god kväll!

Jag satte mig precis här medans frida fixar sig det sista, sen drar vi till malva tillsammans med bella&emma. Ska bli riktigt mysigt!!!! Går väl och kikar på brasan där borta också. Jag har förövrigt klippt mig idag, de blev rätt så bra men de känns sjukt kort.. Hehe. Nu ska jag fixa klart mig sen åka iväg! PUSS

eftersom fridas webbkamera inte funkar så kan jag skriva att jag har på mig ett par lackleggings, ett linne, en kort tröja från newyorker och självfallet ett converse-halsband. Blev det vita, trodde det skulle passa bäst eftersom ja skulle ha andra kläder när jag åkte till frida, men när ja kom hit snodde jag hennes tröja och kom nu på att jag skulle ha tagit det gröna, men men.. Det vita duger alldeles utmärkt!

malin är nöjdare än nöjdast

Hallå där på andra sidan skärmen, hoppas alla hare gr8. Har en liten fråga bara, är det okej för alla om jag fyller år oftare? Typ 1 gång i månaden? Då skulle man ju ständigt få superultramega bra presenter och så ju.. :)

Släkt&vänner var ju här och firade mig ikväll. Alltså vänner=mammas och pappas/mina vänner. Kompisar=mina kompisar, bara mina. Aja vafan skit i de, vännerna var här ikväll, kompisarna igår!

Jag är sådär överdrivet nöjd med alla presenter jag fick. Blev 1160:- rikare & fick två underbara converse-halsband!!!! Herregud, lycklig blev jag, och chockad. Trodde verkligen inte jag skulle få eftersom man behövde beställa från internet och så. Men det fick jag! Tack igen ylva, och självklart alla andra också!!! Jag borde ha sett ful ut när jag öppnade paketet, så förvånad blev jag! Hehe.. Sen hade mormor&morfar skrivit världens finaste dikt. Fick verkligen hålla emot tårarna, så fint var det.

Vi käkade tårta och jag busade med jack, sötnöten. Så jäkla charmig när han pratar hela tiden:) Alla åkte iaf hem vid 8 typ, då åkte jag och mamma och lämnade hem farmor och i bilen satt jag och pratade med farmor om andra avenyn, haha söt farmor jag har som följer det programmet! Men när jag kom hem puttade jag bort lillebror från datorn och satte mig här och dega & käka lite. Snart ska jag stänga av datorn och sussa.


mina älsklingar!

orkar inte bry mig om att jag ser ut som fan, pengarna i mitt ♥ iaf!

PUSS


hälåo kjutipajs

 
outfit;
baslinne - gina
lackleggings - gina
tröja - jc
ringar - ur&penn och dollarstore

Skolan idag var väl iaf helt okej, fick massa "försenade" grattiskramar & sånt av alla gullungar. Har väl typ fått berätta 2034 gånger om vad jag fick, men de är bara kul så de är ko-lugnt. Kom hem för ettag sen och nu ska jag och brodern min snart fixa disken & sen tårtan. Släkten kommer ju som sagt ikväll och blir självklart bjudna på tårtaaa :) Jag måste duscha också för jag orkade inte göra de imorse, och man kan ju inte gå omkring som en skunk när man får gäster!

Ska föresten klippa mig imorn, funderar på snagg - fast ne.

ps. de kommer bli mkt mer bilder nu när bella äntligen hittade ett webbcamera program på min dator som jag inte visste fanns. så ni vet alltså.

godmorgon



Drar till skolan nu snart, ska bara fixa mig först. Är helt osminkad och sitter i sovtröjan på bilderna som är tagna för 2 minuter sen:) Men ikväll kommer iaf släkten och firar mig, thihi. Ha det så bra, puss&kram.


världens underbaraste födelsedag

Inget hade kunnat göra min dag bättre, ingenting!!!!!
Idag är jag glad för att jag är jag, för att jag har dom vännerna jag har, för att jag har fått så mycket fina grattis, för att det är min dag, och för att allt i mitt liv just nu känns allmänt jävla bra.

Bellis kom idag vid 9, jag duschade och åt frulle. Sen fixade vi på altanen och hon hjälpte mig med att laga maten,tack hjärtat! Sen kom alla vid halv1-1, och vi åt och så. Pastasallad med kyckling blidde det, alla verkade gilla de iaf! Efter det öppnade jag presenter, fick:
presentkort på gina - 100:-
presentkort på jc - 100:-
örhängen från jc
ringar från dollar store
biokort - 100:-
vanliga pengar - 200:-
muffins av gullismalva
stockholmsresa! av frida&bella

Är sjukt glad för allt! Perfekt verkligen.
Efter att jag hade öppnat allt snackade vi massa och körde viskleken, det gör vi alltid när vi vill skratta, och då menar jag inte skratta utan gapflabba! Det gjorde vi ju också såklart, tills några hade ont i huvudet. Då fikade vi ist och sen tog vi kort och gjorde massa mys. Alla bilder kommer sen! Sen gick alla vid 5.
Jonas kom till mig när alla hade gått och gav mig en present och sa grattis. Fick en ring från ur&penn - sjukt fin! Blev asglad och gav han 234546365 kramar. Nejrå, men 4 iaf. Sen vare konfa som gällde, typ alla sa grattis & jag blev skitglad haha. Sen fick vi tårta på de, riktigt nice;) Tränade också inför redovisningen, gick galant. Sen kom jag hem typ vid 21:10. Nu väntar andra avenyn på mig och jag lääängtar tills jag har skrivit klart detta inlägg, hahah. Nu ska jag njuta av rester från pastasalladen och aa.


Mina sjukt fina ringar. Dom till vänster från bella&frida (de är 3 olika som hör ihop)
Och den till höger är från jonas.


& sen en liten bild på min schnygga, nyttiga & goda mat!

& tacktacktack till alla som gjorde den här dagen till den bästa. Ni är obeskrivliga allihopa!
Puss


wonderbar

Titta.
Tårarna rinner när jag läser texten
Du är underbar elinpez

f e m t o n


Äntligen.


Väcktes vid 7 typ, hehe här skiter vi i att de är studiedag! Iaf så fick jag;
cykel (har redan skrivit)
fotbollsskor (fast jag fick igår)
benskydd
presentkort på hm - 300:-
shoppingresa med mamma♥♥♥♥


hehe, även fast benskydden inte är världens snyggaste så är de väärldens skönaste & plus så har dom ingen "fot" och de va precis så jag ville ha de :)



Haha gullig mamma jag har.
Kommer iaf välja stockholm, ensamma, i maj!
& då kommer mamma betala allllt, de blir perfekt. Mina pengar måste ju få vila lite ibland! :)

one day left

IMORN SMÄLLER DET:
jag tar av mig cykelhjälmen (lagligt alltså)
jag tittar på filmer från 15år (samma här)
jag blir straffmyndig
jag blir byxmyndig
jag blir ett år närmare 18
JAG FYLLER 15 BARREEE

Som jag har längtat, och nu är det äntligen min tur att bli femton, kan inte fatta det själv. Stor flicka nu ju. Dagen i skolan var skitbra. Dansade bugg på idrotten med pontus, vi ägde! Sen syslöjd är alltid kul, likaså matte utan lärare. Lunch och engelska, musik, som är skitkul & sen so. Kollade på film där, niceee. Drog hem till j&j efter skolan och gosade lite med kaninerna, underbara, jag älskar dom så mkt! Dom har fått 2 nya nu, eftersom dom var tvugna att avliva 2:'( Men iaf så gjorde jag mig bekant med de 2 nya, sötisar. Edward&Freddy, vadå inte söta namn liksom.. Sen snackade jag lite med tvillingarna mina och sen åkte jag och moder och handlade tills imorn.

Imorn kommer ju tjejerna till mig, vi har studiedag, riktigt nice. Dom kommer väl vid halv1, vi blir 10 stycken om alla kan komma. Då käkar vi lite mat, och sen har vi sådär mysigt som bara vi kan ha. Åker till gropen och äter melon, jordgubbar & grädde om det är fint väder. Annars leker vi på min baksida eller i mitt vardagsrum, thihi. Kan man ha en bättre födelsedag än om världens bästa vänner firar en hela dagen? Nej det kan man inte! Loveit.

Kommer nog inte hinna blogga imorn, då det är konfa på kvällen - sen andra avenyn! hjärtahjärtahjärta
Men kanske att jag hinner en snabbis :-) Iaf så fick jag nya fotbollsdojor idag också, tackar tackar!


adidas copa - älskar skorna verkligen. Så sköna och lätta - perfekta att ha i sommar!
PUSS

bilder från i torsdags





hahah olivia kikar fram lite i bakgrunden ;-)

andreas URBAN




thaaa solosingerrrrrr




alla barn fick ta kort med marie picasso, även vi :-)


Snodde alla bilder från frida
Fotograf på typ alla bilder var bella
utom på sista bilden då ;)

m-å-n-d-a-g

Skolan idag var seg, eller de hände inte så mkt. Skitont i huvet hade jag iaf, segt som fan. Åkte ner på stan med bella efter skolan anyway, behövde kika efter en konfirmationsklänning. Hittade ingen bra.. Får åka ner på stan nån annan dag & leta lite mer noggrant. Åkte med pappa och leta cykel sen iaf. Hittade en bra på sportex för 3000:- Det får bli den, för annars kosta dom typ 5000 och det känns ju värt för en damtrallla lix?

När jag kom hem dunka huvet, tryckte bakom ögonen så de kändes som dom skulle ploppa ur. Tog alvedon och vila lite och nu mår jag bättre igen. Skulle behöva duscha idag men de skiter jag i & tare imorn istället. Hatar att duscha på morgonen, men de är lite konstigt: skulle jag duscha nu skulle de ta mig en timme att bara tvätta håret och sånt, för jag är så seg. Gör jag de imorgonbitti tar de 20 minuter(?)

Snart börjar winter på ettan, jag ska se.

min hojj på bild! den som nångång ens skulle tänka tanken att sno denna skulle jag mörda


22:35

Kollar på wallander på 4an för tillfället. Luftslottet, den är rätt bra. Fast jag kan ju alla dessa wallanderfilmer utantill så jag kör på ljudlöst;-)

Imorn ska jag och belli ner på stan efter skolan & leta konfirmationsklänningar och konfirmationspresenter. (fett långa ord btw) Aja, sen ska jag och pappsen åka och kolla efter cykel. Har ju ingen nu eftersom pappas blev snodd.. Passar perfekt att få en ny i birthdaypresennnt.

Äsch nu ska jag sussa om en stund, sov gott alla söta!


en grymt snygg bild på mig, folke, olli & andreas. Eller vare urban kanske?
HAHA. Resten av bilderna från i torsdags kommer nog upp på bloggen imorn.

malin+bella

Åkte på gudstjänst imorse tillsammans med bella, mamma & anneth. Lite segt kanske men de var ju den sista gudstjänsten som jag ska på innan jag konfirmerar mig. Skönt. Sen åkte jag hem o chilla lite och sånt och sen åkte jag till bella. Vi gick till konsum och hon bjussa mig på en glass, gullibelli.
Jag: Fan att jag inte tog med mig pengar jag är fett sugen på glass..
Anneth: Vart ska ni nu då?
Bella: Vi ska gå och köpa glass.
Jag: Ska vi?:D:D
Bella: Japp, jag bjuder. Du fyller ju ändå snart år.
Hihihi, de blev nån ny typ cornetto freestyle eller nåt, den va rätt god - om man spottade ut nötterna! Hihi, sen gick vi omkring lite överallt och pratade om massor av roliga saker som har hänt. Sen gick vi hit till bellas mamma och nu ska jag väl hem om ettag. Matten väntar på mig:(




sötis
iloveyou

FYLLER ÅR OM 3 DAGAR, KAN INTE FATTA DE SJÄLV:D:D:D:D:D:D:D:D


00:19

Mamma & pappa är påväg hem nu, dom har varit på fest nånstans. Jag har föresten vart hos michelle också, glömde skriva de i förra inlägget! Sen skulle jag egentligen ha sussat hos bella idag, men de blev inte så.

Just nu ligger min älskade lillebror bredvid mig i sängen och sover, så söt så.

TEAM PICASSO=FINAL

Fan vi nice alltså! Röstade massor såklart & skrek lite grann när dom gick vidare som alltid. Skitbäst var dom iaf, mkt bättre än moraeus & rongedahl ;-)

Nu ska jag och brodern min kolla på film och sen vet jag inte vad jag ska göra.

You make me smile.

Om ni visste hur era kommentarer värmer i hjärtat. (om inlägget jag skrev här)
Att få höra att man duger som man är, precis det som behövs för att trippa upp självförtroendet. Så tacktacktack för era fina ord jag har fått, både i kommentarsfältet och på andra sätt. Ni är underbara!♥♥♥







lördag.

Satt uppe och snackade med Miriam igår, hon är ett år yngre än mig och typ den person som jag känner som är mest olik mig. Ändå var det skitkul att bara sitta och snacka lite, om allt mellan himmel och jord!
Väcktes av kusin vid 9 imorse typ, upp & käka frulle. Åkte till vallby sen och kolla på djuren, haha;-) Sen åkte vi till ip och kollade på Jesper när han spelade fotboll, och jag lekte med Jack lite och så.

När vi kom hem så somnade jag i soffan, helt slut! Sen nyss vaknade jag och ska snart duscha och sånt för ikväll ska jag hem till michelle och titta på körslaget! Alla röstar på team picasso ikväll! Btw jag är fett avis för att min farmor ska sitta live ikväll i stockholm och heja på picasso - ger mig nostalgi till 1000 :(
Puss

äntligen fredag♥

Var i skolan idag, rätt så nice lektioner. Först sexualkunskap (haha..), sen idrott & lunch. Sen matte & sen jobbade vi in svenskan och körde sen dubbelpass på bilden - skönt att inte behöva stressa sen och sen hann vi få mycket hjälp :-) Slutade 20 över 2, bella följde med hem. Vi satt och snackade massor, jag är glad när du är glad elin♥. Hon drog nyss och mamma och benkebus kom nyss hem. Håller på och städar för kussarna kommer ju hit o sover ikväll. Ni får smsa under kvällen, tror inte det kommer något mer inlägg, men vi får se!


pussssss


äntligen färdigpluggat för dagen!

Var skitroligt på viksäng, skrattade typ hela tiden. Var en hel del folk där borta också och det var kul! Snackade med Olivia och tog kort med Marie Picasso, coolt va??????? Haha kvällens roligaste var iallafall lätt när det kom fram en halvfull gubbstruts och pratade med andreas. Andreas hade rosa peruk & såg allmänt rolig ut.
Gubben: AMEN TJENA! jag träffa en brud en gång som var precis lika cool som dig! Hon hade en lång rock, vad är coolare än det lixx?
Bella: Ja det måste ju ha varit sjukt coolt!
Gubben: Ja det var det verkligen! Föresten (han tittar på Andreas) Vad heter du då, Urban eller?
HAHAHAHA!
Andreas:
Nej jag heter Andreas.
Gubben: Aha.
Sen gick han, och vi stog länge kvar där och ba fatta inte vad han fick luft ifrån typ..

Men aja, nu ska jag in i duschen, vi hörs kompisar.

tidsfördriv

- Tre frågor om förhållanden
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - Ja självklart
hur många har du varit kär i? - 1
är du kär just nu? - Beror på vad man menar med kär, men jag tror inte det.

- Tio frågor om dig själv
namn? - malin
när fyller du år? – på onsdag :D
några piercingar?  - öronen, och naveln snart(a) heheh... 
vad har du på dig just nu?  bh, trosor, strumpor, leggings, tröja & tjocktröja

vilken årstid är bäst? -  Sommar lättt
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Sovmorgon och sen god frulle
vad tycker du mest om hos dig själv? - Inte en susning
vad är du bra på? - skytarn;) nej men kanske spela gitarr då
vem älskar du mest på denna jorden – familjen och vännerna
sover du hellre själv än tillsammans med någon? – beror på när, oftast med nån

- Sex frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? - bella och emma, eller ingen vet exakt allt men dom vet nog mest iaf
vem är den roligaste av dina vänner? - emma
vem är snyggast av dina vänner? – alla är snygga
vem är mest partygalen? – alla!
vem är den du helst har filmkväll med? – utan alla brudar blir de ingen filmkväll :)
vem av dina vänner är mest "evil"? – malva hahah

- Tio frågor om din familj
vem står dig närmast? – mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - ja
vem är farligast i din familj? – frank!
vem ser roligast ut i din familj? – haha schysst fråga
vem är coolast? – jag såklart
har ni något husdjur? - ja♥
vem har du mest gemensamt med? - mamma tror jag
vem står för underhållningen? – jag
vem sover du oftast med? – ingen i min familj
roligaste kvällen med familjen? - fattar inte frågan.

- Nio frågor om idag
vad har du gjort? – vaknat, gått till skolan, haft lektioner, gått hem, åkt till viksäng
vad ska du göra nu? -chilla, sen plugga all night long.
har du gjort något dåligt idag? - ja vene vad som menas med dåligt
vad har du ätit idag? - päron, ris & ananas, popcorn, bullar och godis HAHAH fetingen själv
har du duschat idag? - ska göra de nu
är du trött nu? - ja som flanders
vad händer i morgon ? - skolan, sen kommer kussar
går du i skolan? - ah
har du varit i skolan idag? - mh


- ANNAT
Hur mår du just nu? - sådär, trött och ah
Har du piercat dig? bara öronen?
Är du hungrig nu? – somfan, jag är allltid hungrig
Vad är klockan nu just nu? – 17:56
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? – blogg.se, bdb

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - moder gunilla
Vem ringde du senast?  - mamma
Vem sms:a till dig senast? - fridis
Vem sms:a du till senast? - tränare

- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din mamma? – imorse, eller nu kom hon.
Hur länge sen var det du träffa din pappa? – nyss

-ÖVRIGT
Gillar du punk? - nej
Har du sminkat dig idag? - ja x2

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - nej
Vilket är ditt favoritband/artist? - finns otroligt mycket bra
Vad gillar du för musik? –

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - ja
Har du fler än 3 jeans? - Ja
Har du fler än 5 tröjor? - Ja

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - yes
Använder du wax? – nej !
Använder du ögonskugga? - ibland
Använder du kajal? - nej
Använder du hårspray? - yes
Använder du volymspray? - ibland
Använder du mousse? - nej
Använder du deodorant? - ja
Använder du skinspray? – ibland
Använder du parfym? - ja
Använder du läppglans/läppstift? - nej
Använder du brunkräm? - ja
Använder du rouge? - ibland
Uppsatt hår eller hängande? - beror på vad jag känner för :D 
plattar/lockar du håret varje dag? - plattar
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - HAHAHHA nej.


KÄRLEK
Är du kär just nu? - nej tror intee de
Har du kysst någon idag? – nej
Är du romantisk? - haha ja vet inte
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? – haha nej
Vad hette din första flickvän/pojkvän? – öh... vallentin:D
Hur länge höll det?  - vetifan .
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej.
Vem sov du senast bredvid? - zara eller nathalie
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - nej
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - inte så gamla
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? – jag är inte lesbisk så nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - aldrig
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - FJortiSSBooisss (LLLL) :PPppP

team picasso

Jag, Bella, Malva & Frida åker till viksäng om en stund för att kolla på team picasso där borta & samtidigt göra ett repotage om körslaget och just team picasso till våran skoltidning. Kommer bli skoj, malva och bella kommer till mig om en stund och sen tar vi bussen till stan - ciao. (ps. självklart med rosa kläder)





glömmer aldrig.

ni behöver inte läsa, måste bara skriva det.

Jag vet inte hur många som redan vet det här, men måste bara skriva av mig lite. Jag orkar inte ha det inom mig längre.
Jag tycker inte att jag själv är ful, jag tycker inte att jag är tjock eller så. Men för det så måste allt inte vara perfekt. Jag har en grej med mig själv som jag verkligen hatar, som jag verkligen skäms för.
Jag blir fläckig. Och nu låter väl det konstigt för er som inte känner mig eller vet om det här. Men jag blir det iallafall. Jag blir liksom flammig i ansiktet & på andra ställen. Och jag vet, självklart, så finns det saker som är så mycket värre än det här. Men jag skäms för det så himla mycket. Jag vill inte konfirmera mig, för jag kommer bli så fläckig, alla kommer märka det - jag vill inte ens gå till skolan längre, inte på alla lektioner.
Kanske skulle det inte vara så här om det inte var så att jag alltid får kommentarer för det: "men gud vad har du gjort?" "vet du att du är jättefläckig?" "shit va fläckig du är!" Det har sänkt mitt självförtroende så otroligt mycket. Det har hindrat mig från att ha u-ringade tröjor, och jag vågar inte ens ha toffs i skolan längre, så ska det väl inte vara? Jag vet att jag måste lära mig att acceptera mig själv, tänka att jag duger som jag är - men det går inte! För precis när jag bestämmer mig för att "nej, nu får det vara nog, det är bara att acceptera", då kommer nästa kommentar. Det låter så sjukt töntigt jag vet, men om ni bara visste hur jävla jobbigt det är. Jag har skitmycket snygga kläder, men jag använder dem inte. Jag vågar inte visa det, jag står inte för att det är så jag ser ut.
Om jag bara fick en enda önskning i hela världen, så skulle det vara att fläckarna skulle försvinna, då kanske ni förstår hur hemskt det är? Och alla säger "sluta tänk på det, ingen bryr sig!". Men jag känner alla blickar & hör kommentarerna. En utav dom som sänkte mig mest, var när en kille sa till mig "men vad har du gjort? det ser ju fan inte klokt ut". Fy vad ledsen jag blev då, kul att höra verkligen. När jag umgås med mina tjejer, så tänker jag inte på det alls - jag skulle fan kunna sitta i världens u-ringning och en slickad tofs, jag bryr mig inte om jag blir fläckig, för att mina tjejer inte heller gör det. Ingen kollar konstigt och ingen kommenterar. Men jag fattar inte, det är väl självklart att jag vet att jag är fläckig? Och känns det bättre för dom personer som ständigt frågar? Jag försöker svara, men jag vet ju inte vad jag ska svara, för jag vet ju inte själv varför jag måste se ut så här!
Det började i 7:an, när vi hade muntlig redovisning, jag hade ett u-ringat linne och efteråt när jag tittade mig i spegeln blev jag chockad, jag hade aldrig kunnat ana att man kunde bli så fläckig. Efter det har det bara blivit värre & värre och nu vill jag knappt prata med folk längre, jag är så rädd för att få en kommentar, för ju mer folk kommenterar, ju värre blir det ju! Jag nöjer mig med ett godkänt på redovisningar, det skulle jag aldrig ha gjort förut, men nu är jag glad om jag ens går upp och ställer mig och pratar inför folk.
En utav dom personer som verkligen vet hur jobbigt jag tycker det här är, är min mamma. Hon är en utav få som verkligen fattar att jag säger inte att jag hatar det för att få höra "nej malin du är finast", utan för att jag verkligen menar det! Som nu när jag ska konfirmera mig, jag vet att jag kommer bli fläckig, jag blir ju fan det bara jag tänker på det. Men tänk om alla bara skulle kunna förstå, ingen skulle behöva glo eller fråga saker. Jag vill knappt åka på träningar längre.. Nu när snön kom tillbaka tänkte väl alla att "fan, jag vill ha sommar", men jag tänker mer att "fan, jag vill inte ha köldutslag", för kylan har jag varit allergisk mot sen jag var liten, men inte var det någon som frågade då?
Jag vill inte vara en sån som dränker ansiktet i smink för att dölja mitt riktiga jag, men nu sminkar jag mig mycket mer än förut, och ibland flera gånger varje dag - allt för att dölja det. Jag låter håret hänga över ansiktet och har inte u-ringat.
Jag tänker ofta att "tänk om jag såg ut som henne, fan va lyx att inte bli fläckig", men man kan inte få allt i världen, och jag ska lära mig att acceptera det nu, för om jag gör det, så kanske det blir bättre. För jag vill ju inte ligga i min säng hela dagarna och tycka synd om mig själv, det finns så mkt som är värre.
Men jaja, nu har jag skrivit av mig lite, och jag hoppas att ni som läser kanske förstår lite iallafall, och låter bli att fråga nästa gång ni ser att jag blir fläckig.
Tack för mig.

nu får det väl ändå räcka?

Mamma väckte mig imorse & sa: idag är det vinter.. och det första jag gjorde var att sätta mig upp och kolla ut genom fönstret. När jag såg hur fucking mycket snö det var trodde jag att jag halvdrömde & försökte somna om, men sen var jag tvungen att kolla ut igen, och mycket riktigt.. Det är snö igen! Det tycker jag vi hurrar för? F*N! orkar inge mer snö:(

Aja, måste göra mig klar och sen gå till skolan, även fast det inte är så värst lockande..

kändis-bror????


klicka fram till typ 5:30,höhö tufft värre ju! kanske ska ta & bli simproffs nu då bror? :-) 

vädret gör mig trött - väck mig när det blir sommar.

Var på iup-samtal för typ 2h sen. Gick bra, anders sa iaf att han var stolt över att han hade en så musikalisk elev i sin klass, och det var ju kul att höra :-)

By the way så fyller jag ju år om precis en vecka idag, och jag har kommit på lite jag kan önska mig. Problemet är bara att mamma sa att jag skulle tänka på att inte önska mig för dyra saker för att jag ska ju snart konfirmera mig och så. Men jag önskar mig typ bara "dyra" saker.. Men jag kom på lite annat också!
* cykel
* mobil
* converse
* nya benskydd
* smycken från cocoo & andra ställen
* presentkort från gina,hm elr bikbok
* shoppingdag med mamma
(haha på det sista, men alltså då menar jag inte en dag på stan utan kanske åka till sthlm, mamma betalar, äta god mat & mysa - typ så)

Aja, nu ska jag göra klart mitt jävla arbete om Jehovas vittnen och sen är det andra avenyyyyn!

engelska nästa

Sitter just nu, ah guess where? Vinnaren får en länkning! Hahah ironi. Men ah för alla trögisar så sitter jag i datasalen och typ har engelska snart. Sen ikväll har jag ju som sagt iup-samtal & sen äre näsan ner i ekologi-arbetet som gäller! Ni får ha de bäst.

07:27

Skolan väntar typ härnäst!
FICK TRÄFFA MIN JENNIFER IGÅR! Det var en sån där väääldigt lång kram hon fick, och sen snackade vi om hennes skräck resa. Jag fick ett armband av henne, det var skitfint! Kan visa det senare. Nu måste jag fixa mig och så och sen gå till skolan. Puss

vi är oslagbara


sitter (somvanligt) i datasalen

Tänk om min lärare skulle veta att vi sätter oss vid våra bloggar varje gång vi får tillgång till datorerna i skolan, jag och mina vänner. Hehe..

Jobbar om Jehovas vittnen iaf och det är segt som tusan. Ska nog ringa morfar efter skolan och fråga om jag får jobba lite där och träffa han och mormor ifall dom är hemma. Ikväll är det fotbollsträning!

rättvik tvåtusentio i bilder





om ni visste hur jäkla mycket vi skratta åt dethär..
bella & jossan propppa i vindruvor i munnen!



framme i rättvik, otroligt fint nere vid vattnet.






jonas ser en aning ditklippt ut - hahah.
ni är guld i mina ögon

kan någon låna mig några tusen?



Jag vill vill vill vill vill vill vill ha.
Allt är från cocoo.se

arton:arton

Sitter i soffan & myser med datorn i knät. Fixat med designen lite nu ändå, tror jag nöjer mig så som det är nu. Rätt så mkt iallafall. Måste bara fixa in en j*vla header, det går verkligen inte på min dator? Men får väl fråga någon om hjälp senare då.. Men annars blev det väl hyffsat bra iaf :-) Tog typ hjälp av någon gratisdesign hemsida men ändrade allt utom formen typ. Mamma kommer nog hem om nån timme eller så.

JAG HAR ÄVEN FÅTT REDA PÅ ATT JENNIFER SITTER PÅ BUSS PÅVÄG HEM FRÅN SPANIEN, dom åkte igårkväll vid 23.. Beräknas att vara hemma imorgon natt. Kan inte göra annat än tycka synd om henne när hon måste bussa hem från spanien (när de inte ens finns toa på bussen).. Men skönt iaf att hon är påväg hem igen för jag saknar henne mest.


är det nån som är bra på design?

Jag behöver verkligen hjälp med min design, jag suger på att förstå mig på blogg.se.

Jag & Tobbe hade de grymt kul idag efter skolan, han skulle skjutsa hem mig på sin cykel, så han trampade och jag satt på sadeln, och de kändes hela tin som vi skulle ramla och han flåsade hela tin för han blev så anfådd, tror ni inte jag gavade då eller? HAHA!
Plus att patrik är världens snällaste, vi slipper gå spåret imornbitti & det betyder SOVMORGON!♥♥♥♥♥


tuff bild va? klart den är tuff när jag har tagit den!

jehovas vittnen

.. är vad som står härnäst på min lilla planering. Ska börja samla info & grejer, bloggar nog senare ikväll. Kanske kommer något roligare än bara mina dagar här på bloggen snart, får la se :-)

sexton minuter över sju

Fan va trött jag är säger jag bara! Riktigt jobbigt att komma upp, ställde klockan på halv7 för jag behöver egentligen duscha, men eftersom jag snoozade mig fram till 7 så sket jag i det. Får se ut som en skunk idag helt enkelt. Nu väntar sminket & plattången på mig, pusss


.

LIVET ÄR INTE ALLTID SÅ LÄTT SOM MAN KAN TRO

kan inte det där jävla askmolnet bara försvinna?

Min jennifer skulle ha kommit hem i torsdags från spanien.
Nu är hon & Nadja kvar fortfarande, och får inte komma hem förän tidigast på torsdag! :o
Vi saknar ju henne och vill ha hem henne nu.


du är underbar

hej

Fick bara för mig att ändra designen, och sen rätt vare va så orkar jag inte mer. Men de får va såhär tills jag har orken att göra om de igen ;)


back.

Förlåt för en riktigt kass uppdatering, ber verkligen om ursäkt för de. Men - jag har varit i rättvik fredag-söndag. Konfirmationsläger you know. Planerade inför konfirmationen, sjöng, mässor, lekar & sena nätter med världens bästa människor! Segt vare väl att gå upp 7 varje morgon men thats life. Sov typ 4h varje natt, höhö.. Lördags morgon var ju för trevlig! ironi* Vi ligger och sover så sött i våra sängar, klockan är 05:50, och in kommer ett helt drös med grabbar som skriker, slår i väggar & massa, bara för att irretera och väcka alla. Fan va arg säger jag bara! Sov ju så skönt. Somnade om 06:35 och sov till 07:00 - NICE. Mässa, körslaget och disco på lördagskvällen, asmysigt. Sen typ sångstund 2h med kekke(?) också, det var sjukt skoj! Och självklart sjöng team picasso sig vidare till semifinal, very nice. Men sen på lördagskvällen började jag må skit, mådde illa och kände mig bara allmänt hängig. Imorse när vi vaknade mådde jag skitilla fortfarande, så eftersom jag har världens bästa mamma så kom hon och hämtade mig, i rättvik - 2½h härifrån, och mormor följde med som sällskap. Bara för att jag vägrade åka buss, för jag är åksjuk och mådde redan skitilla.. Hade de iaf riktigt mysigt med mor&morsmor på vägen hem faktiskt. Mår bättre nu, lite hängig och slö, men sover man 4h varje natt så har de sina förklaringar, jag är iaf glad att jag är hemma. Bilder kommer nog senare.


in schooooool

Sitter som vanligt i datasalen nuråå. Kan bara berätta lite om igår:
DET VAR NÅGON JÄVLA JÄVEL SOM SNODDE MIN CYKEL, och den jäveln kan ju börja med att lämna tillbaka den, de va min pappas liksom?
Sen iaf så vare konfa på kvällen, rätt så kul. Vi fotograferades och fick prova kåpor, haha kände mig som en lucia typ:-) Sen åkte vi hem vid halv9 typ och när jag kom hem kollade jag på andra avenyn & a shot of love with tila tequila typ. Somna vid 11, sjuukt trött.
Idag: Har ju inte direkt hunnit med så mycket mer än att haft no, de sög men eftersom olivia kom så spenderades tiden genom att snacka med henne om massa olika saker, höhö. Team picasso ska ju sjunga i gallerian idag vid 12. Men vi fick inte åka och kolla:(:(:(:(:(:( Aja, nu ska jag in på fejjan ettag sen är det so.



@ datasalen

Sitter i datasalen tsm med Emma, Bella, Frida, Jonas & Måns. Gör inte ett skit förutom att vänta på att so:n ska börja. Sen ska jag plugga spanska & ikväll är de fotbollsträning, ute - i det här vädret! Awesome! Aja nu ska jag logga ut snart och sen börja jobba om Jehovas vittnen-.-


glada hälsningar från hon med dom fina glarrorna!


Mondayyy

Första dagen i skolan idaråå. Gick galant vill jag lova! Först vare spanska, fick flytta fram provet till ons för jag hade helt glömt bort det! Sen teknik & sen matte. Fick reda på matteproven, jag hade vg, wiho! Likeittt. Sen vare lunch & sen vare so. Bestämde att jag skulle jobba om Jehovas vittnen på religionsarbetet. Sen fick alla gå utom jag,becka,becca,jossan&pontus för vi skulle göra våran powerpoint redovisning om brott. Jag gjorde om knark, det gick mkt bättre än väntat faktiskt, jag kom ihåg allt utan att kolla ner i datan en enda gång! Sen fick jag reda på att jag hade mvg på so:provet också, det om brott och så, superglad. Sen var det engelska, helt okej. Sen projekt, fick skriva lite om praotiden. Sen slutade vi 15:00, asnice dag!

Ikväll ska mamma ha typ något inredningsparty så de kommer massa tanter kvinnor damer tjejer eller vad man nu säger, hit ikväll! Ska städa mitt rum liite och sen göra rent hamstrarnas burar. Det blir antagligen myspys med grannbarnen ikväll också. Har verkligen saknat vårarna och somrarna med dessa underbara människor alltså. När det är barn ute och cyklar och springer runt på allas tomter på kvällarna här på våran gata, då vet man att det är vår ska jag säga! Nej nu vart det här ett väldigt långt inlägg, nu måste jag börja fixa & dona lite!


FÖRLÅT

- För en riktigt kass uppdatering. Men vårat internet har inte funkat i helgen+ torsdagkväll&fredag, nice va?:( Men jag kan skriva lite iallafall!
Torsdags: Jag, mamma och henrik åkte till hälla och skulle leta skor, hittade inga skor men hittade istället 2 par tröjor från jc. Fick köpa båda, och sen köpte jag även en foundation! Tack mammsi<3 Träffade Jejje på kvällen och sa hejdå för att hon skulle åka till spanien.
Fredags: Åkte ner på stan med lillebror med kvart över2 bussen. Träffade mamma och drog och köpte skor då istället. Fick med mig ett par röda converse, och ett par lackleggings hem. Sen var det irstablixten. Mötte tyrold, det var helt klart våran match, vi var bättre än dom. Men de blev så stressigt i slutet och tillslut blev det 6-6. Sen åkte jag hem och kollade på talang. Asså uffe ballaballa, jag garva så jag dog.
Lördag: Upp tidigt, åkte på irstablixten. Spelade 2 matcher och förlora båda.. Kristianstad var väl bättre än oss helt enkelt, men torsby(?) .. Ah de va bara otur. Efter matcherna skulle vi ha sovit på sörby, som en liten avslutning eftersom irstablixten är det sista som händer under handbollssäsongen. Men eftersom min huvudvärk var olidlig och jag mådde skitilla så stannade jag hemma och vilade upp mig istället. Kollade på körslaget på kvällen. Fan va grymma team picasso var, jag röstade asmkt och sen ropade Gry upp dom först!!! Om jag skrek, haha. + att olivia sjöng solo och det var grymt!
Söndag: SOVMORGON, sen vid 12 åkte jag och mamma och hämta lite tjejer från sörby osv. Sen åkte vi och kollade på matcher och sen spelade vi, förlora.. Laget vi mötte var faktiskt bra, men vi skulle ju ha vunnit :( Aja, riktigt besviken var jag iallafall, men de har gått över nu iaf(a)
När jag kom hem chillade jag lite och åt och sånt, sen hade henrik och martin(granne) satt upp studsmattan, så vi gick dit och hoppade massor, sen kom saga, vilma, erik och sara också. Hoppade massor och sen körde vi kurragömma, hihi de va skitroligt. Jag körde med vilmis, världens sötaste. Nu ska jag plugga lite, sen är det skola imorn. Fyfan för att gå upp tidigt, fyfan för läxor. Tummen upp till att träffa alla igen och tummen upp till att kunna cykla till skolan. Det gillar vi verkligen!

Dagens FETA minus är att handbollen är slut, jag kommer dö utan den, det är ju skitkul och jag vill inte att den ska vara slut :(


mina lackleggings ginatricot 149:-


och mina nya älsklingar! bara vita som saknas nuråååå. Stadium 699:-


världens bästa låt


tröttnar inte på den här låten, den är hur bra som helst.


torsdag

Ställde klockan på 11 imorse, snoozade fram till halv12 nångång för mamma ringde. Har käkat frukost&lekt med hamstrarna sen dess typ(?) haha. Idag ska jag plugga och sen nångång ska jag åka med mamma&bror och köpa skor tror jag. Kan inte gå på fotbollsträningen för jag är fortfarande förkyld. Ska iaf vara med på irstablixten imorn och det ser jag verkligen fram emot!


ni får en bild på mina bebisar, fast bilden är ju gammal, dom va väl typ 3 veckor.


klockan är sent

& här sitter jag och hålller på och gå under. Dels för att de är så varmt så jag svettas!!! Och också för att jag är kissnödig. Nu tänker väl alla ba: "ah men gå och kissa då smartie?" Och då säger jag såhär: "jag orkar inte".. Ska nog sussa nu, orkar inte vara uppe hela nätterna och sova hela dagarna, jag ska plugga imorn, LÄNGTAR inte alls! Vi hörs, världens bästa läsare!


Asså, dom här älskade människorna har gjort min kväll! Man kanske inte ser vad det står men det står:
jonasftw123: sötnos :)<3
sen 58 kommentarer som inte syns
bbelllaaa:
vill hellre vara prinsessa, och det är jag lycklig över!!
m-alinjuhlin: kul o höra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bbelllaaa: kul att du tycker det!!!!!!!!!!!!!!!!
m-alinjuhlin: JAPPP

amanda,clara,bella,frida,jonas!

Ah jag förstår att ni fattar precis vad vi snackar om, ingen idé att fråga heller. PUSSSSS


andra avenyn nexxxxt


Alltså, detta gäng gör mina onsdagar! (förut tisdagar)
Är verkligen galen i andra avenyn, börjar man kolla är det omöjligt att sluta! ;)


onsdag

Jag sov ju hos bella igår, och det blev riktigt sent igår! Brukar inte vara uppe så länge, men 04:30 somnade vi.. Så kan det gå när man har riktigt mysigt&kul med sin bästavän! Iallafall så vaknade jag imorse och kollade på klockan, såg att den var halv2. Vart besviken, hade ingen lust egentligen att sova bort hela dagen. Iaf så väckte jag bella & hon tyckte likadant, haha.. Iallafall så gick vi upp och drog på oss kläderna och cyklade hem till hennes mamma och åt resterna från våra ost&skinksallader från igår. Juste, igår när vi va på pizzan & köpte salladerna:
pizzagubben: hej drottningar, ni är väldigt välkomnade!
jag: tack, ni har fått jättefint nu ju! (dom har haft stängt en månad för renovering, nu äre skitsnyggt!)
pizzagubben: tack så mycket!!! sånt värmer att höra!!!!
vi gick och satte oss..
pizzagubben: ni kan ta varsin läsk i kylen, bara att ta!
Aw;) Så ah, vi tackade och tog emot. Jag dricker ju inte läsk men det gör bella, så hon fick min också, haha!

Jag cyklade hem från bella typ vid 17:00 och åt och sånt. Tack för igår/inatt/idag belliiii!♥♥♥


btw, mamma kom in för ettag sen och sa att hon hade gömt påskägg i vardagsrummet, lite sent ute men spela roll? Så när jag hittade det så började jag äta ur det och äter fortfarande! Haha...


elinmalinleo dag

Vaknade halv11 idag. Hade ställt klockan så jag pallra mig upp och ringde bella. Vi snackade om ingenting aslänge, sen käkade jag frulle och hoppa in i duschen. Sen cyklade jag till elin&leopold och lekte med dom. Kollade på tv, gick och köpte glass och bakade muffins. Leo är skitgullig, så alla vet:)

Nu sitter vi i sängen, har kollat på dating in the dark, dh&cougar town, eller inte kollat - det har stått på i bakgrunden. Nu ligger vi och snackar och typ myser lite. Ska sova här inatt, roligtroligt. Ah men jag har inget intressant att skriva, så harebäst flodhäst.


leo&elin kekar glass


sötisleo, fulisbella och vackrastemalin



min&elins glassar. magnum gold tror jag dom hette, skitgoda.


@ michelles home

Hejsan hoppsan. Sitter hos michelle nu, har varit i sporthallen till typ 16:00 & sen har jag varit här. Vi hyrde nån film som hette The haunting in connecticut. Den var grymt bra och hur läskig som helst. Sen har vi ätit massa godis och popcorn och haft det asmysigt. Men ah, nu gör vi inget speciellt. Harebäst.


grymt äcklig, & basserad på verklig händelse :o kill me!


jag är trött

För jag ställde klockan på halv9 imorse för att jag skulle gå upp och duscha innan tik-dagen i handbollen. Men självklart stänger jag ju av väckarklockan så jag vaknade 10 över 9 iställlet, och låg och sega mig ettag. Sen duschade jag och sen typ käkade och sånt. Nu ska jag fixa mig och sen gå ner till sporthallen med michelle. Ska inte vara med och spela för jag är fortfarande förkyld och vill hålla mig frisk till irstablixten! Men ah ni får höra av er på mobilen som finns med hela dagen. Jag kommer nog vara där typ exakt hela dagen. Puss!


pics från gårdagen


taggade som fasiken i väntan på tåget!


bella emma malin


älskade vän


jossan vinkade till alla som gick förbi, ingen vinka tillbaka..


på tunnelbanan. bella nadja jag emma


tvillingarna


vi ba OMG idolbilen!!! man är väl från landet liksom! 


här blev vi fotade av nån i picassokören! &av mamma, från fel håll..


på plats i studion.


i´m coming up, tralalalalala


halvtimme innan sändning


VI E VÄSTEROSARE!


plubliken


wohooo


repetitionerna innan sändning!


taggade brudar! tror det är orsa som sjunger.


gry forsell slash posarn!


Denna bild får avsluta. Resten av kvällen har bella i sin kamera! Snygg-olivia som ligger på golvet med halvrosa hår! Puss på er brudar, ni är underbara allihopa!


20.39

Sitter hos mormor&morfar nu och har ätit påskmat och massa, mest slöat framför svenska hollywood-fruar & ponnyakuten (?). Ska nog åka hem snart och skicka alla bilder till bella och hon ska skicka alla sina till mig, sen kommer dom in här på bloggen - jag lovar!


världens bästa kväll

Alltså gårdagen.. Den va så awesome! Så jävla kul som vi hade trodde jag inte att man kunde ha. Seriöööööst!

Åkte iaf med 15:00 tåget till sthlm. Var framme vid 16:00. Gick runt på stan en stund med våra små (ironi) skyltar. ALLA kollade, och då menar jag alla. Det var lite kul faktiskt. Sen drog vi till mc & åt lite, och sen till tunnelbanan där vi åkte till ropsten eller nåt och sen vidare till gärdet och därifrån åkte vi buss till frihamnen. Såg idol2010 bilen och massa. När vi kom fram till själva studion så står det några från västerås-kören där utanför, och när vi kommer börjar dom vinka och applodera när dom ser våra skyltar och tröjor. Sen frågade en kille från kören om han fick ta kort på oss, och det fick han, hihi. Sen ställde vi oss i kön och kom så småningom in. Först fick vi stå i en stor lokal och vänta, sen vart man inropade körvis, och västeråskörens fans fick gå in först! Så vi gick in och upptäckte hur sjuuukt litet det var! Man tror att det är så mycket större och jag hade aldrig kunna föreställt mig att det var så litet som det var. Men iallafall så letade vi på några bra platser tillsammans med resten av picasso-fansen, och sen satte vi oss och väntade i ca en halvtimme. När klockan var kvart i började körerna öva på det gemensamma startnumret och gry forsell repeterade hur hon skulle säga och sånt. Det var kul att se, sånt man inte får se när man sitter bakom en tvskärm liksom. Sen när klockan blev 20:00 vart det hur mycket drag som helst, och alla börja applodera och skrika och ah det var sjukt kul! Vi måste ha varit dom klart bästa fansen ever! Fasen vad vi hejade. Och seriöst, när picassokören började sjunga fick man fan gåshud. Det var sjukt bra! Vi skrek hur mkt som helst efteråt. Och sen var det massa mer kul som hände, i reklamerna och sånt. Sen när det var röstning var det ju huuur spännande som helst, allvarligt jag trodde vi skulle dö. Självklart var dom tvungna att ropa upp team picasso SIST. Ååh då skakade benen ska jag säga. Sen när det var slut så gick vi ner till kören och alla ba "åh vilken bra hejarklack ni va och ååh va fina ni är" och sånt. Sen kramade vi olivia och så och träffade på rongedahls och massa. Sen var det bara att bege sig till tågcentralen och sitta där och vänta typ över 1h. Lovar på mitt liv att sveriges skönaste snubbe står i kassan på pressbyrån där, shiit va skön snubbe. Dialekten och massa! Sen när vi hade ätit kom det en snubbe och gav jossan en ros och berättade hur vacker hon var och så. (se videoklipp här nere) Och sen 23:37 gick tåget hem igen. Skrattade HELA vägen hem på tåget, jag satt och visade mina 23 dubbelhakor och vi kollade på alla bilder vi hade tagit under dagen och så. Tror även att tågdirektören var full, men det är en annan femma!



Exakt såhär sjöng han för jossan också, och jag lovar att vi grät av skratt. Vet faktiskt inte om han är seriös eller inte, men roligt var det iallafall! Först vart man nästan lite rädd, iaf jag. Jag trodde han skulle sälja rosorna, men det skulle han ikke.

Men ah nu vart det här en bibel. Men ni som har läst kanske fattar hur j*vla roligt vi hade igår. Jag önskar att jag fick göra om det igen, och det är jag nog inte själv om. Bilderna kommer senare idag, pussss


09.49

Idag åker vi, mer taggade än nånsin;) Skyltarna är fixade, tågbiljetterna är bokade, tröjorna är fixade, naglarna är målade, humöret är på topp - kan det bli så mycket bättre?! Fan så kul vi ska ha idag, det kommer bli oslagbart. Kommer lägga upp en massa bilder när vi kommer hem.
Vi hörssss


1 aprilllll

Jag tror aldrig i hela mitt liv att jag har hostat så mycket som jag gör nu. Det har blivit mycket värre nu på kvällen efter att alla gäster har åkt hem. Det är så jävla jobbigt, det känns som att jag ska spy för jag hostar så mycket. Har tagit näsdroppar, druckit te, halstabletter, ingenting hjälper! Hoppas för guds skull att det är bättre på lördag, jag orkar inte hosta, jag borde få magrutor snart!

Men iallafall så har det varit lite folk här idag och firat henrik, och jag har lekt med Jack & Felix. Så söta så! Brottade ner Jack, då sprang han iväg och kom tillbaka efter nån minut med en riddarsköld som han skulle försvara sig med. Världens gulligaste ungar som sysslingar har jag iallafall! ♥

Såhär såg jag ut idag;




Allt från gina, exakt allt haha!
Leggings
Baslinne
Linne
Kofta



För exakt 11 år sedan ..

.. fick jag världens bästa lillebror. Han börjar dock bli stor nu - samma storlek som mig på skor&snart växer han väl om mig också..! Men jag tycker alla kan gratta det lilla aprilskämtet iallafall!♥♥♥♥♥♥

Har ni blivit lurade än då? Själv vart jag fet lurad av bella :(:( Vaknar och kollar som alltid min mobil. Sms från Bella:
Jag har spytt hela natten!! Mamma tror att det är magsjukan!!!
Och jag bara slänger mig ur sängen och ringer henne, ingen svarar. Jag tänker bara att shit körslaget då? Magsjuka ska fan inte få stoppa oss! Frida&Jossan dom stackarna har redan varit spy-sjuka, men dom är som tur är friska! Skulle inte förvåna mig om jag fick feber eller nåt, men då åker ja ändå, inget stoppar oss nu! (hoppas jag iallafall).. Men iallafall, jag ringer bellas mobil:
Hon: Hej! (låter lika glad som alltid)
Jag: Skämtar du med mig eller??????????!!!!!!!!!!!!!
Hon: APRIL APRIL! Hahahahah
Jag: Men VAF*N BELLA! VET DU HUR RÄDD JAG BLEV?
Hon: hihihihi!

Nånstans när jag fick det där smset tänkte jag väl att, kanske är det ett aprilskämt, men det trodde jag skulle vara för bra för att vara sant. Tack och lov att du inte är sjuk! Inte än iallafall.. Vi hörs!


zzzz

Ska borsta tänderna och sedan krypa ner i sängen och sova hosta.. Ska upp skittidigt imorn och sjunga för lillebror som blir 11 bast - kommer antagligen inte kunna somna om efter det, pga att jag hostar så mkt. Men det blir väl 5h sömn om jag har riktigt tur! Godnatt!




RSS 2.0