F**************

ÅÅÅH VA TRÖTT JAG BLIR!! Hade fan skrivit en bibel om vad jag har gjort idag, sen raderades allt SKITKUUUL.

Ni får det kortfattad för jag orkar inte skriva om allt, hah:
Åkte till hassela imorse och åkte skidor, kul med lite nya backar! Bella ramlade i liften 2 gånger och lyckades få liften i huvudet och så men annars var väl allt lugnt. ELLER NEJ, jag ramlade också för första gången. I en röd backe.. Fick lite(rätt mycket) snö i fejan och ett gott skratt!

Nu på kvällen har vi varit på bio, så mysig bio här i hudik! Vi såg på Percy Jackson, den var bättre än vad jag trodde den skulle vara, och fy bubblan va snygg han var som spelade Percy! Och påtal om snygg så såg jag och Bella Jacob (från twilight) look alike i backen igår, fan va lik!! Enda skillnaden var att han inte var lika snygg. Men ah nog om det.

Nu ska vi ligga och prata skit, rätt tråkig humor just nu.
Igår var det: "Fjällbrynt mjukost&Vidbränt mesmör" & idag är det: "Marinerad bajskorv&Gratinerad kissdroppe".
Haha vilken humor va? Herregud..

Imorn ska vi åka hem iallafall, skönt att komma hem är det väl alltid men shit vad jag kommer sakna dessa dagar, alla skratt och alla nya minnen vi har fått. Hoppas vi kommer hem imorn iallafall, kolla väderprognosen liksom..
PUSS&KRAM!

  
iloveu

Felix 4 år!!!!

Felix fyller ju faktiskt 4 år idag.
Även fast jag är här i hudik och inte kunde komma på kalaset så hälsar jag många kramar
och hoppas att han hade det bra iallafall! Hihi :)



Lånade bilden från http://ylvisen.blogspot.com/
Hoppas det var okej :)


Hälsningar från glada hudik!

Har varit i järvsö hela dagen med Bella och alla och åkt skidor. Skidorna funkade riktigt bra, vurpade inte en enda gång faktiskt. Till skillnad från bella, nej jag skoja haha! Hon ramla faktiskt bara för att jag skulle lura in henne i skogen där det var en meter (minst) lös snö. Hon föll pladask ner med fejjan före i snön och vi skrattade så mkt så det höll på att bli en olycka i brallan. Satt väl fast där i en halvtimme och skrattade i princip hela tiden, men tillslut vart vi ganska trötta på att inte komma därifrån så vi ringde pappa kalle som kom och hjälpte oss. Men annars var allt fettt bra, vädret helt okej och helt okej mycket folk. Kan ju bara säga att vi suger på att "hoppa" på lifter, tillslut garvade liftkillen åt oss när vi skulle sätta oss i sittliften. Eller tillslut, han skrattade mer och mer för varje gång rättare sagt.. Jaja, lyckad dag iallafall! Nu väntar hemmagjord pizza och melodifestivalen. Ska vi säga heja peter jöback eller? Nej det ska vi inte :)



taggade brudar påväg till järvsö!


in tha ankarlift, mobba inte bilden, söt bella och ful malin


Våra snygga skidor, mina högst upp och bellas längst ner.


utsikten var grym, det såg ut som en tavla


Denna får avsluta, tack och hej!

kort update

Tänkte bara tala om för alla gulllisar att vi är i hudik nu, har kollat på lets dance och ätit tacos och sådär. Va väl ganska speedade när vi kom hit, 1h senare=döda. Hur sega som helst vart vi men det var bara mysigt. Nu ska vi väl sova om ettag, vet inte när de blir, men man ska ju orka åka skiderrrrr. Lite bilder från idag kommer hääär:


dom snygga tårtorna, alla gick åt och dom var mer än goda!


Här förberädde vi för "barn65-årskalaset".


klottrade ner tavlan med lite skojigt.


här va det kortet som vi ramade in och gav till rolle i present,
ni är bäst 8b, och roland kommer vara saknad av oss alla! :)

@ bellas bil

Sitter i bilen påväg till hudik nu,väldigt nice yes. Kommer bli en riktigt skojig helg iallafall, ska ju inviga skidorna och allllt. Vi hörs väl senare eller nåt.

Tacka av rolle idag iallafall med tårta och massa sånt, jättemysigt och bra vart det ;)

tjo

Känns som att jag inte har skrivit på 100 år, förlåt men har så mkt annat!
Bilder från festen i lördags kmr iallafall snart - bättre sent än aldrig right?

Sovmorgon idag, börjar kvart i 10, GRYMT skönt! Imorn äre hudik som gäller, wihoooo!


08:37

Vaknade imorse vanlig tid, men hade grymt ont i magen så bestämde mig för att inte gå på idrotten första lektionen, men jag ska väl gå ner till skolan om typ en timme och ha syslöjd iaf. Senare idag ska jag på stan med Jejje och Malva, tror jag :) Skrev inget igår heller, men de får ni klara er utan! Puss

OH MY GOD!

Kan ju bara meddela alla som inte har sett de än,
det är 30 MINUS ute! :(:(:(:(:(:( Jag vill inte gå ut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

tjoho ;-)

Blev en förlust på matchen, mot lindesberg. Hade ju matchen hela första halvlek men tappade i andra, förlorade iallafall med 21-16 och vi kämpade grymt bra. Inget dåligt lag vi mötte! Nu ska jag plugga, orkar verkligen inte. Men man får väl tänka positivt iallafall.
* 5 dagar kvar till sportlov
* 5 dagar kvar till hudiksvall med bella
* 5 dagar kvar tills man kan sova hur länge man vill
* 5 dagar kvar tills man inte har några läxor
* v.12 är det sälen med becka som gäller
* v.13 är det prao
* v.14 är det påsklov
NU ÄRE FASEN BARA ATT HÅLLA UT ;)

Hoppas väl på att kommande veckan ska gå lika fort som alla andra veckor har gjort&att sportlovet närmar sig med raketfart. Nej nu återgår jag till pluggandet, puss!

vart fan tog helgen vägen?

Snacka om att den har sprungit iväg? Herregud!
Idag är det match iallafall, tror jag? Trodde inte det skulle bli det idag p.g.a vädret, så vi får väl se om det blir match eller inte. Nu ska jag väl knapra i mig nåt, en macka typ. Bilder från festen igår får ni nog senare när fridalee har fixat med sin kamera :)

@ the party

Sitter här nu hos jossan&jejje. Har haft en riktigt grym kväll, längesen vi skrattade såhär mycket. Massa film och mys, riktigt kul som sagt! Nu ska jag snart pallra mig hemmåt i snöstormen, fyfan va kallt de är ute!!!!!! :(

puss på mina tjejor som gjorde lördagskvällen som vart den allrabästa!!!!!!


http://www.funtasticface.com/

En riktigt rolig hemsida må jag säga, har underhålligt mig hela eftermiddagen!


mina söta kompisar på bild jao


hej vi heter bella och malin o vi är skitsöta


HAHAH kan inte sluta skratta

1. gå in på http://www.funtasticface.com/
2. klicka på facebook
3. logga in, och sen äre bara att låta fantasin sätta gränser!

p-a-r-t-y n-e-x-t

Förlåt för dålig uppdatering, var på stan igår med frida&bellsan, så det blidde inget då.

Vaknade skittidigt idag, fast jag hade chansen att sova hur länge som helst haha.. Men har bara kollat tv, och det har inte varit ett skit att se. Nu ska jag snart äta frukorst, riktigt hungrig! Sen ska jag duscha och fixa lite presenter och sen kl 18:00 ska jag hem till tha twins, thihi. Harebäst!

    
  
   

 

såhär kul hade jag igår kväll fast mitt huvud gjorde så ont så jag höll på och dö.
bjuder verkligen på alla bilder!


torsdag=snart helg=party!

Tjenis penis, jan banan.
Skolan idag som vanligt, lika seg som vanligt och allt detdär, hade min muntliga redovisning om sopsortering i kemin tillsammans med jennifer, gick jättebra! Men snart äre helg iallafall & då blir det partaj. Riktigt kul ska det bli! Idag har vi även kommit fram till vad vi ska ge till våran klassföreståndare roland som går i pension på sportlovet.. Tråkigt att vi inte får ha honom tills vi slutar nian, speciellt om man tänker på vilken lärare det pratas om att vi ska få istället.. Men men, kom iallafall fram till att vi skulle samla 20:- var, och sen ta ett kort på oss i klassen imorn, som vi sedan köper en snygg ram till, plus en sån där fin korg som man kan ge bort, och sen snackade vi med Maria våran hemkunskapslärare idag, så vi ska antagligen baka tårta också,eller köpa jag minns inte. Sen nästa fredag, rolands sista dag, så ska vi fira honom med tårtkalas och presenter. Nu låter det väl som att vi firar att han ska sluta, men han har ju jobbat på skolan sjukt länge, och har ju varit våran handledare i snart 2 år, så klart han ska få något. Vi får ju ihop mer än 500:- sålänge alla betalar! Det blir nog toppen tror jag.

Nu ska jag sätta igång med detta eviga pluggande, ska renskriva lite svenskaarbete på datan och sen äre bara att dyka ner i fysikboken och lära sig om magneter, SÅ HIMLA INTRESSANT! :) *ironi..

Den här veckan&nästa vecka:
engelskaprov
hemkunskapsläxförhör
spanska glosor
no-muntlig redovisning

fysik förhör/prov

matteläxa
svenska inlämning
svenska-muntlig redovisning

- det tar sig! ;)


tisdag ohyeah

Skolan idag som vanligt, jag börjar bli riktigt jävla skoltrött nu, inte så konstigt om man kollar hur mycket läxor vi har. Jag pluggade lite efter skolan till engelskaprovet jag har imorn, sen åkte jag med mamma till Ylva, där det var inredningsparty. Det var myspys, mycket tjusiga grejer! Mamma ska iallafall också ha ett sånt där party,hihi. Lekte med barnen i källaren och fikade lite hann jag också med, kul:)

Tänkte bara att ni kanske är grymt intresserade av alla våra läxor!
Den här veckan&nästa vecka:
engelskaprov
hemkunskapsläxförhör
spanska glosor
no-muntlig redovisning
fysik förhör/prov

matteläxa
svenska inlämning
svenska-muntlig redovisning

Har säkert glömt en hel del, men det här var vad jag kom på. Sen veckan efter lovet kör vi på lite mer prov&muntliga redovisningar, bläschhh!
8an har varit såå mkt värre än 7an. Jag kommer ihåg när vi gick i 7an och tyckte det var så mycket läxor, sen i 8an vart det en stor chock för att det var så himla mycket mer!

Nu ska jag äta min semla, semmeldagen idag eller what??? :)

d4g3ns 0utf1t


min nya älskade mussepigg tröja - hm
svart baslinne - gina
leggings - gina

Sticker ner på träningen nu, pusss


sn0w-p1cs

















Såhär kul har vi haft nu på förmiddagen, underbart väder&en underbar lillebror ;-)

11.01

Vaknade för en timme sen typ, fattar inte varför jag inte kan sova längre när jag väl har chansen, men aja. Ska nog slå en signal till jossan nu och höra om hon vill ner till sporthallen med mig och kolla på handboll, får väl göra som förra söndagen och vara i sporthallen 5½ h, ironi. Imorn äre skola igen, jag orkar verkligen inte helgen har ju fan sprungit iväg!


dock får den här bilden mig på bättre humör.
väldigt gammal,men jag kmr ihåg hur kul vi hade♥


23.56

Har spenderat kvällen med kusinerna som sagt, lekt med hamstrarna osv.
Men nu ska jag och mamma kolla lite på tv eller nåt, så GODNATT! :)


dagens outfit


tunika: ginatricot
svart baslinne: ginatricot
leggings: ginatricot

Känns som att allt jag har på mig idag typ är från ginat, men aja.
Inge smink på bilden heller men it doesn´t matter jao.

Nu äre så att jag kom inte på någon överskrift, så ni för nöja er med ett hjärta min kära läsare ;)
_______________________________________________________________________________________

Mina kusiner från göteborg är här över helgen så vi var ner på stan idag och shoppade lite. Köpte lite tröjor och mer bobbys, både schampo och balsam, grymt bra - rekomenderar verkligen! Känner mig bättre idag än igår, känner mig bara lite hängig. Kanske inte så konstigt eftersom termometern visade på 38.1 igår kväll och 37.6 imorse, men tror inte jag har någon feber nu iallafall. Ikväll ska jag kolla på melodifestivalen med kusinerna&familjen. Laddat upp med godis, chips och popcorn, men ingen läsk - såklart!

Bilder på det jag köpte ;

jc - 299:-


jc - 149:-

jc - 199:-

h&m - 249 :-

Vart lite mkt från jc, men så kan det bli :)

bara tidsfördriv!

1. Tre namn jag lyssnar till:
malin,mallan,snigel(haha)

2. Någonting jag tycker om med mig själv:
jag vet faktiskt inte..

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
det finns ju lite och välja på.

4. Detta är jag rädd för:
mörkret,kryp och mycket mer

5. Tre saker jag vill ha varje dag:
pengar, läxfritt och kramar

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
prata inför folk, bakåtkullerbyttor, dyka från 3an

7. Detta tycker jag om att göra:
sjunga, spela gitarr och umgås med familj&vänner

8. Detta vill jag göra just nu:
spela handboll typ

9. Bästa känslan:
vinna en spännande handbollsmatch

10. Värsta känslan:
vet faktiskt inte

11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har:
han ska vara snäll, omtänksam och snygg

12. Är jag kär just nu?
nope

13. Jag vill gifta mig:
ohja

14. Följande saker vill jag göra innan jag dör:
gifta mig och skaffa barn, fortsätta spela handboll länge

15. Min käraste ägodel:
datorn

16. Något jag vill ha i present:
pengar, pengar och pengar

17. Detta har jag på mig just nu:
mjukisbyxor, sockor, trosor,sovtröja och flecetröja


18. Favoritkläder:
mjukiskläder är skönast, jeans och en tröja till är snyggast

19. Favoritdjur:
katt,hund,kanin och hamster typ

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
allt som spelas på radion typ

21. Favoritlåt just nu:
jag vet inte..

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
roligast är typ idrott kanske, tråkigaste är spanska

23. Stjärntecken:
oxe

24. En bok jag älskar:
tillsammans, alla böcker

25. En film jag älskar:
wallander?

26. Tv-program jag gillar:
andra avenyn,made in sweden&köping ofc

27. Favoritdoft:
vanilj

28. Detta äter jag gärna:
godis

29. Dricker helst:
läsk mjölk

30. Favoritgodis:
tutti frutti ringar och choklad

31. Hit vill jag gärna åka på semester:
thailand eller nåt varmt

32. Färg på mina ögon:
ja ni, blågröna

33. Min längd:
175cm

34. Jag tror på:
spöken

35. Jag spelar:
handboll,fotboll&gitarr

36. Person jag beundrar:
min mamma

37. Så här bor jag:
i villa med mamma,pappa&lillebror

38. I skolan är jag:
ett vg-barn

39. Det här tänder mig:
magrutor,thihi

40. Det här gör mig avtänd:
svettlukt

41. Favoritfärg:
svart,vit&rosa

42. Favoritcitat:
"det blir vad man gör det till"

43. En hemlighet jag vet:
haha?

44. Bästa present jag fått:
datorn och gitarren, och henrik såklart ;););)

45. Senast köpta skiva:
köper inte skivor, men det var michael jackson-thriller

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
jag vet inte..

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
.

48. Udda förmåga/egenskap:
kan vika tungan på nå roligt sätt HAHA, fast de äre säkert många som kan

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
vet inte, apa

50. Vad lyssnar du på just nu?:
musik

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?:
vaknat, träffat jossan och ikväll blire fredagsmys!

52. Var är dina föräldrar födda?:
sverige, stockholm och västerås tror jag

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?:
var väl spotify på den här datorn

54. Vilken är din favoritrestaurang?
spicyhot, lika gott varje gång

55. När badade du i en pool senast?:
i somras

56. Har du varit med i någon skolpjäs?:
nja

57. Hur många barn vill du ha?:
två

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
när dom skriker typ

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?:
14 här

60. Vad har du för TV-kanaler?:
alla vanliga, inte typ canal+ och disneychannel

61. Har du åkt moped någon gång?:
om jag har(h)

62. Har du busringt någon gång?:
haha ja

63. Har du fått felparkeringsböter?:
ah varje gång jag kör bil

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump
nej fyfan

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?:
bössebergsparken fuertuventura

66. Har du en egen trädgård?
min familj har ja

67. Vilken är din favorit teckande figur?
är skurt tecknad? isf han

68. Kan du alla orden i nationalsången?:
det var en bra fråga haha

69. Badkar eller duschkabin?
badkar, bara för att jag inte har nåt:(

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? :
inte en susning

71. Favoritpizza?:
kebabpizza eller hawai eller calzone eller nåt

72. Chips eller popcorn?:
POPCORN♥ , men chips är sjukt gott det med

73. Vilken färg på läppstift använder du?:
andvänder ej

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?:
men va

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?:
naej, tror inte det skulle gå så bra heller faktiskt

76. Apelsin- eller äppeljuice?:
apelsin

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?:
donken igår med jennifer

78. Favoritchoklad?:
maraboue(?)

79. När röstade du senast?:
vilket spamm

80. När åt du en hemodlad tomat sist?:
det var väl några år sen, hos bella HAHA

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?:
nej, eller jag kommer inte ihåg

82. Är du bra på matlagning?
kan jag inte påstå

83. Klarar du att tanka själv?:
inte så intresserad så har faktiskt aldrig provat

84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på TV?
nej

85. Pepsi eller Coca Cola?:
coca cola

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?:
har skoluniform 8-)

87. Vad var det senaste du handlade?:
presenter till mina gullungar

88. Har du kräkts offentligt?
när jag va liten säkert

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?:
sann kärlek för kärlek är viktigare än pengar

90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?:
ja

91. Har du ringt något betalnummer?:
?

92. Kan man vara vän med sitt ex?:
absolut

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?:
farfar kanske..

94. Hade du mycket hår som liten bebis?:
antar det

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?:
vet inte :o

96. Vad har du i din väska?:
skolböcker,lite stuffs bara

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?:
inte favoritsak, men smörjer oftast in mig med nån ansiktsfuktande kräm

98. Vad är du tacksam för idag?:
att jag har det så pass bra som jag har det, det kan alltid vara så mkt värre

99. Var hittade du den här listan?:
på någon blogg

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
dom som vill, spelar mig ingen roll faktiskt


jag♥semlor

Måste ju bara säga att jag har väldens sötaste kompis! Imorse smsade jag jossan och sa att jag var sjuk, och det första hon frågade var om jag gillade semlor..(?) Jag skrev ju såklart att jag gjorde det, jag älskar ju semlor så varför ljuga liksom hah. Men sen frågade hon hur det var med min hals och frågade om jag kunde äta och sånt, och dum som jag är så fattar jag fortfarande inte nånting men sa att jag kunde äta. Lite senare kommer jag på att jag har glömt att låsa ytterdörren, så jag stänger av datorn och går och kollar, vad ser jag? En människa utanför dörren, med svarta kläder. Jag=PANIK. Trodde ju såklart att de va nån inbrottstjuv eller nåt, och när jag kom på att dörren kanske inte var låst vart jag skiträdd och sprang därifrån, sen får jag ett sms av jossan där det står att jag ska komma och öppna dörren, alltså mitt hjärta slog i 190, fan va rädd jag blev!

Men sen in kommer jossan iallafall med 2 semlor och ba: Jag tänkte att du kanske var sugen på en semla och lite sällskap. Såå himla gulligt, så sen fikade vi våra semlor och pratade lite, sen gick hon till skolan igen. Tack igen jossan, hur gulligt som helst att du tänker på mig när jag inte är i skolan!♥♥♥♥


mums säger jag bara , älskar semlor hihihi.

Och svar på ylvas kommentar där du frågade om hur det går med läsken:
Det går alldeles toppen, jag ska klara hela året, lätt! :D

Kram på er

sjukling.se

Vaknade imorse med grymt ont i halsen, uscha. Stannar hemma från skolan iallafall, orkar inte gå verkligen. Sitter och lyssnar på lite music nurå, drack nyss lite te, så hoppas halsen mår bättre snart. Idag ska jag verkligen bara ta det lugnt, och kanske plugga lite svenska.. Ha det bra!

ig nästa?

So-provet idag gick åt helvette, jag kan ju bara hoppas på att jag blir godkänd. Seriöst vafan vare för frågor? Själv har jag iallafall suttit och tränat på heelt fel saker, vilket mååånga andra i min klass också hade gjort, jag blir så... bläääää!

Åkte ner på stan efter skolan idag med jennifer iaf, åt lite donken - mjölk till det - såklart! Sen köpte hon lite kläder, jag köpte presenter till jennifer(haha), jossan&becka. Dom har ju fyllt år, så en liten surprise ska dom väl få såklart. Även om jennifer stog bredvid mig när jag köpte&betalade hennes present.. Hah!

Snart börjar glee, skiter i det tror jag. Har ändå inte följt det från början så vädelöst att kolla nu, sen kom jag på när jag läste fridas blogg att vi har bild-uppgiften till imorn, så ah det blir väl att sätta sig med den. 21:00=made in sweden!



VET ATT VI ÄR SNYGGA
bilden är urgammal, gamla tjejgruppstiderna..

16.42

Jag har blivit sjukt dålig på att blogga,jag vet! Men skolan måste gå före allt annat nu ettag, och orken till att blogga var borta ettag men nu har jag hittat den igen,hihi. Idag var jag i skolan som vanligt, slutade väl vid halv1, rätt så nice faktiskt! Var kvar i skolan en timme till bara för att jag satt och snackade med mina underbara 96or medans dom andra i min klass slutade, orkade inte gå hem själv hah! Men när jag kom hem kollade jag på tv och tog det lugnt(och pluggade såklart). Jag är så galet trött, ögonen håller på att sjunka igen.. Men snart ska jag iallafall ner på handboll, får se hur mycket jag orkar eftersom jag är förkyld - igen!!! Orkar inte vara de hela tiden, de är så segt. Men vi tränar iallafall bara en timme för det var något annat lag som skulle ha match, sen är det ju andra avenyn ikväll!

Dagens bästa: Fick 33/33 rätt på hemkunskapen, trodde jag faktiskt aldrig att jag skulle få, tummen upp!
Dagens roligaste:
Jag: Men madde, jag vill in i ditt skåp, för det finns nåt som jag vill ha därinne..
Tove: Vadå är det killar i skåpet eller?
Jag: Nej kakor!
&
Madde: Jag är törstig, nån som hänger med till toan och dricker vatten?
Jag, tove och johanna följde med..
Jojjo: Ska vi dricka ur muggen eller handfatet?

HAHAH asså gaaarv, snacka om att vi misstolkade den sista en aning..

19-14

Vi är bäst, inget mer att säga om saken.


-

hope everything remains as it always has been


lördag!

Gick väl upp vid 9 imorse, fixade mig och åkte på handbollsmatch. Den gick åt helvette, vi spelade bra och så, hade 3 avbytare och sånt.. Men shit, vet inte vad som har hänt med mig? När jag får ett friläge får jag panik och tänker att jag verkligen inte får missa, såklart så gör jag det.. JAJA! Åkte till djurmagazinet direkt efteråt och köpte lite things till mina hamstrar, sen hem och spelade lite gitarr. Sen vare bara att sätta på benskydden och åka ner på fotbollsträning, inte lite jobbigt. Kom iaf nyss hem och ska snart duscha och äta, sen ska jag kolla på melodifestivalen med bella!

va på stan igår med bella&jejje föresten, köpte:
* örhängen, typ pluppar i olika färger - gina 79:-
* vitt baslinne - gina 99:-
* blommig tunika med långa armar - gina 149:-
* uggs - skopunkten 199:-

Käka spicy och sånt också,thihi.


GOKVELL!

O-M-G

Shiiiit. Fick nåt konstigt ryck och bara kände att jag ville sitta vid våran stationära dator ettag. Sitter ALDRIG här annars. Men iallafall så kom jag in nånstans där det fanns gamla bilder. Jag&Bella kollade ju på gamla bilder här om dagen, men det var inte dom här. Herregud säger jag bara, såå mycket gamla bilder på massor med underbara minnen! Ska försöka ladda upp så många jag orkar, från olika gånger osv.. Kan inte sluta skratta åt bilderna!


maj 2008 med jossan&frida


maj 2008, kolla va liten jack va!


juni 2008


juni 2008, tiden tillsammans med robin


juni 2008 med tove johanna&carro


juni 2008, dax för skolavslutning i 6an!


juni 2008, påväg till fotboll med clara&amanda. skrattanfall 24/7!


juni 2008, hahah!


juni 2008


hudik 2008,åh! :(


<3


<3


jag saknar detta grymt mycket!

Nu gick det inte att ladda upp mer bilder av någon konstig andledning,
men här har ni iaf några stycken från juni 2008, helt galet vad tiden går fort, kommer ihåg allt som om det vore igår, jag önskar jag kunde spola tillbaka tiden och uppleva allt igen, underbara tider!

segskoldag.se

Usch vilken tråkig dag, imorse var jag hos tandläkarn. Tog 2 minuter,hihi. Sen bussen till jossan&sen vidare till skolan. Inge kul som hände idag utom i matsalen, mjölken var så jävla sur! Så när mattanterna vägrade ta bort den, fast alla tyckte den var skitsur, så fick malva nog tror jag. "TA BORT DEN, NU" Hahah, mattanterna tog bort den på en gång då. Alltså den smakade verkligen skitgammalt. usch!

Nu sitter jag hos bella, hon står i köket och gör mellllis till oss. Snart börjar ghost whisperer&så.
Ikväll ska jag plugga sen äre made in sweden!

"MALLAN, SKARU HA OST PÅ MACKAN?"
Bäst jag går,hejsvej.

1000 hål i nacken!

Hade hemkunskap imorse,kul som vanligt. Hade läxförhör - kunde allt, de gick sjukt bra! Sen vare björnön med skolan som gällde, eller vi hade friluftsdag, så det fanns lite olika saker man kunde göra. Jag, Emma, Bella, Jossan, Jennifer, Becca&Malva åkte till björnön. Malvas pappa hade fixat golvmattor till oss så vi åkte på dom, det var sååå galet roligt. Längesen vi hade så kul!

Ikväll är det konfa - suckkkk. Inge sugen på de alls faktiskt. Men aja, imorn ska jag till tandläkarn. USCH :(


de är som du säger emma - det går inte en dag utan att vi viker oss av skratt!
NI ÄR BÄST


20.16

Skolan idag som vanligt,spelade handboll på idrotten,de va skitkul. Gick hem med bella efter skolan&kollade på gamla bilder på datan. Det fanns en hel del bilder kan jag ju säga, hahah! Sen lekte vi med viggo och så. Har nyss pluggat lite teori i hkn och nu kollar jag på tv, ska ta lite te&muffins, mys.

Imorn ska vi till björnön med skolan och åka pulka, men malvas pappa ska fixa en golvmatta till oss, som vi ska åka på. De lär ju bli full fart i backen iaf, skitkul!


skolavslutning i 5an


skolavslutning i 4an

4an,alla va så söööta!

RSS 2.0