var huvudsaken. Ett plus är att vi fick oss en promenad! Senare ska jag kolla på träningen, jag kan nog inte vara med, är så rackarns förskyld:(:(:(:(:( men aja nu måste jag börja plugga.


trött tjej på andra sidan skärmen

Vaknade 05:50 imorse, jättekul. Somnade om lite och vaknade halv10 iallafall. Lite bättre! Nu ska jag snart äta frulle och sen har jag lockat med mig jejje till skolan, tack!! Sen är det väl antagligen plugga som gäller! Ikväll är det handboll. Men jag vet inte än om jag ska träna eller inte. Min förkylning tar ju död på mig såatt. Men får la se hur det blir.


stackars min mun

Lyssna på det här:

Igår, jag&mamma satt i bilen påväg hem från ikea, jag satt och knapra på en french hotdog. Då händer det! Jag biter mig i tungan,ASHÅRT! Å fyfan va ont det gjorde! Jag skrek typ till och usch det gjorde så J*VLA ont! Kom typ tårar och allting, ah herre gud.

Idag, jag&mamma sitter och äter tacos. Jag sitter och knaprar på ett taco chips, sen på nåt sätt så kommer chipset på fel ledd eller hur fasiken man nu ska förklara det. Iaf så kommer det precis mellan tanden och tandköttet, med spetsen ner mot tandköttet. Sen biter jag ihop munnen=chipset köttas in i mitt tandkött... AJ säger jag bara. Skrek till igen och tårarna rann, det gjorde så satans ont! Fast jag kunde ändå inte hålla mig för skratt. Men ah, min mun är ganska mörbultat just nu. Fetaste blåsan på tungan och blåmärke(?) i tandköttet. Jag ser inte fram emot att borsta tänderna :(:(:(


jag♥wallander

Så har det alltid varit, och så kommer det alltid vara. Jag har alltid varit galen i wallander filmerna. Jag bara väntar på att alla nya filmer ska komma på boxar, så jag kan köpa dom till min lilla samling,heheh.


Den svaga punkten va ju på tv nyss.
Har sett den 20843026325 gånger förut men so what?


malin är glader

För det första: det är studiedag imorn!
För det andra: jag ska till sälen på söndag
För det tredje: på måndag nästa vecka börjar praoen!
För det fjärde: veckan efter det är det påsklov
För det femte: på påsklovet är det match+irstablixten
För det sjätte: jag blir superglad när jag loggar in&har fått så fina kommentarer:*

Tove var supersnäll&följde med mig till sporthallen där vi kollade på match, jag älskar att kolla på matcher haha! Vi hade de skitskoj, som allltid.

Nu är det så att jag börjar sakna mina brudar fetmkt, tjejkväll nästa eller? Sugen på de iallafall! Nej nu är det snart wallander på 4an. Och heter man nilam nilhuj så missar man inte det! Vi hörs kompisar:):):)
Åh just fan :( Jag måste till skolan imorn och kolla om det är öppet. Prov på tisdag, ledigt imorn, böckerna kvar i skolan, inte börjat träna, ah ni fattar..


♥♥♥♥♥♥♥







Har busat med min frank lite,han fick springa i sin boll som han älskar;)


dagens outfit









jeans: cheap monday
svart baslinne: ginatricot
rosa/orange nättröja: ginatricot
+ ett par otroooligt snygga strumpor från newbody haha!


dåliguppdaterning.se

Förlåt x1000 för att jag inte uppdatera igår. Hade fullt upp hela dagen. Först stan med mamma, sen kollade jag på fotbollsträningen&sen drog jag hem till Jejje och kollade på melodifestivalen. De va nice, och mkt nice att anna vann, diggar hennes låt! ;)

Idag har jag varit på gudstjänst, som pågick i EN&ENHALV timme:o:o Trodde jag skulle dö, satt och hosta typ hela tiden - skitkul! Aja, nu vet jag inte vad jag ska göra, ska nog kolla på damlagets match senare om jag har nån att kolla med. Skönt med studiedag iallafall. Loveit.

+att jag har blivit skitsnorig nu också, blää jag orkar inte!


wallander is tha shitttt


Har kollat på 2 wallander under dagen, grymma är dom!


12.05


visste ni om..

att min senaste kyss:
 ..

att jag inte gillar: att vara sjuk
att min bästa vän är:
 bäst i världen
att min första riktiga kyss: var när jag gick i 6an
att jag avskyr när folk: ljuger
att jag gillar att: umgås med tjejerna
att jag alltid kommer att: gitarr är roligt
att jag är förälskad i: viggo
att sist jag grät var: längesen
att min mobiltelefon är:
 sliten&jag vill ha en ny
att när jag vaknar på morgonen: kollar jag på klockan

att innan jag går och lägger mig: smsar jag med någon
att idag har jag: druckit yougurt

att jag just nu tänker på: hur det kommer låta när jag sjunger
att i kväll ska jag: kolla på lets dance&solsidan
att i morgon ska jag:
 kanske kolla på fotbollsträning
att jag hoppas:
 att jag får ett långt och bra liv
att nu ska jag:
 gå&spela gitarr!

ps, bjuder på den otroligt snygga bilden. nattlinne&allt!


sjukling dag 2

Blev hemma från skolan idag också, har inte ont i halsen längre och det är grymt skönt. När jag vaknade imorse kunde jag till och med prata och det är ju alltid kul att kunna! Men jag är väldigt hostig och kände mig lite hängig imorse så jag stannade hemma.

Snackade nyss med morfar på msn. Håll med om att det är rätt så coolt att min morfar är 75 år och har msn?;) Iallafall så ska han komma upp med mat till mig sen som mormor har gjort och plus hyra några filmer också, så snällt så! Nu ska jag iaf lyssna på musikk&mysa här. Hörs sen!


mcfeast är min vän


Detta står näst på tur, fan va nice. Har ätit 2 mackor idag
= rätt så hungrig med andra ord!



fortsättning på förra inlägget

Postat av: cissi

men om man har en jätte dålig hälsa och vill ändra den men inte riktigt vet vart man ska börja. hur tycker du då att man ska göra?

- Jaha då fattar jag. Jag är inte så bra på sånt här, men kanske att försöka äta hälsosammare och så? Försöka sluta med allt det där ohälsosamma, vad det nu kan vara&börja träna eller något sånt. Svår fråga, vet inte riktigt hur jag ska svara. Hoppas det löser sig för dig iallafall!


svar på kommentar

Postat av: cissi

när man är onyttig och jätte ohälsosam hur
är man då? och hur tycker du man ska trana då?


- Jag förstår inte riktigt frågan om jag ska vara helt ärlig.  Men om du vill ha tips på träning tycker jag du ska hitta nånting du tycker är roligt, typ gymma, ta promenader eller något sånt. Om jag fattade helt fel nu så får du kommentera igen och förklara - jag är somsagt lite trög av mig!


dagens garv



Sådär skrev bella till mig nyss
JAG DÖR!


Owl city!





the songs make my days

pics of memories

Eftersom jag inte hade nåt bättre för mig så kollade jag i massa gamla fotoalbum sen jag&henrik var små, gud så mycket söta kort jag hittade! Tänkte visa några nu;


när henrik låg i magen, jag trodde det var en tjej haha

jag&pappa, fan va smal&brun pappa va!

på bb, med min nyfödda lillebror♥

♥♥♥

puss på dig!

stolt eller vad?

Var ju galen redan då;)

söti

nyvaken hejhej

hahah henriks min, finare än min men ändå♥

måste ha vart mkt underhållande att kolla på när jag lekte med barbie!

vet inte om man ser det, men jag gör "tungposen" hahah!

hahah

♥♥♥♥♥

spöktåget med mikal, jag var ju inte alls rädd där!

aw, söt va han iaf

pappa&jag♥

farfar&jag♥♥♥

mamma&jag♥

Inte så bra kvalité på korten, för dom är ju tagna från såna här vanliga kort. Många blev det också ;)

btw, tack http://caroliinearih.blogg.se/ för att du återigen hjälpte mig med headern!


för att fördriva tiden..

 

1. Namn? Malin
2. Ålder? 14, fyller 15
3. Smeknamn? mallan
4. Ögonfärg? blågröna
5. Hårfärg? jadu, mörktblont/ljusbrunt
6. Hus eller lägenhet? hus
7. När är du född? 1995
8. Klass? 8b♥
9. Vilket år tar du studenten? vet ej
10. Något jobb? jobbar på djurmagazinet v13, cool som jag är!
11. När gick du upp i morse? kvart i 7
12. När ska du sova? inte nu iallafall
13. Duschat idag? nej
14. Kramat någon idag? nej
15. Pussat någon idag? nej
16. Vad har du ätit idag? ingenting, det går inte
17. Dagens klädsel? nattlinne,trosor&strumpor, skitsnyggt!
18. Dagens smink? har inte sminkat mig;)
19. Dagens sötnos? vet ej
20. Dagens roligaste? inget är roligt, allt suger just nu

SOCIALT:
21. Har du många vänner?
ja
22. Vem kramade du senast? mamma kanske
23. Hur många har varit otrogen mot dig? ingen hoppas jag
24. Har du pojk-/flickvän?
no
25. Vem pratade du i telefon med senast? mamma, eller ah viskade i telefon
26. Vem fick du senast sms ifrån? frida

FAVORIT:
(JUST NU)
31. Film?
jag vet inte..
32. Låt? många
33. Mat? thaimat tror jag
34. Dryck? mjölk
35. Färg? alla färger typ
37. Stad? göteborg
38. Land? spanien
39. Ämne i skolan? idrott
40. Människa? 8b♥

SENASTE:
41. Personen du tänkte på?
8b♥ hah!
42. Personen du kysste? vetinte faktiskt
43. Gången du spydde? det minns jag inte heller som tur är!
44. Gången du grät? några dagar sen kanske
48. Gången du var full? aldrig varit
49. Gången du var hög? aldrig varit

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt?
svart
52. Hund eller katt? katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa? beror på
54. Tvspel eller datorspel? olika
55. tv eller film? film
56. bilddagboken eller msn? msn
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? inget!
58. Ragga eller bli uppraggad? haha..
59. Big Brother eller Paradise hotel? paradise hotel
60. Blont eller brunt hår? spelar ingen roll
61. Har du blåa ögon eller bruna? blå
62. Choklad eller lakrits? båda, mest choklad
63. Göteborg eller Stockholm? gbg
64. Högerhänt eller vänsterhänt? höger
65. Coca cola eller fanta? fanta
66. Pizza eller kebab? pizza
67. Randigt eller prickigt? randigt
68. Älska eller älskas? älskas
69. Leva eller dö? leva

ANTAL:
70. Personer du älskar?
många
71. Personer du hatar? några
72. Gånger du varit full? aldrig
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? 1 eller va?
74. Glassar du ätit på en dag? 3 typ
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? kanske ska på nån men har inte vart på nån
76. Gånger du haft minnesluckor? ingen tror jag väl
77. Gånger du varit hög? ingen!
78. Personer du saknar just nu? många
79. Gånger ditt hjärta brustit? ..

VEM:
80. Vill du kyssa nu?
ingen
81. Ska du träffa imorgon? förhoppningsvis 8b♥
82. Sjöng du senast för? frank o viggo haha
83. Hade du senast en msn-konversation med? minns ja inte
84. Spelade du tvspel med senast? samma som svaret ovan
85. Vill du ta med på resa nu? mina tjejer
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? gud, om det var han som uppfann förkylningarna
87. Förtjänar att dö? ingen förtjänar det
88. Är söt? många
89. Vill du sova jämsides med i natt? själv

VAD:
90. Gör dig glad?
8b♥ & typ bra betyg
91. Gör dig ledsen? typ jag vene
92. Vill du helst göra nu? äta
93. Önskar du att du slapp göra? va sjuk
94. Vill du ha nu? soooooommar
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? mobil,cykel,pengar
96. Längtar du till? tha summer & min b-day
97. Tycker du om dina betyg? jajamen
98. Ångrar du i ditt liv? finns mkt
99. Är det bästa som hänt dig? mina kompisar och typ lillebror
100. Vad är det värsta som hänt dig? när farfar dog

10.31

HEJ JAG SUGER PÅ ATT FATTA BLOGG.SE. Att det ska vara så svårt att förstå, jag ser ju inte min egen header? Aja nu orkar jag inte prova nå mer, får fixa det senare. Blä.


sjukling

Blev hemma från skolan idag. När jag vaknade kunde jag inte prata, skitläskigt. Typ viskade fram orden, det är lite bättre nu efter att jag har druckit te och så. Men jag har sjukt ont i när jag sväljer och kan knappt äta något. Usch vad dethär är jobbigt haha. Nu ska jag prova fixa en header, men det är bara test så ah mobba inte nu.


.

Det är konstigt att man kan sakna någon som är så nära.


25 grader varmt

Just nu på våran altan alltså, inget annat. Men gud vad man längtar efter våren när det är så varmt!!!! Har hört att det ska bli kallt igen, fan om det blir det alltså, vem orkar kyla och snö EN gång till? Usch på vintern, vår ska det va!
Vaknade imorse med ont i halsen, har det fortfarande tyvärr och vet inte om jag kan träna heller:( Jag vet inte vad som har hänt, jag får ont i halsen typ en gång varannan vecka&blir röd i ena ögat? Vet inte vad som är felet faktiskt.. Mamma tror att jag klär mig för dåligt och pappa tror att jag äter för lite frukt&grönsaker, men jag är säker på
att det inte är derför. Nu ska jag iallafall göra iordning lite te och kanske kolla på nån film med mamma. Sen ska jag byta hamstrarnas burar också, men pluggandet tror jag allt att jag skjuter upp till imorgon. Det är det sista jag orkar just nu.


bad update

Massa förlåt för att jag inte uppdaterade igår, men kan dra lite kort om vad jag gjorde ändå!
Gick ju till skolan för första gången på 1vecka, wow!!! Nej men iaf, det märktes hur mycket alla hade saknat varandra. Körde snöbollskrig&gick promenad istället för att ha projekt-tid. Vi har ju fått en ny handledare nu när rolle har gått i pension, som dessutom är idrottslärare, så att gå promenad gick bra för han hihi. Gick till ip och skulle kolla om det var någon is, det var det inte. Gick hem sen iallafall med världens bästa pojkar, gick och garvade åt hur fult dom sjöng (förlåt martin), men dom var jättesöta haha! När jag kom hem så åt jag nudlar och kollade på topmodel, sen var det handbollsträning. Satt kvar efter träningen och kollade på dam-matchen med tove, mysigtpysigt. 

Idag vare också bara skolan som vanligt, hände inget speciellt egentligen. Roligt hade vi men det har vi ju alltid. Var med jejje efter skolan. Snackade och pluggade, mysigt som alltid. Nu ska jag snart hoppa in i duschen, mitt hår är skabb. 


dagens outfit


Randig tröja: h&m
Svart baslinne: ginatricot
Vanliga leggings: ginatricot
ni får ingen facelook, bjuder inte på mig själv idag - höhö!


HAHAHAHAH



Så typiskt min humor, fan va jag skrattar fortfarande när jag kollar på den! :(


allra sista dagen

Innan läxor, prov, gå upp tidigt&gå och lägga sig tidigt.. Okej det finns inge skönare än lov, men det ska ändå bli skönt att få in rutinerna igen, dvs inte sitta uppe halva natten och sova halva dagen&sen hoppa över lunchen för att man ändå sover så länge. Tur att jag har min underbara klass att se fram emot, annars skulle ja inte sakna skolan alls!

Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Plugga matte är iallafall ett måste tyvär, har rätt mycket och jobba in så jag inte ska komma efter. Kanske går ner och kollar på 93orna senare när dom spelar match, de är alltid kul:)


dagens



Dagens humör:
Glad för att det är lördag, men trött.
Dagens borde:
Vet inte
Dagens frisyr: Toffs
Dagens Smycken: Inget, va ju på handboll
Dagens smink: Foundation
Dagens klädsel: Matchkläderna..
Dagens planer: Har inga planer faktiskt.
Dagens vill ha: Sommar, pengar som alltid
Dagens längtan: Kan ju tyvärr inte säga skolan iaf
Dagens beroende: glee-låtarna
Dagens tråkigaste: Behöva gå upp 8.
Dagens roligaste: Matchen
Dagens låt: Gleelåtarna


14.42

Är det bara jag som tycker det är svårt att komma på rubriker på ett inlägg? Haha tycker det är skitsvårt att komma på nåt kul iaf.

Men iallafall så torska vi mot irsta idag, inte så konstigt med tanke på att vi va så nåra med och spelade. 3 9meters, 1 linje och ingen målvakt. Som tur var så hade vi vanessa som kunde ställa sig i mål, tove stackarn gjorde ju illa foten igen :(. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men fett trött iallafall!

Måste bara ge ett stoort grattis till olivia som kom med i marie picassos kör i körslaget, lycka till x 1000 säger vi till henne! :)


15.03

Hej alla söta, sov ju hos j&j inatt, mysigt som alltid. Och jag kan ju bara meddela - luftslottet som sprängdes var huuur bra som helst, dog typ i slutet men ändå grymt bra&spännande, så alla kan ju ta o se den!

Vaknade halv12 idag, sovit över 10 timmar. Eliiiiit! Nu har jag bråttt, vi ska ner på stan och bussen går 20 över och jag ska fixa lite pengar och shit. Hadebäst!


luftslottet som sprängdes

Sitter hos jennifer nu, vi har kommit fram till att jag ska sova här, mycket mysigt. Vi ska iallafall kolla på luftslottet som sprängdes om en stund. Hoppas väl på att den är lika bra som dom andra 2 i serien. Dom är ju bara så jävla grymma! Ni får väl ha de bäst, och en bra torsdagskväll :*






18:03

Nu drar jag till jennifer och hittar på något, mysigtpysigt!


luftkuddeland here i come?

Nejrå, men henrik&hans kompsiar ska dit och mamma ska följa med och sitta på läktarn och kolla. Och eftersom jag inte har något bättre för mig så hänger jag med och snackar lite med mamma, hihi. Hörde att vi skulle ta med oss fika också, så ah valet blev ganska självklart! Skoja haha.. Nu ska jag klä på mig och sminka mig, sen käka något och sen kl 13:00 kmr mamma och hämtar oss.




kåmfa&hamboll!

Va ju på konfa, lika segt som vanligt faktiskt heh-eee. Sen åkte jag på träning, lika kul som alltid! Efter träningen hade 93orna match och behövde folk, så jag och vanessa var med och spelade lite. Suger på att spela med vax på bollen, sjukt svårt eftersom vi aldrig tränar med det. Spelade inte så mycket heller men lagom, ville inte spela mer. Gjorde väl inget jättedåligt iallafall så det var väl bra. Tror vi förlorade med 20-12.
Nu när jag kom hem så kollade jag på andra avenyn på datorn eftersom jag missade det. Asså fyfan va jag hatar katarina, hoppas hon dog när hon ramla i trappen, psyktant!

+ att jag tog alldeles för lite vax på fingrarna, så lagom skönt nu, typ en blåsa på lillfingret. Svider sådär lagom skönt nu! Nu ska jag in i duschen, fast egentligen skulle jag kunna lägga mig ner och somna på spurt!


Here you got it, dålig bild javet men liksom ofta man brukar ta kort på ett finger? :P


14.49

Sitter och snaskar i mig pizzan från igår, hoppas den känner sig älskad. För det är den.
Kan ju bara berätta om imorse, fyfan. Satt och kolla outsiders som sagt, sen börjar brandvarnaren tjuta som F*N. Jag får ju panik och ba kollar på hamstrarna och typ tänker att nu blir vi döva allihopa. Jag vet inte ens hur man stänger av en sån där så jag börja trycka på den men de hände ingenting. Ringde mamma och typ hade panik, kändes som om jag skulle få tinnitus.. Tillslut fick jag tyst på den och andas ut, vart asrädd. Sprang runt och kolla om de brann. Men de gjorde det ju inte, varför gick den igång? Hade inte en endaste pryl igång som skulle kunna ge ifrån sig rök, utom datorn, och den va ju som vanligt? Skiträdd blev jag iallafall!

Usch va jag inte vill på konfan, ser ut som ett äckel i håret men jag orkar inte duscha jag har ju ändå träning ikväll så jag duschar ju efter det. Nej nu åter till pizzan, hejrå!


usch vad äcklig den såg ut haha!


jag♥sportlov

Fasen va skönt det är att få sova ut. Förutom att henriks kompis ringde och väckte mig halv9 imorse. Men det gjorde inget, föll ändå ihop och sov som en gris 2 sekunder senare. Nu ska jag kolla på outsiders på kanal5&sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Ikväll är det iallafall konfirmation och handboll.


Ni får väl ett sjunde också rååå..

Bara för att jag har sjukt tråkigt och vill göra mig själv ännu lite tröttare!

43 FRÅGOR DU TROLIGTVIS ALDRIG FÅTT PÅ EN GÅNG!

1. Det första du tvättar i duschen?
håret
2. Gillar du kaffe? nej fyfarao
3. Hur mår du just NU? jag mår väl bra, trött&hungrig somfan men annars bra
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på? ?
5. Berätta om din senaste dröm. jag mötte tove i handbollen&hon fick rött kort.
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? nja
7. Vad vill du ha just nu? sommar&pengar
8. Har du räknat till 1000 någon gång? nej fyfan 
9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? slickar, ilar i tänderna annars!
10. Använder du smileys? ja
11. Har du träffat någon kändis? mh
12. Gillar du keso? nej de tror jag inte
13. Vilken låt hade du sist i huvudet? every morning
14. Hur många länder har du besökt? danmark och spanien, sen sverige såklart höh
15. Är dina föräldrar stränga? inte mer än andras tror ja väl
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? NEJ
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? naej
18. Brukar du hyra film? ibland
19. Var kommer du vara på lördag? inte en susning
20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? jag levde, har en plånbok/liten väska från de huset, fick av morbror mikal tror jag. va väl typ 6-7.
22. Vad åt du till lunch? åt ingen
23. Har du lockigt hår? ah
24. När grät du senast? kommer inte ihåg
25. Har du gått in i en vägg någon gång? ja, jag frågar alltid vem fan som har ställt den ivägen också
26. Favoritårstid? sommar lättt
27. Vem höll du senast i handen? mamma haha
28. Sover du med TVn på? ne
29. Tycker du att du är gammal? jag är inte ens myndig
30. Är du mörkrädd? jaru
31. Gillar du ditt liv just nu? jarå
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? nej, för ja har inget badkar.
33. Har du bra syn? ja
34. Var är dina föräldrar just nu? i deras säng och sover
35. Vad har du på dig just nu? mjukisar, sovtröja och trosor
36. Vad var det senaste du köpte? öhm.. en fransk hotdog på statoil i gävle
37. Hatar du mer än 3 personer? det vet man aldrig
38. Använder du sushipinnar? varje dag
39. Äger du ett vapen? har väl mina köksknivar
40. Gillar du ditt hår? ibland, oftast
41. Gillar du dig själv? ja, ibland
42. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa? mamma tror jag
43. Hur ofta använder du MSN? ibland hö-hö


sjätte inlägget idag, herregud!

Snacka om att jag har spenderat hela dagen framför datorn idag. Fast jag har faktiskt hunnit med att packa upp väskorna och plockat i&ur diskmaskinen, duktig som jag är!

http://mammamarlie93.blogg.se/ - de ni, inte så jättevanligt att bli gravid när man är 13 år kanske..


18:17

Kom bara och tänka på hur mycket jag har saknat mina små älsklingar när jag såg burarna. Hoppades på att viggo skulle vara mys-sugen, och det var han. Så har lekt massa med han nu, världens underbaraste hamster, jag lovar. Direkt när jag stoppade ner han i buren så hoppade han upp i min hand igen, thihi. Lovethem!





Malins älskling! Bara bilder på viggo :)

Nej nu står det en pizza på bordet och skriker mitt namn,
bäst jag skyndar mig innan mamma äter upp den.


Ny design!

Så nu har jag setat några timmar och provat mig fram, kunde fixa allt själv utom headern och en annan liten grej. Carro hjälpte mig, tack så mkt! http://caroliinearih.blogg.se/ kika in där, asbra blogg!

Nej nu jävlar har jag setat här sedan 09:30 typ, dags att göra något annat kanske? Känns som det iallafall!

Hahah, kolla statestiken liksom, 148 står den röda på nu, och ca 20 besökare, mycket jag vet Haha! Så kan det vara om man heter malin juhlin och är lite smått trög näre gäller bloggdesign! Ps. ska byta headern snart, ska bara fixa en först hehe.


13:07

Känner verkligen att det är lov, sitter här och känner mig skapligt nyttig just nu!
* 2 mackor med nutella
* fil med hallonsylt i
* ett glas tropisk juice
Visst har jag väl varit nyttigare i mina dar, men nu är det fyfarao lov ju!

Nu ska jag försöka mig på en header, hehe får väl se hur de blir..


2gether 4ever, we are gr8

Kom bara att tänka på hur underbara kompisar jag har egentligen. Hur fan skulle det vara att gå till skolan om inte alla mina tjejer fanns där? Vilka skulle jag umgås med? Jag skulle iallafall inte vara den jag är idag. Jag älskar verkligen mina vänner, för vi är så olika men innerst inne så lika. Vi har verkligen alltid varit så jävla tighta, trots att vi bråkade varje dag när vi gick i 4an-5an. Helatiden var vi osams och hade vi kalas så vart det bråk varje gång, kommer inte ihåg när vi började bli mogna heller faktiskt. När vi väl kom på hur starka vi var tillsammans, och hur kul vi hade, kunde inget stoppa oss. Vi var lärarnas hatelever på mellanstadiet. Ingen ville ha oss, kollade snett på oss och snackade om oss i personalrummet. Vi kände oss coola och starka tillsammans. När vi började högstadiet bestämde vi hur vi skulle välja kompisar man ville gå med, för att alla skulle komma i samma klass. Alla röstade på varandra helt enkelt, jag röstade på becka, becka på bella, bella på emma, emma på frida osv.. Vi kom i samma klass. Våran klassföreståndare vart orolig och trodde inte det skulle gå och ha oss i samma klass. Vi fick en chans och nu är vi helt andra människor, klart man kan säga ifrån ibland och försvara varandra och sånt, men inte alls på samma sätt som förut. Lärarna gillar oss, skrattar åt oss när vi tokar oss, driver med oss och får oss att garva. Så himla roligt! Tror inte att någon känner igen oss från den tiden då vi var allas hatelever. Nu är vi dom bästa - höhö! Fyfan va jag kommer gråta när vi slutar 9an, shit! Det finns inga som har det så kul som vi har. Vi har för det mesta samma humor, och vi litar på varandra. Vi respekterar varandra, eftersom att alla är så himla olika får man lära sig att alla inte kan vara på samma sätt, och det är något som alla fattar. Är vi med varandra så är alla med alla, vi skrattar så vi gråtskriker och inget slår våra mysiga tjejkvällar, då menar jag inget!

Tjejkvällen hemma hos mig, vi började på pizzan och vandrade sedan hem till mig och kollade på män som hatar kvinnor. Alla satt i en stor klump i soffan och höll om varandra, och alla ba: kan man kolla nu? säg till när jag kan kolla! Jag glömmer aldrig den kvällen!
Bellas födelsedags partay, fan va kul vi hade! Käka tacos och satt och snacka skit. Flickan som lekte med elden & massa godis. Kanske inte en lika "vild" fest som de brukar bli, men otroligt mysig. När vi busringde ***** och jag ba: vad ska du göra imorn då? själv ska jag fira jul, är lite tidig i år. Det var en utav dom kvällarna som vi garvade sådär mycket som bara vi kan göra. När vi fick för oss att någon skulle bryta upp dörren så alla sprang omkring och började skrika i bellas lilla lägenhet, trots att portdörren var låst. Fan va kul vi hade den kvällen!
Nyårsafton, prat&skratt i soffan med världens bästa kompisar, det kan inte bli bättre, och jag skojar inte. När vi gick ut på fridas tomt och smällde smällare, och jossan var 2 cm från att få en i ansiktet. Och nej det var inte kul, men de är en sak man kommer ihåg. När vi gick till gärdet 20 minuter före tolvslaget och kollade på alla raketer. Och Jejje sprang och skrek "rädda spriten rädda spriten", fast det bara var vanlig cider, alla kollade på oss som om vi vore smockfulla, och fan va vi garva! När vi gick förbi min mormor&morfar och alla ba, där är din mormor&morfar malin!! Och jag ba; nej dom är inte hemma. Men visst var det dom! Haha och alla sprang runt och kramades som dårar&jag bestämde mig för att helt och hållet sluta dricka läsk, och ja guud va kul vi hade. Längtar tills nästa nyår så det bara visslar om det.
Jossan, Jejjes&Beckas födelsedags partay, det gulligaste av alla gulliga saker, när jag kom till dom så hade dom fixat en specialdrink till mig med saft istället för läsk, för att jag inte dricker läsk, så himla gulligt att ens tänka på en sån sak! Den kvällen måste ha varit en utav dom allra mest galna kvällarna vi har haft tillsammans. Snacka om att alla var helt galna, hela västerås borde ha hört oss. Först pizza, sen godis&chips framför en asrolig film. Efter det rabblade vi upp massa gamla minnen och satt och garva. Sen skrämde vi varandra och var allmänt crazy. Glömmer verkligen aldrig den kvällen, liksom att jag aldrig glömmer någon annan kväll heller!

Det är väl några utav dom allra roligaste kvällarna tillsammans, sen har jag 1000 minnen med alla ändå, fast inte alla var tillsammans då. Alla semestrar med olika folk, sena kvällar på stranden och i skidbackarna, ute i byn eller i små tält. Shit det finns så mycket och välja på. Jag vill bara att alla som läser dethär ska fatta hur jävla mycket mina vänner betyder för mig, tack vare er går jag till skolan varje dag glad, och tack vare er har jag något roligt att tänka på när allt känns jobbigt. Ni är verkligen det bästa i mitt liv, ni är underbara tjejer. Jag älskar er!


Tjejkvällen hos mig, fast bilden är tagen på pizzan innan.


Tjejkvällen hos bellabus!


Nyår, morfar som tog bilden när vi träffade han&mormor.


Nyår igen, galet kul.


Jossan,Jejjes&Beckas fest.



.


Vaknade vid 09:20 imorse ungefär. Sov inte så länge men somnade vid 23:00 igår, helt slut efter helgen hihi! Nu ska jag försöka få i mig i lite frukost och sen ska jag packa upp väskorna sen hudik. Vet faktiskt inte vad jag ska göra sen. Men att inte göra något&bara chilla är inte heller helt fel ;)
Bloggar nog senare, om jag inte hittar på något annat.



dålig-täckning.se

Hej nu sitter vi i bilen och är någonstans mitt ute i skogen. Har någon timme kvar hem. Stannade för ettag sen och åt korv och kissa och sånt, nice, skoja haha. När jag kommer hem ska jag nog på handboll, om orken finns kvar. Inte sovit 10h varje natt precis ;) Duscha ska jag iallafall göra vilket som, känner mig som ett jävla skabbmonster. Förstår att ni läsare bryr er så sjukt mycket heheee. Nej nu ska jag äta godis hejdå :):):):)


the last day

Kommer kännas tråkigt att åka hem idag, men skönt på samma gång.
Bloggar kanske senare ikväll, får la se hur de blir med det. Pö-zz


thanx for tha weekend baby


RSS 2.0